108
Schindler listája
  • ranGer2
  • Csaba
    Te elég lazán kezeled a dolgokat, ami egyébként nem baj az élet más területein, de szerintem ez ahhoz egy komoly téma. Nem tudom, mit szólnál hozzá, ha téged és a családodat elhurcolnák ugyanúgy. Aztán halálra dolgoztatnának, és egyik nap csak azért lelőnének, mert éppen olyan kedve van az egyik katonának... Sorstalansággal jössz. Hát, azért megnézném a képedet, ha egyik reggel elindulnál munkába, vagy suliba, vagy akár prütykölni egy lánnyal,de máshová érkeznél...Mert út közben elhurcolnának.
    Szóval, több komolyságot a téma iránt. Nem azt mondanak, amit hallani akarnak az emberek, hanem, ami megtörtént.
    Egyébként Spielbergnek a legtöbb filmje nem igazán jön be, kivétel a Schindler listája, az Indiana Jones és a Párbaj (szerintem ez a legjobb filmje...).
  • Bandew
    Azt mondanak amit az emberek hallani akarnak.
    De ha nem érted akkor ajánlom a Sorstalanságot.
  • lokista12
    jok a képek!
  • ranGer2

• ranGer2
    Aha! de nekem eredeti szinkronnal! JAJ! van egy nagyon szar verzió azt le ne töltsd!még az RTL klub is ott van a sarokban
  • zaki
    hát én most néztem dc-n, de csak szinkronos dvd-t találtam... neked is az van meg, vagy dvdrip?
  • ranGer2
    Jobb dolgozni mint azonnal meghalni vagy éppen szenvedni nem?
  • I.C.ram
    miért kellett volna örülniük, hogy dolgozhatnak a szabadság helyett????
  • ranGer2
    Szerintem is jó film! de a jogosan-t ugy értem hogy azokat a zsidókat akiket dolgozni vittek örniük kellet volna hogy dolgozhatnak... és nem üldögélni meg lustulni...
  • ranGer2
    Jah!
  • Cat #57
    egyetértek, én is hasonlóképp érzek
  • I.C.ram
    Jó nagy gyökér vagy már ne haragudj. Mi az hogy jogosan??

Én speciel nem komálom ezeket a túllihegett zsidós filmeket, de a Schindler listája egész jó film volt.
  • Sir Quno Jedi
    Mindég mondtam, hogy az egyenruha jól áll még az ilyeneknek is ! :DDD
  • Tuvok #54
    Sportolóról ??? Sztem ez nem az a film. :)
  • Tuvok #53
    Amon Goeth a filmben:

és eredetiben:
  • Matthewpamer
    ez hülyeség hogy mi a legjobb film.minden embernek más izlése van.
  • zaki
    na, azt én is beszerzem
  • PREMIERE1
    Az. K!
  • Tuvok #48
    Nem tökmind1 ? Zsidót ölt, nem volt korlátja hányat lő le...
  • Breki33
    ugye te tegnap nem láttad a túlélők visszaemlékezéseit?

mert akkor nem írnál ilyeneket
  • DecenS
    Életvonat (Train de vie)
  • Bandew
    Azaz, anyám is azt mondta, hogy az volt az egyetlen film, amin egyszerre sírt és nevetett.
    De amúgy az egy normális felfogás volt erről a témáról.
    Az igazság az, hogy azok a zsidók, akik lágerben voltak, egyáltalán nem látták ennyire szörnyűnek az egészet, mint mi ahogy belegondolunk, és ezért van az, hogy rosszul dolgozzák föl ezt a témát, mert mindenki csak a szörnyűségeket láttatja benne.
    Ez kb olyan, mint amikor ha látsz egy balesetet, az sokkal durvábbnak hat, mint amikor veled történik meg.
  • Bandee1987
    Én csak egyet tudok mondani : Ez egy nagyszerű film.
  • ranGer2
    DC++ nekem eredeti szinkronnal van meg.. DVD ripben..
  • ricsi1
    honnan lehet leszedni?
  • ranGer2
    Nah ha annyira láttad a filmet akkor biztos meg tudod mondani hogy hogy hiták a azt a zsidót aki segitett Schindlernek elkésziteni a listát... (könnyü kérdés)..
  • ranGer2
    Igazad van.. nem akarom megérteni a hülyeséged...
  • lokista12
    Te csak most teteted magad vagy tényleg... Na nem emlékszel amikor beszéltük bazzsal meg veled hogy a csávót hogy lövik fejbe ... meg amikor munkát kinálnak neki... de most minek magyarázom itt neked ugy sem fogod megérteni (nem is akarod)!
  • ranGer2
    Ha ha ha te csak figyeltél és én beszéltem a többiekkel
  • lokista12
    Nyomi gyerek eggyütt beszéltük a suliba te tényleg nagyon bevered a fejed ha ilyen amnéziád van!
  • ranGer2
    Olvasd vissza mit irtál! amugymeg szerintem te nem is láttad a filmet...
  • lokista12
    Hátha neked zsido lövi le a zsidot akkor igen (IDIOTA)!
  • ranGer2
    Zsidó vagy?
  • lokista12
    Ja!Én is ezt tettem volna de csak azért hogy maradjak életben én akarom fogni a fegyvert nem pegig az akire tartják!
  • ranGer2
    AZ nem kacsavadászat... Azokat lőtte le akik nem dolgoztak és csak lustán ültek szvsz jogosan...
  • Sephi
    Az a Roberto Benigni muvi nem?

Ha az akkor az szvsz eszmeletne jo film volt. Anyam bogott a vegen. Eszmeletlen ahogy annak a filmnek a storyja atvaltozott komediabol tragediava.
  • Loál János #30
    Inkább a Gulág, David Keith-el.
  • getkey
    Életvonat
  • Tuvok #27
    Ez egy undorító film, látszik, hogy spielberg-es. Egyedül az a rész tetszett, amikor Goeth kacsavadászatot rendezett az erkélyről...