10 éve halt meg Ayrton Senna

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nyugadjon békében! A F1 legelselgjobb pilótája! Sohasem lessz párja!

madaf
R.I.P
Nyugodjon Békében!
ÁMEN!

Senna was the best!

Nyugodjon békében
Andora
Nyugodjon békébe!Valaki tudja hol lehet letölteni a balesetett?
Elõre is kössz.

Látom mostanában nem igen volt hozzászólás!épp nem régen találtam meg a teljes versenyt aviban és gondoltam keresek Senna topicot!
hát durva hogy még '94ben sem voltak nagy biztonsági szabályok most nem sorolnám!
pedig egészen 82ig elég sok halálos kimenetelû baleset történt és még rá 10évre is nem a biztonság volt a legfontosabb!
Meg ha(tudom hogy nem illik "meg ha" vagy "mi lett volna ha" mondatot mondani) Senna nem halt volna meg akkor schuminak nem lenne 7vb címe az tuti mert senna '98ig még maradt volna sztem!

\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"

sweech
azért azt ne mond már hogy sumaher nem jó pilóta...

sweech
de utálom az ilyet...arra nem gondolsz hogy "kocsi" is kéne a segge alá vazeg....sok hülyegyerek csak azér szekálja mer magyar??? érdekes még a szar minardival is tudott pontot szerezni...mindenki kiesett de õ bennmaradt...

DONGUBA
100

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
Nyugodjon bekeben.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

rezsofiz
EJNYE MÁR

sazl : c

rezsofiz
meg nem dontott meg mindent...

sazl : c

a.carkey
Nem döntött meg mindent, Patrese rekodrja még él. És több kisebb is ...00000000

A medve nem játék.

már mindet megdöntötte (M.S ) -a szenvedéllyé vált a versenyzés "addig nem nyugszik amig bele nem dõglik"
Dani20
RIP Senna

anno 10 éve láttam azta futamot,gondolom ezzel nem vok egyedül,és a halálos "kicsuszása" még mindig elöttem van..
egy igazi sportember volt..
sose szerettem annyira a forma 1-et mint akkoriban..

Patrese,Berger,Alesi,Senna,Mansell,Fittipaldi..

a régi szép idök 😞

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

LittleL
szegény Senna, de most meg a Sumi addig nem nyugszik, amíg minden rekordot meg nem dönt, asszem.
Mellesleg tényleg a legjobb pilóta, úgyhogy megérdemli a sikereket.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

#69 hozzaszolas
oneal1
megvan neked a video???
lökjed!!
mdien kameranézetbõl!
😄

!Forza Ferrari!

lehett hulyesegett kerdezek de senna balesetenel ugy tunnik mintha kikapcsoltak volna a belso kamerat.mert gondolom?mert a kocsi messze van meg faltol mikor eltunik a kép
...volt ,ma meg Schumi a KING !!!
íGY JÁRT
Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

a.carkey
AB Moteurs csatornán, egy Senna életrajzi film ...

A medve nem játék.

Bandee1987
Jó, lehet, hogy félreérthetõ volt a meghajló smile a szövegben, de én ezzel Sennae elõtt akartam tisztelegni, és nem poén tárgyának venni...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

a.carkey
Gratula!

A medve nem játék.

Bandee1987
10 ÉVVEL EZELÕTT (KB.) EBBEN A PERCBEN HALT MEG AYRTON SENNA A BOLOGNYAI MAGGIORE HOSPITALBAN.

ADEUS AYRTON!!!!!

Bandee1987
Még 5 perc a halálának 10 éves évfordulójáig.

Bandee1987
18:40 perckor állt be a halál a bolognai Maggiore Hospitalban. Tehát alig 2 óra mulva következik be a 10 éves évforduló.

csabawarchief
azaz ma, nyugodjon békében!

Bandee1987
Holnap van Senna halálának 10 éves évfordulója (bár ezt sztem mindenki tudja)

Punker
ja, csak a nyakad törne ki...

de volt ennel furcsabb baleset.1960-spaba chirs bristow szemuvegenek egy madar csapodot.a pilota elvesztete az auto feleti uralmat es egy fanak csapodott.elhunyt....
PREMIERE1
Szerintem mindegy, hogy 300 körüli tempónál mi talál fejbe ...

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

Bandee1987
Ami Pryce-al történt(hogy a tüzoltópalack fejbetalálta) az ha ma történne meg, akkor is meghalna? Hisz azért ma már sokkal ellenállóbb sisakok készülnek...

PREMIERE1
Jól. Gondold el mi történhetett a tûzoltóval, akit Pryce csapott el ...

I.C.ram
Van helyette Baumgartnerünk... ehhh.
[Walaki]D`Lair
jól látom kettészakadt????

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

K.András
"Kesjár Csaba (Bp., 1962. febr. 9. – Nürnberg, 1988. jún. 24.): autóversenyzõ. ~ János motorkerékpáros, motorcsónak-versenyzõ unokája. A Bp.-i Mûszaki Egy.-en gépészmérnöki oklevelet szerzett. 1977-tõl 1981-ig gokartozott, 1982-ben autóversenyzõi igazolványt szerzett. Gokartban a nemzetközi licencû kategóriában 1980-ban és 1981-ben m. bajnok. Autóversenyzõként 1985-ben abszolút m. bajnok, 1986-ban hegyi bajnok. A Forma Easter kategóriában 1982-ben, 1983-ban, 1984-ben, 1985-ben m. bajnok. A Forma Ford kategóriában 1986-ban osztrák bajnok. 1987-tõl 1988-ig a Német Szövetségi Köztársaság Forma 3 bajnokságban versenyzett, 1987-ben a 9. helyen végzett. A szakemberek tervei szerint õ lett volna az elsõ Forma 1 kategóriában versenyzõ magyar. A nürnbergi Norisringen halálos balesetet szenvedett."

http://druglord.buzz.hu/ ;)

nekem bár csak ez az egy

PREMIERE1
Mint Senna esetében a leszakadt felfüggesztés ütése és a függesztésdarab átszúródása a gumiszegélynél a sisakon; Pryce esetében maga a tûzoltópalack okozott halált.

[Walaki]D`Lair
Fejbe vágta??? A testébe épült a tûzoltó palack...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Shaman
a videó nincs meg valakinek Senna haláláról?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

PREMIERE1

PREMIERE1
Stefan Johansson

PREMIERE1
És Riccardo Paletti 82-ben?

Versenyzett a F1-ben 100 métert, mielõtt meghalt volna a célegyenes végén ...

+

Mondjuk Stefan Johannson is ütütt már el egy szarvast Zeltwegben, de akkor õ megúszta. A szarvas nem.

Az a baj, hogy Kesjár idejében még jobban fényezték a magyarokat. Nem tudhatjuk, hogy pl. ha szerzõdteti a Zakspeed, akkor mire lett volna képes. Mert jó csapat nem hinném, hogy valaha is szerzõdtetett volna egy magyar (akkor még kommunista országból való) pilótát!

Kori
Senna-nak nagyobb kultusza van braziliában mint pele-nek.
emlékszem a temetésére hatalmas tömeg volt.

megnéztem a mai futamot, borzalmas unalmas lett ez a verseny

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Punker
jaja

Kori
amai F1 elõtti megemlékezés szép volt!!!

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

no igen Kesjar CSaba.nagyobb tehetseg volt mint a mi zsoltink.lentebb olvastam az elhunyt pilotak neveit.a tom pryce esete szamomra a legmegdobentob.egy tuzoltot utott el.annak a kezebol kiesett a poroltokeszulek es fejbe vagta a pilotat.
Oldal 1 / 3Következő →