10 éve halt meg Ayrton Senna
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nyugodjon Békében!
ÁMEN!
Senna was the best!
hát durva hogy még '94ben sem voltak nagy biztonsági szabályok most nem sorolnám!
pedig egészen 82ig elég sok halálos kimenetelû baleset történt és még rá 10évre is nem a biztonság volt a legfontosabb!
Meg ha(tudom hogy nem illik "meg ha" vagy "mi lett volna ha" mondatot mondani) Senna nem halt volna meg akkor schuminak nem lenne 7vb címe az tuti mert senna '98ig még maradt volna sztem!
\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
A medve nem játék.
anno 10 éve láttam azta futamot,gondolom ezzel nem vok egyedül,és a halálos "kicsuszása" még mindig elöttem van..
egy igazi sportember volt..
sose szerettem annyira a forma 1-et mint akkoriban..
Patrese,Berger,Alesi,Senna,Mansell,Fittipaldi..
a régi szép idök 😞
\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"
Mellesleg tényleg a legjobb pilóta, úgyhogy megérdemli a sikereket.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
ADEUS AYRTON!!!!!

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

http://druglord.buzz.hu/ ;)
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Versenyzett a F1-ben 100 métert, mielõtt meghalt volna a célegyenes végén ...
+
Mondjuk Stefan Johannson is ütütt már el egy szarvast Zeltwegben, de akkor õ megúszta. A szarvas nem.
Az a baj, hogy Kesjár idejében még jobban fényezték a magyarokat. Nem tudhatjuk, hogy pl. ha szerzõdteti a Zakspeed, akkor mire lett volna képes. Mert jó csapat nem hinném, hogy valaha is szerzõdtetett volna egy magyar (akkor még kommunista országból való) pilótát!
emlékszem a temetésére hatalmas tömeg volt.
megnéztem a mai futamot, borzalmas unalmas lett ez a verseny
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!