108
Schindler listája
-
#68 -
Csaba #67 Te elég lazán kezeled a dolgokat, ami egyébként nem baj az élet más területein, de szerintem ez ahhoz egy komoly téma. Nem tudom, mit szólnál hozzá, ha téged és a családodat elhurcolnák ugyanúgy. Aztán halálra dolgoztatnának, és egyik nap csak azért lelőnének, mert éppen olyan kedve van az egyik katonának... Sorstalansággal jössz. Hát, azért megnézném a képedet, ha egyik reggel elindulnál munkába, vagy suliba, vagy akár prütykölni egy lánnyal,de máshová érkeznél...Mert út közben elhurcolnának.
Szóval, több komolyságot a téma iránt. Nem azt mondanak, amit hallani akarnak az emberek, hanem, ami megtörtént.
Egyébként Spielbergnek a legtöbb filmje nem igazán jön be, kivétel a Schindler listája, az Indiana Jones és a Párbaj (szerintem ez a legjobb filmje...). -
#66 Azt mondanak amit az emberek hallani akarnak.
De ha nem érted akkor ajánlom a Sorstalanságot. -
#65 jok a képek! -
-
#63 Aha! de nekem eredeti szinkronnal! JAJ! van egy nagyon szar verzió azt le ne töltsd!még az RTL klub is ott van a sarokban -
#62 hát én most néztem dc-n, de csak szinkronos dvd-t találtam... neked is az van meg, vagy dvdrip? -
#61 Jobb dolgozni mint azonnal meghalni vagy éppen szenvedni nem? -
#60 miért kellett volna örülniük, hogy dolgozhatnak a szabadság helyett???? -
#59 Szerintem is jó film! de a jogosan-t ugy értem hogy azokat a zsidókat akiket dolgozni vittek örniük kellet volna hogy dolgozhatnak... és nem üldögélni meg lustulni... -
#58 Jah! -
Cat #57 egyetértek, én is hasonlóképp érzek -
#56 Jó nagy gyökér vagy már ne haragudj. Mi az hogy jogosan??
Én speciel nem komálom ezeket a túllihegett zsidós filmeket, de a Schindler listája egész jó film volt. -
#55 Mindég mondtam, hogy az egyenruha jól áll még az ilyeneknek is ! :DDD -
#54 Sportolóról ??? Sztem ez nem az a film. :) -
#53 Amon Goeth a filmben:
és eredetiben:
-
#52 ez hülyeség hogy mi a legjobb film.minden embernek más izlése van. -
#50 na, azt én is beszerzem -
#49 Az. K! -
#48 Nem tökmind1 ? Zsidót ölt, nem volt korlátja hányat lő le... -
#47 ugye te tegnap nem láttad a túlélők visszaemlékezéseit?
mert akkor nem írnál ilyeneket -
DecenS #46 Életvonat (Train de vie) -
#45 Azaz, anyám is azt mondta, hogy az volt az egyetlen film, amin egyszerre sírt és nevetett.
De amúgy az egy normális felfogás volt erről a témáról.
Az igazság az, hogy azok a zsidók, akik lágerben voltak, egyáltalán nem látták ennyire szörnyűnek az egészet, mint mi ahogy belegondolunk, és ezért van az, hogy rosszul dolgozzák föl ezt a témát, mert mindenki csak a szörnyűségeket láttatja benne.
Ez kb olyan, mint amikor ha látsz egy balesetet, az sokkal durvábbnak hat, mint amikor veled történik meg. -
#44 Én csak egyet tudok mondani : Ez egy nagyszerű film. -
#43 DC++ nekem eredeti szinkronnal van meg.. DVD ripben.. -
#42 honnan lehet leszedni? -
#41 Nah ha annyira láttad a filmet akkor biztos meg tudod mondani hogy hogy hiták a azt a zsidót aki segitett Schindlernek elkésziteni a listát... (könnyü kérdés).. -
#40 Igazad van.. nem akarom megérteni a hülyeséged... -
#39 Te csak most teteted magad vagy tényleg... Na nem emlékszel amikor beszéltük bazzsal meg veled hogy a csávót hogy lövik fejbe ... meg amikor munkát kinálnak neki... de most minek magyarázom itt neked ugy sem fogod megérteni (nem is akarod)! -
#38 Ha ha ha te csak figyeltél és én beszéltem a többiekkel -
#37 Nyomi gyerek eggyütt beszéltük a suliba te tényleg nagyon bevered a fejed ha ilyen amnéziád van! -
#36 Olvasd vissza mit irtál! amugymeg szerintem te nem is láttad a filmet...
-
#35 Hátha neked zsido lövi le a zsidot akkor igen (IDIOTA)! -
#34 Zsidó vagy? -
#33 Ja!Én is ezt tettem volna de csak azért hogy maradjak életben én akarom fogni a fegyvert nem pegig az akire tartják! -
#32 AZ nem kacsavadászat... Azokat lőtte le akik nem dolgoztak és csak lustán ültek szvsz jogosan... -
#31 Az a Roberto Benigni muvi nem?
Ha az akkor az szvsz eszmeletne jo film volt. Anyam bogott a vegen. Eszmeletlen ahogy annak a filmnek a storyja atvaltozott komediabol tragediava. -
#30 Inkább a Gulág, David Keith-el. -
getkey #28 Életvonat -
#27 Ez egy undorító film, látszik, hogy spielberg-es. Egyedül az a rész tetszett, amikor Goeth kacsavadászatot rendezett az erkélyről...