90
Egy újabb lista ...
-
#50 ott van rajta az egyik kedvencem is
a rossz reklam is reklam -
#49 Na azért a cheeky girls-cheeky song -tol meg a halott is kaparna kinjaba a koporsojat:D
En neha benyomom mikor mazochista kedvem van es vidaman verem a fejem a falba:D
nagyon lol
-
#48 Ez a lista nagyon nevetseges! Olyan eloadok es szamaik vannak benne, amit 20 ev mulva is jatszani fognak. Komoly zeneszek, komoly zeneszamokkal!
A 80%-bol barmelyik lenyomja az utolso 20 ev teljes magyar "zenei" termeset. Valszeg ez a magazin, valami nagyon mai fostalicska szaroknak a "hirdetoje"...
-
Phat Smoker #47 emberek - süt a nap nehogy szomorú légy
-
#46 haat a belga is mar kisse unalmas. meg a sok vicces szovegu szam.. amikor meg egy ketto volt az meg oke,de ebbol is ez a tomeg aradat..
annyi tehetsegtelen ember lep zenei palyaroa hogy mar faaj!!
-
#45 Mega"hogyan csináljunk tehetséges fiatalokbol haknizo tucaténekeseket"sztár
Gyiik: a Belga nem zene, hanem müvészet. :)
Hát na. Végülis a helyi rádiokon (amiket max 20 kmes körzetben lehet fogni) az éjszakiai müsorsávban (olyan éjfél körül, amikor a kutya se hallgatja) szoktak késziteni olyan zenei müsorokat (persze müsorvezetö nélkül, felvételröl megy az egész), amibe ez is belefér. -
#44 strong deformity-vel egyetertek, hozzatennem meg belgat, casio samples-t, zagart, yonderboi-tt. Bar ezeket nem sokan ismerik, mert nem nyomjak a radiokban...hozzateszem, halaistennek -
#43 szerintem abban a listában, legalábbis az utolsó tíz között
igenis vannak jó számok:
Beatles
Right said fred
Simon & Garfunkel
-
#42 Tóth Vera Fan Club !!! -
#41 Blackout.
Még mindig a Perl Jam-et majmolja az a gyíkfing énekes?
Vagy már nincs is? -
#40 azért ezt igy nem mondanám.
(kispál, srtong deformity, amorf ördögök. ez már egyböl 3 banda. sztem nemzetközileg megállnák a helyüket)
On: a NOX idétlenségei
Meg a Csillagdal: nyál RULEZ. -
Phat Smoker #39 az EMBEREK együttes összes dala, közülük is most a nyár közeledtével a -süta nap nehogy szomorú légy- c. GÁZolmány
amit a rádiók előszeretettel adnak le naponta többször is, ezzel terrorizálva a hallojáratainkat.
a láger rádió bumerángjában a boros-bochkor páros jól kicikizte ezt a remekművet
jól tették! -
#38 az összes magyar eggyüttes (1-2 kivétel) -
#37 kezdek attol tartani... -
#36 Dajka - Az Ózsdi Nős -
#35 ez az otvenes lista kicsit keves lesz, nem ????? -
#34 Mário a tangoharmonikás:)) ide még öt is be kéne sorolni Lagzi Lajossal együtt -
selwik #33 Uhrin poén. Az a gáz, amikor vki komolyan is gondolja, lásd Pákó meg hasonlók. -
#32 na es a gruvkaveridzs? -
#31 a maradék 40-et meg atb ehehe -
#30 naksi és brunner legalább 10-et birtokol
:DD -
Hayabusa #29 Uhrin Benedek biztos a legrosszabb, de ne feledkezzünk meg fekete pákóról sem!!!!! :)
-
#28 Majka összes. bár ez kb még csak az elsö 5 -
#27 Uhrin Benedek számai ;) -
#26 -
#25 az összes nem, csak a nagy része.
a no fate az egyik kedvenc számom a mai napig... -
soldier #24 Scooter összes száma -
selwik #23 Ez csak 10, ráadásul a vége. -
#22 Csak kapcsold be a Danubiust, sorrenben nyomják a listát. -
#21 Nincs azzal semmi baj.
Az gyerekdal. -
#20 "PapRika/BodnárAti összes száma"
Ezen mekkorát röhögtem, így még nem hallottam :DDD
Direkt írtad paprikának, vagy csak elírás? :D -
soldier #19 Gyerekek a diszkóó mindig nyitvaááálll:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
ToMMo #18 Dévényi Tibor-A lemezlovas dala -
#17 Na az aztán katasztrófa, bár még kb. 1 percet hallottam abból, amit produkál. Annyi is egy életre elég volt belőle. -
Phat Smoker #16 fekete pákó összes, de jön az új album hamarosan :)) -
#15 Én falra mászom az összes RnB meg Rap opusztól... -
tproli #14 Nem kell külföldre menni szerintem a legrosszabb 50 szám miatt :)
el szoktam gondolkodni néha, hogy a mai magyar, saját zenéiket a dance műfajba soroló előadók a színpadon mekkora színészi képességgel rendelkezhetnek, mert azt valahogy nem hiszem el, hogy tényleg tetszik nekik az, amit a stúdiókban összehoznak (legalábbis nagy %-uknak) -
tproli #13 pl asszem ATB - Halcyon "számában" a "dallam" elfelejt igazodni az ütemhez
de ugye ez erősen szubjektív vélemény -
#12 Pff...
Számomra a mai nemtommilyenstílusú, remek fekete előadók (sajnos nem nagyon tudok neveket), remek számai okoznak vomitálási ingereket.
Asszem Outkast például, nyekergések, nulla alap, meg van egy-két szándékosan öblösített hangon "rapelő" köcsögtetű, ezektől rosszul vagyok, és mindig elcsodálkozom, hogy egyszerűen NEM LEHET annyira igénytelen szart összehozni, amire ne lenne vásárlóközönség. -
tproli #11 én ATB erőlködéseit meg az utánzókat is ide sorolnám