128
Emlékszik még valaki az \"öregek\" közül erre a mókára???
-
#128 Köszi, a 46-os elég is volt. :) -
#127 Nem kell sokat, a #46-osból minden kiderül! -
#126 16-an -
#125 ti ott 6-an? -
#124 gondoltuk -
#123 Én csak tábori üvegezést éltem át. :)
De visszaolvasni nem fogok szokásomhoz híven. :) -
#122 A legvidámabb barakk idejének élő-telefonos chat-je. :)
Kicsit olvass vissza. -
#121 Ez mi ez? -
#120 Hát a fene tudja, nappal többen voltak az biztos...nyilván munkahely ugye...
Ne feledjük, hogy akkoriban a magántelefon szinte kiváltság volt... -
#119 és hányan beszélgettetek általában ?
este kevesebben voltatok ?
-
Sherad #118 volt pár jo 08-as buli. Mint valami chat talalkozo ha a mostani trend alapjan nezzuk. Sok csaj hatalmas berugasok ....
Van meg most is par csaj akiket 08-on ismertem meg es meg mindig tartjuk a kapcsolatot.
77-03-13 :)))) meg szerencse hogy ilyen zengo telszamunk volt ezt konnyen be lehett uvolteni a szunetben -
#117 Jó volt. -
Vlala #116 Végigolvastam a hozzászólásokat, ezexerint egy géphang nyomta a pontos időt, Ti meg chateltetek mellette? Jó lehetett... -
tajfun #115 Mert ha felbukkan a reklam, akkor azt elolvassa vki? :D -
tajfun #114 4-5 eve meg divat volt. Meg a telefonrugdosas is. Volt amelyik 1 rakas zse't kiadott mint a filmekben. -
Sherad #113 Szép idők voltak:) -
#112 Öhh, na akkó' csak akadt itt az SG-n valaki, aki nem csak hírből ismerte... -
#111 wahahahah ez már precízen basszameg magát az adjaival 1ütt.. ez tényleg egy erős szánalmas-t éredemel , már bocs... biztos jó szándék (is) van benne , de nehogy már a kibaszott invitel reklámait nézzem mikor itt rugom szarrá a mégkibaszottab adsl modemjüket ... hát talán még az lenne a jó ha le tudnák tiltani SG-t úgy hogy csak az adblockerek ne nézhessék érdekes lenne , mindenesetre várom .. és bocs az off ért :P -
Sherad #110 En is abbol a kituno evjaratbol valo vagyok :) -
#109 Eszerint ! :DDD -
Sherad #108 "77-03-13 lanyok hivjatok! " minezt 3 masodpercben aztan mar csorgott is a telefon. Szep idok voltak :) Basszus meg 6 szamjegy volt . ennyire oreg lennek :( -
Sherad #107 Nagyon kiraly volt mi is nyomtuk a 08-at. Aszem ket 08-as bulin is voltunk. Nem gyengen rugtam be ott is:)))) -
#106 DDD -
#105 Mer' kis "pöts"ök vagytok ! :DDD Igaz Hykao ! Csak mi "öregek" tudjuk mi a dörgés ! -
#104 Hát lehet azt elfelejteni?! -
#103 Nem baj te legalább emléxel rá! :D -
#102 ehh, mindjárt nosztalgiából felhívom a 180-at...de a vonalban persze csak egyedül leszek... -
#101 101 -
#100 100 -
#99 sosenám -
nám -
#97 Má' nem. -
#96 ...és gondolom sosem kukucskáltál ki két ujjad között... -
#95 Na jó igen.....de olyankor midég be kellett hunynom a szemem
:DD -
[Walaki]D`Lair #94 LOL! Életművész...:D -
#93 Nem hiszem! :DDD -
#92 Nagyon sanyarú gyerekkorom volt. Nem nézhettem tv-t :DDDDD -
#91 ...de bizony hírdették!
Valamelyik gyerekfilmben is benne volt a tárcsázós trükk! -
#90 Nem is tudtam róla!!!!!! Soha nem volt telefonunk. A tv-ben meg nem hirdették :))
Gyerekként is utáltam telefonálni...bár mondjuk erre a rosszalkodásra biztos ráharaptam volna de szerencsére nem tudtam róla. -
#89 Mondom, hogy tárcsázás nélkül is lehetett tárcsázni az analóg vonal idejében!
Amikor 14 éves voltál, még működött a 08-azás!