126
Trial
-
#84 a nyak hosszára gondoltam... -
riczakdav #83 ez árban is jó + eleve 1 kurva jó váz
meg www.caprine.hu: ez is 1 kategória a magellánnal
áruk kb: 45000Ft -
riczakdav #82 nézzétek meg a www.csekert.hu oldalt azon belül Magellán és Triál vázak -
riczakdav #81 A-HEAD szetes villa kell ilyen vázakba -
#80 vazze, ez nem kicsit lett nagy, ez óriási!!!
nem figyelsz vagy mi??!
szétturt mindent.
egyébként nem rossz váz, ha valaki vázat vesz, nagyon figyeljen oda a villára, lehetőleg azt is vegye meg ott, hogy bele tudja próbálni. tapasztalat. -
#79 Ilyen VÁZam se lesz! -
#78 Egy kicsit nagy lett!! -
#77 -
#76 Ebben a SPORT-ban csak egy rossz dolog van!
HOGY KURVA DRÁGA!!!!
-
#75 egyetértek mindenben -
#74 köszesz..én válogattam össze alkatrészenként. persze a szerelést szakemberre bíztam,én annyira nem vágom a témát. közelről pedig eléggé látszik,hogy poros szegényke nagyon,de a képek ügyesen készültek..távolról :) -
riczakdav #73 fontos hogy max 11-12 kg legyen, hátul erős fék (ha lehet hidraulikus Magura, kb 20000 Ft/db, vagy erős v-fék), széles és nagyon erős hátsó kerék (külső: 26x 2.35), kis vázméret melyhez az ülés nem fontos vagy csak 1 kicsi esetleg karbon legyen (vázméret: ajánlott max 14-16"-os), passzív villa (pl: króm), elől nincs váltó és csak 1 fokozatos (kb 12 fog), a hátsó váltó meg elég ha csak láncfeszítőként szolgál, taposó pedál a legjobb, a kormány rész legyen magason de ne tulzottan. ennyi 1 igazi trál bringa felépítése, lehet kifelejtettem valamit,de mindegy. amúgy ha tényleg fasza triálbringát akarsz akkor kb 100 000 Ft-ból jön ki 1 ilyen de nem muszály pont így össze rakni csak én így ajánlom -
riczakdav #72 én meg most akartam elkezdeni triálozni de úgy alakult hogy idén gépet veszek magamnak, majd jövőre. már töbször is összeállítottam hogy milyen legyen, sok a tapasztalatom azóta hogy egy jó triál bringát milyen alkatrészekből rakjunk össze, hogy használható legyen. ha kell valakinek segítek. -
#71 Jól nézki!
Amúgy nem lehet látni hogy SARAS :D -
#70 íme a bringám..elnézést kérek amiért ilyen koszos,tőle is..
a képek sem a legjobbak,majd lefotózom szabadban is. -
#69 -
#68 Na képet Raksz be? -
#67 vagy nem toom mit -
#66 Nem tudsz BANNER szerkeztőt ajánlani? -
#65 nem sajna. -
#64 Nem tood hol lehet letölteni quickbanner-t? -
#63 estig szúrok be én is... -
#62 nem rossz..a kormány nagyon bejövős! -
#61 Itt még új! -
#60 OK!
KÖSZIKE.Amúgy ez a BRINGÁM!! -
íme egy pl..ez a te képed. nézd meg a tulajdonságait! -
#58 képet próbálj beszúrni! ez itt nem kép..célszerű a linekt,amit képként be akarsz szúrni előtte kimásolni copy-val,beilleszteni egy internet explorerbe,ha az megjeleníti,akkor mehet a beszúrás...hajrá! -
#57 na! -
#56 -
#55 az utolsó próbálkozásod már majdnem jó volt,csak legközelebb hagyd le a végéről a "kacsacsőrt" .. -
#54 Amiket fölraktam GALÉRIÁBA képeket az hogy kell feltenni ide?
-
#53 -
#52 -
#51 -
#50 spec az én bringám erőssen le van harcolva, csajomnak majd megcsinálom gurulni, arra van alkatrészem ilyen-olyan.
azért is vettem motort, mert eljutottam oda hogy egy 100-at kellett volna belepumpálni a bringába :(
pl.: az első kerekemben kettétört a tengely :D
Van egy Caprine sima vázam azzal felépítem utcaira.
amiket -FM- írt az mind úgy van, pattogásról még annyit hogy jó ha van szintkülönbség a két kerék közt...majd egyre nagyobb, míg megnem érzed hol van a holtpont, utána már bátrabban odahúzod, és jó lesz :)
végül is ez az egyik lényeg elég bevállalosnak kell lenni, ezért elég sokat fogsz esni, de ez két elönnyel is jár:
-megtanulsz esni...ez komoly, nekem a motornál is jól jött.
-csak igy tanulsz meg trüköket.
hajrá. -
#49 -
#48 Mi a f@sz? -
#47 Nem tri al ? -
#46 ÁÁÁ semmi
-
#45 tessék?