08-azás

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata
Köszi, a 46-os elég is volt. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

hykao
Nem kell sokat, a #46-osból minden kiderül!
Punker
16-an

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kata
ti ott 6-an?

[/cserf][/fülünyúl]

Punker
gondoltuk

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kata
Én csak tábori üvegezést éltem át. 😊
De visszaolvasni nem fogok szokásomhoz híven. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

hykao
A legvidámabb barakk idejének élõ-telefonos chat-je. 😊

Kicsit olvass vissza.
Kata
Ez mi ez?

[/cserf][/fülünyúl]

hykao
Hát a fene tudja, nappal többen voltak az biztos...nyilván munkahely ugye...
Ne feledjük, hogy akkoriban a magántelefon szinte kiváltság volt...
LittleL
és hányan beszélgettetek általában ?

este kevesebben voltatok ?

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

volt pár jo 08-as buli. Mint valami chat talalkozo ha a mostani trend alapjan nezzuk. Sok csaj hatalmas berugasok ....
Van meg most is par csaj akiket 08-on ismertem meg es meg mindig tartjuk a kapcsolatot.
77-03-13 😊))) meg szerencse hogy ilyen zengo telszamunk volt ezt konnyen be lehett uvolteni a szunetben

\"Én csak egy rajzolt Heroin diler vagyok....\"

hykao
Jó volt.
Végigolvastam a hozzászólásokat, ezexerint egy géphang nyomta a pontos idõt, Ti meg chateltetek mellette? Jó lehetett...

Mert ha felbukkan a reklam, akkor azt elolvassa vki? 😄

Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.

4-5 eve meg divat volt. Meg a telefonrugdosas is. Volt amelyik 1 rakas zse't kiadott mint a filmekben.

Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.

Szép idõk voltak😊

hykao
Öhh, na akkó' csak akadt itt az SG-n valaki, aki nem csak hírbõl ismerte...
[HUN]PAStheLoD
wahahahah ez már precízen basszameg magát az adjaival 1ütt.. ez tényleg egy erõs szánalmas-t éredemel , már bocs... biztos jó szándék (is) van benne , de nehogy már a kibaszott invitel reklámait nézzem mikor itt rugom szarrá a mégkibaszottab adsl modemjüket ... hát talán még az lenne a jó ha le tudnák tiltani SG-t úgy hogy csak az adblockerek ne nézhessék érdekes lenne , mindenesetre várom .. és bocs az off ért 😛

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

En is abbol a kituno evjaratbol valo vagyok 😊

Sir Quno Jedi
Eszerint ! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

"77-03-13 lanyok hivjatok! " minezt 3 masodpercben aztan mar csorgott is a telefon. Szep idok voltak 😊 Basszus meg 6 szamjegy volt . ennyire oreg lennek 😞

Nagyon kiraly volt mi is nyomtuk a 08-at. Aszem ket 08-as bulin is voltunk. Nem gyengen rugtam be ott is😊)))

hykao
DDD
Sir Quno Jedi
Mer' kis "pöts"ök vagytok ! 😄DD Igaz Hykao ! Csak mi "öregek" tudjuk mi a dörgés !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

hykao
Hát lehet azt elfelejteni?!
MIMACSKA
Nem baj te legalább emléxel rá! 😄

www.extragyongy.hu

hykao
ehh, mindjárt nosztalgiából felhívom a 180-at...de a vonalban persze csak egyedül leszek...
MIMACSKA
101

www.extragyongy.hu

hykao
100
MIMACSKA
sosenám

www.extragyongy.hu

MIMACSKA

nám

www.extragyongy.hu

hykao
Má' nem.
hykao
...és gondolom sosem kukucskáltál ki két ujjad között...
MIMACSKA
Na jó igen.....de olyankor midég be kellett hunynom a szemem
😄D

www.extragyongy.hu

[Walaki]D`Lair
LOL! Életmûvész...😄

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

hykao
Nem hiszem! 😄DD
MIMACSKA
Nagyon sanyarú gyerekkorom volt. Nem nézhettem tv-t 😄DDDD

www.extragyongy.hu

hykao
...de bizony hírdették!
Valamelyik gyerekfilmben is benne volt a tárcsázós trükk!
MIMACSKA
Nem is tudtam róla!!!!!! Soha nem volt telefonunk. A tv-ben meg nem hirdették 😊)
Gyerekként is utáltam telefonálni...bár mondjuk erre a rosszalkodásra biztos ráharaptam volna de szerencsére nem tudtam róla.

www.extragyongy.hu

hykao
Mondom, hogy tárcsázás nélkül is lehetett tárcsázni az analóg vonal idejében!
Amikor 14 éves voltál, még mûködött a 08-azás!
MIMACSKA
Nekünk nem volt telcsink. Mire lett 14 éves voltam. Anyámék lelakatolták a telefont még mielõtt megismerték a telefonálási szokásaimat.
Mekkorát tévedtek!! Rühelek telefonálni és azt is utálom ha csörög. Otthonról kikötettem és nincs üzirögzim mert utálom.
Csak a legszükségesebbre használom. Idõpont egyeztetés stb...

www.extragyongy.hu

hykao
Nem, az nem kicsinyesség lenne, hanem baromság...

Amúgy te nem vágtad ezt a 08-azást?
MIMACSKA
ok!!

Inkább nem szólok ha nem tudok a 08-azáshoz hozzászólni 😊

(pedig azt hittem már akkor is 30 éves voltál) 😊

JA!!!!! Mér most rabolsz? 😄DDDDDDDDD

www.extragyongy.hu

hykao
Természetesen nem. A nyolcvanas években még én is gyerek voltam...
MIMACSKA
Bankot raboltál? 😄D

www.extragyongy.hu

hykao
Részemrõl kicsinyes tevékenység lett volna telefonfülkérõl-telefonfülkére járva pár aprópénzt gyüjtögetni...
Ha már ilyenben törtem volna a fejem, akkor egy pajszerrel megszabadítottam volna a nyilvános távbeszélõállomásokat a tartalmuktól...(mert a régiekhez elég volt egy pajszer...)
De nem (ilyenekben) törtem a fejem...
MIMACSKA
Na hát angyal az én sem vagyok.
5 froncsi pedig két gombi fagyira volt elég!
Ez pedig nem kicsinyesség tekintettel arra, hogy 50 forint volt a zsebpénzem akkoriban. 😄D

www.extragyongy.hu

hykao
Na, de kedves! Magamról csak nem II. szám 3. személyben beszélnék!!!
Amúgy sokmindent csináltam már életemben, nem állítom, hogy egy angyal vagyok, de a kicsinyesség távol áll tõlem...
MIMACSKA
Szóval te voltál!!
Azonnal add vissza az 5 Ft-osaimat!!

www.extragyongy.hu

Sir Quno Jedi
Jobb ha nem kötsz bele St-be, mert csak te járhatsz rosszul ! Easy brada !

Oldal 1 / 3Következő →