08-azás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
De visszaolvasni nem fogok szokásomhoz híven. 😊
[/cserf][/fülünyúl]
Ne feledjük, hogy akkoriban a magántelefon szinte kiváltság volt...
este kevesebben voltatok ?
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Van meg most is par csaj akiket 08-on ismertem meg es meg mindig tartjuk a kapcsolatot.
77-03-13 😊))) meg szerencse hogy ilyen zengo telszamunk volt ezt konnyen be lehett uvolteni a szunetben
\"Én csak egy rajzolt Heroin diler vagyok....\"
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Gyerekként is utáltam telefonálni...bár mondjuk erre a rosszalkodásra biztos ráharaptam volna de szerencsére nem tudtam róla.
www.extragyongy.hu
Amikor 14 éves voltál, még mûködött a 08-azás!
Mekkorát tévedtek!! Rühelek telefonálni és azt is utálom ha csörög. Otthonról kikötettem és nincs üzirögzim mert utálom.
Csak a legszükségesebbre használom. Idõpont egyeztetés stb...
www.extragyongy.hu
Inkább nem szólok ha nem tudok a 08-azáshoz hozzászólni 😊
(pedig azt hittem már akkor is 30 éves voltál) 😊
JA!!!!! Mér most rabolsz? 😄DDDDDDDDD
www.extragyongy.hu
Ha már ilyenben törtem volna a fejem, akkor egy pajszerrel megszabadítottam volna a nyilvános távbeszélõállomásokat a tartalmuktól...(mert a régiekhez elég volt egy pajszer...)
De nem (ilyenekben) törtem a fejem...
5 froncsi pedig két gombi fagyira volt elég!
Ez pedig nem kicsinyesség tekintettel arra, hogy 50 forint volt a zsebpénzem akkoriban. 😄D
www.extragyongy.hu
Amúgy sokmindent csináltam már életemben, nem állítom, hogy egy angyal vagyok, de a kicsinyesség távol áll tõlem...