126
Trial
  • b-type
    a nyak hosszára gondoltam...
  • riczakdav
    ez árban is jó + eleve 1 kurva jó váz
    meg www.caprine.hu: ez is 1 kategória a magellánnal
    áruk kb: 45000Ft
  • riczakdav
    nézzétek meg a www.csekert.hu oldalt azon belül Magellán és Triál vázak
  • riczakdav
    A-HEAD szetes villa kell ilyen vázakba
  • b-type
    vazze, ez nem kicsit lett nagy, ez óriási!!!
    nem figyelsz vagy mi??!
    szétturt mindent.
    egyébként nem rossz váz, ha valaki vázat vesz, nagyon figyeljen oda a villára, lehetőleg azt is vegye meg ott, hogy bele tudja próbálni. tapasztalat.
  • bizar
    Ilyen VÁZam se lesz!
  • bizar
    Egy kicsit nagy lett!!
  • bizar
  • bizar
    Ebben a SPORT-ban csak egy rossz dolog van!
    HOGY KURVA DRÁGA!!!!

• fm
    egyetértek mindenben
  • fm
    köszesz..én válogattam össze alkatrészenként. persze a szerelést szakemberre bíztam,én annyira nem vágom a témát. közelről pedig eléggé látszik,hogy poros szegényke nagyon,de a képek ügyesen készültek..távolról :)
  • riczakdav
    fontos hogy max 11-12 kg legyen, hátul erős fék (ha lehet hidraulikus Magura, kb 20000 Ft/db, vagy erős v-fék), széles és nagyon erős hátsó kerék (külső: 26x 2.35), kis vázméret melyhez az ülés nem fontos vagy csak 1 kicsi esetleg karbon legyen (vázméret: ajánlott max 14-16"-os), passzív villa (pl: króm), elől nincs váltó és csak 1 fokozatos (kb 12 fog), a hátsó váltó meg elég ha csak láncfeszítőként szolgál, taposó pedál a legjobb, a kormány rész legyen magason de ne tulzottan. ennyi 1 igazi trál bringa felépítése, lehet kifelejtettem valamit,de mindegy. amúgy ha tényleg fasza triálbringát akarsz akkor kb 100 000 Ft-ból jön ki 1 ilyen de nem muszály pont így össze rakni csak én így ajánlom
  • riczakdav
    én meg most akartam elkezdeni triálozni de úgy alakult hogy idén gépet veszek magamnak, majd jövőre. már töbször is összeállítottam hogy milyen legyen, sok a tapasztalatom azóta hogy egy jó triál bringát milyen alkatrészekből rakjunk össze, hogy használható legyen. ha kell valakinek segítek.
  • bizar
    Jól nézki!
    Amúgy nem lehet látni hogy SARAS :D
  • fm
    íme a bringám..elnézést kérek amiért ilyen koszos,tőle is..

a képek sem a legjobbak,majd lefotózom szabadban is.
  • bizar
  • bizar
    Na képet Raksz be?
  • bizar
    vagy nem toom mit
  • bizar
    Nem tudsz BANNER szerkeztőt ajánlani?
  • fm
    nem sajna.
  • bizar
    Nem tood hol lehet letölteni quickbanner-t?
  • fm
    estig szúrok be én is...
  • fm
    nem rossz..a kormány nagyon bejövős!
  • bizar
    Itt még új!
  • bizar
    OK!
    KÖSZIKE.Amúgy ez a BRINGÁM!!
  • fm

íme egy pl..ez a te képed. nézd meg a tulajdonságait!
  • fm
    képet próbálj beszúrni! ez itt nem kép..célszerű a linekt,amit képként be akarsz szúrni előtte kimásolni copy-val,beilleszteni egy internet explorerbe,ha az megjeleníti,akkor mehet a beszúrás...hajrá!
  • bizar
    na!
  • bizar
  • fm
    az utolsó próbálkozásod már majdnem jó volt,csak legközelebb hagyd le a végéről a "kacsacsőrt" ..
  • bizar
    Amiket fölraktam GALÉRIÁBA képeket az hogy kell feltenni ide?
  • bizar
  • bizar
  • bizar
  • b-type
    spec az én bringám erőssen le van harcolva, csajomnak majd megcsinálom gurulni, arra van alkatrészem ilyen-olyan.
    azért is vettem motort, mert eljutottam oda hogy egy 100-at kellett volna belepumpálni a bringába :(
    pl.: az első kerekemben kettétört a tengely :D
    Van egy Caprine sima vázam azzal felépítem utcaira.
    amiket -FM- írt az mind úgy van, pattogásról még annyit hogy jó ha van szintkülönbség a két kerék közt...majd egyre nagyobb, míg megnem érzed hol van a holtpont, utána már bátrabban odahúzod, és jó lesz :)
    végül is ez az egyik lényeg elég bevállalosnak kell lenni, ezért elég sokat fogsz esni, de ez két elönnyel is jár:
    -megtanulsz esni...ez komoly, nekem a motornál is jól jött.
    -csak igy tanulsz meg trüköket.
    hajrá.
  • Davidus
  • bizar
    Mi a f@sz?
  • Davidus
    Nem tri al ?
  • bizar
    ÁÁÁ semmi
  • fm
    tessék?