Schindler listája
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát ez a film számomra egy nagy xar!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
nekem nagyon nem jött be a film de ettõl még lehet jó
Hét Oscar®-díjat kapott, többek között a legjobb film és a legjobb rendezés kategóriájában, valamint megnyert minden nagyobb legjobb filmnek járó díjat, és ezen felül kivételes mennyiségû kitüntetéssel honorálták. Megkapta például a Brit Filmakadémia hét díját; a legjobb film díját a New York-i Kritikusok Körétõl, a Filmkritikusok Országos Körétõl, az Országos Kritikai Tanácstól, a Producerek Egyesületétõl, a Los Angeles-i Filmkritikusoktól, a Chicagói, Bostoni és Dallasi Filkritikusoktól; egy Christopher Díjat és a Hollywoodi Külföldi Sajtószövetség Arany Glóbusz Díját. Ezen felül Steven Spielberget kitüntették az Amerikai Rendezõk Egyesületének díjával is.
A film a rejtélyes Oska Schindler feledhetetlen igaz történetét mutatja be, aki a náci párt tagja volt, nagy nõcsábász, hasznot húzott a háborúból, és megmentette több mint 1100 zsidó életét a holokauszt alatt. Egy férfi diadala volt ez, aki bebizonyította, hogy mennyit számít egy ember, és azok drámája, akik az õ segítségével élték túl az emberi történelem egyik legsötétebb fejezetét.
Steven Spielberg filmje megnyerte a legjobb forgatókönyv, fényképezés, zene, vágás és mûvészeti rendezés Oscar-díját is, olyan elismert színészek fõszereplésével, mint Liam Neeson, Ben Kingsley, Ralph Fiennes, Caroline Goodall, Jonathan Sagalle és Embeth Davidtz.
A film a rejtélyes Oska Schindler feledhetetlen igaz történetét mutatja be, aki a náci párt tagja volt, nagy nõcsábász, hasznot húzott a háborúból, és megmentette több mint 1100 zsidó életét a holokauszt alatt. Egy férfi diadala volt ez, aki bebizonyította, hogy mennyit számít egy ember, és azok drámája, akik az õ segítségével élték túl az emberi történelem egyik legsötétebb fejezetét.
Steven Spielberg filmje megnyerte a legjobb forgatókönyv, fényképezés, zene, vágás és mûvészeti rendezés Oscar-díját is, olyan elismert színészek fõszereplésével, mint Liam Neeson, Ben Kingsley, Ralph Fiennes, Caroline Goodall, Jonathan Sagalle és Embeth Davidtz.
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Holnap majd irok...
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Azt sem felejtem el amikor ezt lattam. Anyam a Free Willy-re akart elvinni engemet de eltevesztettuk a termet 😊
En kicsit nem voltam jol de o nagyon elvezte!
Aztan megneztem par ev mulva es tenyleg egy allat jo muvi!
En kicsit nem voltam jol de o nagyon elvezte!
Aztan megneztem par ev mulva es tenyleg egy allat jo muvi!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
← ElőzőOldal 3 / 3