Schindler listája
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Én speciel nem komálom ezeket a túllihegett zsidós filmeket, de a Schindler listája egész jó film volt.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
De amúgy az egy normális felfogás volt errõl a témáról.
Az igazság az, hogy azok a zsidók, akik lágerben voltak, egyáltalán nem látták ennyire szörnyûnek az egészet, mint mi ahogy belegondolunk, és ezért van az, hogy rosszul dolgozzák föl ezt a témát, mert mindenki csak a szörnyûségeket láttatja benne.
Ez kb olyan, mint amikor ha látsz egy balesetet, az sokkal durvábbnak hat, mint amikor veled történik meg.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Call of Duty hajrá I.O.W.A. klán! Volkswagen, Honda, Tuning....

amugymeg szerintem te nem is láttad a filmet...

Én is ezt tettem volna de csak azért hogy maradjak életben én akarom fogni a fegyvert nem pegig az akire tartják!Call of Duty hajrá I.O.W.A. klán! Volkswagen, Honda, Tuning....
Ha az akkor az szvsz eszmeletne jo film volt. Anyam bogott a vegen. Eszmeletlen ahogy annak a filmnek a storyja atvaltozott komediabol tragediava.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Nem tudom mi a címe, de már a Dunától a Múzeumig mindenhol adták. (Sorry a címért, de nem tudom ...)
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
sajnos a szörnyûségek nagy része igaz
nem véletlen nézette a tanár
én ennek örülnék
Aztán a volt középiskolám is tartotta a jó szokását, meg kellett néznünk az Élet szép, A napfény íze, stb. filmeket. Elõbbi szép és maradandó élmény volt, az utóbbi felénél kijöttem a moziból annyira unalmas volt. A Zongoristát épp ezért már le se töltöttem, sztem egy életre megcsömörlöttem az ilyen alkotásoktól. Én egy film alatt kikapcsolódni szeretek, nem pedig szorongani és a gyomromat idegelni.
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof
- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.
Az Amistad nem volt rossz, de a Ryan meg a Schindler nekem nagyon nem jött be. Emellett még az Indiana Jones trilógia nagyon kircsi.
Mondom, legjobb: Az élet szép! :-)
Azt látta valaki?
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
A Minority Report es az AI szvsz lehetett volna jobb is...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Egyszerûen ezek hatásvadász "túlzásfilmek".

skristof: szállj le A gyûrûk uráról, mert az is király.
football without ultras is nothing
Tudod is te mi az a jó film, nem igaz?
Nem a Gyûrûk Uráról beszélek, mert (akár hiszed, akár nem) nem az a kedvenc filmem.
Spielberg egyáltalán nem nagy szám, csak kevés igazán jó filmje van, és a Schindler listája nem tartozik ezek közé.
Öszintén szólva az összes holocaustról szóló film béna eddig, kivéve az Élet szép-et, mert az szinte tökéletes. Annyira hülyén fogják fel ezt az egész témát az emberek, hogy az már röhejes, és ráadásúl így is adják vissza a filmekben. Pfff...
Te meg jössz itt az "álomvilág" dumáddal.
Hát az az álomvilág, ahogy ez a film meg van csinálva!
izé... vajon a spektrumon, amik szoktak menni IIWW-os sorozatok fenn vannak vhol neten?

elég szomoru, h az a fospisztoly LotR érdekel, és képesvagy hosszu órákig nézni, ezt meg nem....