23
-
sniper #23 Nem biztos. Ha 1 kolleganak mondja el, lebukik es kibasszak a munkahelyerol, tehat nem mondja el. 1 idegennek elmondva nincs tanu, nem rugjak ki, tehat miert ne. Egyaltalan nem a ceg erdekei vezerlik az embereket, azok csak a penzert dolgoznak, az allasuk, es ezzel egyutt a keresetuk fontos csak, az hogy ki hekkeli meg a ceg honlapjat, lopja el az uzleti titkokat, azt leszarja. -
Piscator #22 Human error. -
Yfel #21 wlkifhewioh980357wslkfjdopt97450987
Ide a csokival :o)
Y -
#19 nemhiába az emberi tényező a legsebebezhetőbb pont a védelmi rencerekbe:D 1xerűbb megkérdezni vagy lenyúlni 1 pass-t mind meghekkelni:D -
Vlala #17 Kiket kérdeztek meg?
Én is mondok egy ilyet:
"Magyarországon a statisztikák szerint 10-ből 9 ember Veszprémi" <- Igaz, csak eszprémben érdeklődtünk... -
#16 hehee amugy a cikket már 3 napja olvastam a pcfórum-on de ott kimaradtak érdekes részek :)
ez a rendszergazdás nagyonjó :P -
#15 ezt nem hiszem el :DDDDD
de eltudom képzelni , gondolom az amcsik meg egyszerűen nem tudják hogy nincsenek egyedül a földön :DDDDD -
selwik #14 Az én jelszavam "lofasz". Kérem a csokit! :D -
#13 De a vége durva :D 53% nem mondja meg a jelszavát a rendszergarázdának :D:D
Mondjuk én is inkább azt mondom, gyere, gépeld be! -
#7 Nem a megkérdezettek a hülyék hanem a kérdezők.
-Elérulod a jelszót 1 tábla csokiért?
-Miért ne: Tulico (perzse köze sincs az igazi jelszóhoz, mert az valami adme4HJd, de nem akarja magát kirúgatni).
Ezután elfelejti az egészet és boldogan majszolja a csokiját. -
Cat #6 ezért tudott mitnick könyvet irni a szociális hackelésből :) -
Power #5 Pont ellenkezőleg, totál felesleges mindenféle biztonsági szagember, erre ugyanis nincs védelem. -
k0zi #4 Most erre mit mondjak? :D
Jól megélnek a biztonsági szakemberek :D
Cégvezetők meg csak szórják ki a pénzeket a hülye userek miatt :)