90
Egy újabb lista ...
  • fifi
    David Hasselhoff-összes
    de az új "felfedezett" West Company se kutya...
  • Taranov
    Nem értek ezzel egyet.
    Celine Diont sem értem miért rossz, szerintem Uhrin is teljesen jó.
    Ez egy műfaj, nem bírom azokat, akik csak azt a stílust tartják igényesnek, "jónak", amelyiket hallgatják.
  • cseri001
    Mellesleg azt sem értem, hogy Celine Dion dala miért rossz? Kicsit nyálas, de istenem! Nem lehet minden zene nu-metál beütéses!!!
  • cseri001
    Uhrin Benedek Kispatakja igenis nagyon király nóta!!!
    Ki kellett mennünk a Szigeten a sátorból, mert úgy röhögtünk, hogy az már kínos volt...
  • Davidus
    Inkább gumi dínók mint Frenky vs Szilvi a zuhanyzóban:P
  • repro
    Így olvasva az utolsó 10 helyezttről írottakat. A szerzők egyrészt személyes utálatból, másrészt pedig "én-beszólok-nekik-mert-fasza-csávó-vagyok" stílusban húzták le az előadókat/számokat.
    Kíváncsi lennék a többi kritikára is.

Legrosszabb magyar számok? Hát én beajánlom PapRika/BodnárAti összes számá. Ha meg kell nevezni akkor:
    Pap Rita: Csövi-csovi-Jasper (kérem javítsátok ki ha elírtam) - "Be volt lőve amikor ezt a számot elénekelte? Ép elméjű ember nem csinálna ilyet"
    100Folk Celsius: Miki Manó - "Kellett a pénz és akkoriban volt nagy divat bomlasztani a kölykök fejét gumi dínókkal, barbikkal,stb"
  • PREMIERE1
    Az 50 legrosszabb dal
  • VinylToy #3
    Vanilla Ice dala az Ice Ice Baby ..... MMMMMIIIIÉÉÉÉRRRRT???
  • PREMIERE1
    legrosszabb 50 dal
    2004. április 21. 15:40

Az amerikai Blender magazin hálás témát választott májusban megjelenő számába: összeállított egy olyan listát, amelyben minden idők legrosszabb pop-rock dalai szerepelnek. A válogatás szempontjai nem teljesen világosak, de azok számára ez mindegy, akik úgyis megsértődnek, hogy felkerültek a "szégyenlistára", míg mások úgy gondolják, a lényeg, hogy beszéljenek róluk. Az első helyre a Starship zenekar We Built This City című száma került, amely az 1985-ös Knee Deep in the Hoopla című albumukon (képünkön) szerepelt.
    A hippik egykori bálványozott énekesnője, Grace Slick, - aki már visszavonult a rockszakmából és festészettel foglalkozik - csak annyit jegyzett meg az ominózus dallal kapcsolatban: ez nem én vagyok, ez olyan mintha Meryl Streep játszaná az orleans-i szűzet. A Top 10-ben van néhány jól ismert világsztár, akik lehet, hogy most úgy érzik magukat, mint az Oscar előtti Arany Málna-díjkiosztó "ünnepeltjei". A Limp Bizkit Rollinja mellett ott van Vanilla Ice dala az Ice Ice Baby, valamint a The Heart of Rock and Roll Huey Lewis and the News előadásában. A májusban Budapesten koncertező Bobby McFerrint sem kímélték a lista összeállítói, mert a Don,t Worry, Be Happyt is beválogatták Madonna American Life-ja mellé. Paul McCartney és Stevie Wonder előadásában az Ebony and Ivory sem kerülhette el a lap lesújtó kritikáját.

A lista 22. helyére volt jó, illetve elég rossz Toby Keith country énekes érzelgős szeptember 11-i hazafias dala a Courtesy of the Red, White and Blue. Whitney Houston Greatest Love of All című opusza a 30., Ricky Martin fenékrázós She Bangs dalocskája pedig 39. a "cikirangsorban". Ezek után döbbenten állunk a 42. helyezettet olvasva, amely nem más, mint a The Sounds of Silence Simon and Garfunkeltől - ami azért durva! A mesés négyest sem hagyták ki, bár az Ob-La-Di, Ob-La-Da a Beatles-életműben valóban a felejthetőbb dalok közé sorolható. A listán a 48. helyet kapták meg érte a gombafejűek. Az 50. helyre a könnyekig megható Titanic történet betétdala, a My Heart Will Go On úszott be Celine Dion előadásában.

Szerintetek mi a legrosszabb 50?

1. Uhrin Benedek - Kispatak
    2. Zárai-Vámosi Ria, Ria, Hungária!
    ...
  • VinylToy #1
    1. Gróv Káverédzs - Pójzon :)