Új internetes sebességrekordot állítottak fel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chappy a gumiszobán kivûl ne erõltesd a témát. :-))
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
A hadsereg semmire nem tudna hasznalni a gerinchalozat sebesseg-hatarai miatt... inkabb gondolom reszecskegyorsitok merorendszerei es az adatokat feldolgozo szuperszamitogepek kozotti halot fogjak ilyenekkel felszerelni.
Y
Y
nekem 100 megabitem van, ezzel a sebességgel 700 megát 4 óra alatt töltök le. a 6,25 gigabitessel ez mennyi?
Az elsõ kommentre válaszoltam.
nem, ez speciel tényleg kutatóintézetekbe kell, mivel a szuperszámítógépek sem birják kapacitással az ilyen számításokat, ezért kapcsolják ezeket össze, és kell a sáv hogy kommunikálhassanak egymással
még 40-50 év és ide is ér hozzánk ez a technika...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
és?
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Én 1Mbites vagyok.
kipróbáltam. tesztjeim alapján csak 6 Gb/sec volt a sebesség.
gagyi.
gagyi.
én meg maradok max. isdn-nél még egy pár évig 😞