Üvegtigris 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Várom a 2-t. Tegnap Kokó megerõsítette az RTL Klubon 1 mûsorban, hogy készül a 2. rész. Ami meg azért jó, mert JÓ !
Ne legyen igazam
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Adott egy magyar -valljuk be- igen pocsék filmipar, amiben NÉHA NÉHA, évente egyszer, de max 2x készül egy jó film. De ennek is örülni kell és megbecsülni ezeket a mûveket.
Még hálivúdban is szökõévente születik egy-egy elsõ résznél JOBB folytatás.
Szted ennek tükrében mennyi az esély rá, hogy a folytatás übereli az alapfilmet?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Róka : "Üzletember vagyok Lajoskám"
Gaben : "ÜZLET? EMBER?" <#nyes>#nyes>
!!Counter Strike Source!! Ps2,Pc !!WoW!!
2500-ért vettem. -Gaben
-... boltba mennyi ? - Lali
-800. - Mondjuk ezzel pont átbasztak..."
:_ ))))))))))
- ne kérdezõsködj, igyál..
- nem birod öcsi? Városi béled van-é? <#hehe>#hehe>
A kedvencem Gaben, jól játsza az autó kereskedõt.
Egy amerikainak miért lenne valami elérhetetlenül fantasztikus dolog egy Chevy Impala? Mondana-e neki valamit a suhogós, rasztafrizurás "vállalkozó"?
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Az üvegtigris jó jó, de hova jutott el?
Nem kikötés, hogy a nyertes film folytatását kell elkészíteni, hanem egy akármilyen filmet és még ebben az évben el kell kezdeni:)
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Mármint az Üvegtigris (1).
Az a szöveg, hogy "meg esett is", ami annyira berögzült (ja, 4-5. megnézés után), hogy azon veszem észre magam, hogy hosszú mondatok közben mindig a nyelvemre jön, és ki akarom mondani. Sajnos akkor is, amikor épp a fõnökömmel beszélek:)
na erröl beszélek:)
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
az egyik legkedvencebb filmem..az Üvegtigris...!:)
és vannak már szállóigék is...és láttam már bár kabáton az Izirájder öcsém feliratott..!:)
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Ramadamammy rapidrandi