3DLabs Realizm: Jön a professzionális grafikus kártyák új generációja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A minap lattam valahol,hogy jatekok is lassan megjelennek mar full raytracing modban, sot egyikuk global illuminaciot is hasznal "monte carlo ray tracing"-el, Biztosan limitalt valahol de amit lattam kepeket nagyon meggyozo volt.
egyebkent az idei game developers conference:
Real-Time Global Illumination
" The session explores how real-time global illumination game engines can be create on current hardware. A brief history on various global illumination techniques is given and then the presenter explores how they can be adopted in to real-time 3D engines. He also discusses brand new approaches targeted directly at the real-time field."
szerintem honapok kerdese az elterjedes,szeles korben. Ezert latom ugy hogy fontos dolog a jo shader, jatekok nemigen erdekelnek onmagaba de a technologia igen.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
De a tudása valóban semmi extra, a dualVPU-n kivül semmivel nem tud többet a 2 éves R300-nál.
de ha tényleg tudja amit tud lehet megéri 😊
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]