Schindler listája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ranGer2
Jah!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

egyetértek, én is hasonlóképp érzek

I.C.ram
Jó nagy gyökér vagy már ne haragudj. Mi az hogy jogosan??

Én speciel nem komálom ezeket a túllihegett zsidós filmeket, de a Schindler listája egész jó film volt.
Sir Quno Jedi
Mindég mondtam, hogy az egyenruha jól áll még az ilyeneknek is ! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tuvok
Sportolóról ??? Sztem ez nem az a film. 😊

Tuvok
Amon Goeth a filmben:

és eredetiben:

Matthewpamer
ez hülyeség hogy mi a legjobb film.minden embernek más izlése van.

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

zaki
na, azt én is beszerzem

PREMIERE1
Az. K!

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

Tuvok
Nem tökmind1 ? Zsidót ölt, nem volt korlátja hányat lõ le...

Breki33
ugye te tegnap nem láttad a túlélõk visszaemlékezéseit?

mert akkor nem írnál ilyeneket
Életvonat (Train de vie)

Bandew
Azaz, anyám is azt mondta, hogy az volt az egyetlen film, amin egyszerre sírt és nevetett.
De amúgy az egy normális felfogás volt errõl a témáról.
Az igazság az, hogy azok a zsidók, akik lágerben voltak, egyáltalán nem látták ennyire szörnyûnek az egészet, mint mi ahogy belegondolunk, és ezért van az, hogy rosszul dolgozzák föl ezt a témát, mert mindenki csak a szörnyûségeket láttatja benne.
Ez kb olyan, mint amikor ha látsz egy balesetet, az sokkal durvábbnak hat, mint amikor veled történik meg.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandee1987
Én csak egyet tudok mondani : Ez egy nagyszerû film.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

ranGer2
DC++ nekem eredeti szinkronnal van meg.. DVD ripben..

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ricsi1
honnan lehet leszedni?

ranGer2
Nah ha annyira láttad a filmet akkor biztos meg tudod mondani hogy hogy hiták a azt a zsidót aki segitett Schindlernek elkésziteni a listát... (könnyü kérdés)..

ranGer2
Igazad van.. nem akarom megérteni a hülyeséged...

lokista12
Te csak most teteted magad vagy tényleg... Na nem emlékszel amikor beszéltük bazzsal meg veled hogy a csávót hogy lövik fejbe ... meg amikor munkát kinálnak neki... de most minek magyarázom itt neked ugy sem fogod megérteni (nem is akarod)!

Call of Duty hajrá I.O.W.A. klán! Volkswagen, Honda, Tuning....

ranGer2
Ha ha ha te csak figyeltél és én beszéltem a többiekkel

lokista12
Nyomi gyerek eggyütt beszéltük a suliba te tényleg nagyon bevered a fejed ha ilyen amnéziád van!

ranGer2
Olvasd vissza mit irtál! amugymeg szerintem te nem is láttad a filmet...

lokista12
Hátha neked zsido lövi le a zsidot akkor igen (IDIOTA)!

ranGer2
Zsidó vagy?

lokista12
Ja!Én is ezt tettem volna de csak azért hogy maradjak életben én akarom fogni a fegyvert nem pegig az akire tartják!

ranGer2
AZ nem kacsavadászat... Azokat lõtte le akik nem dolgoztak és csak lustán ültek szvsz jogosan...

Sephi
Az a Roberto Benigni muvi nem?

Ha az akkor az szvsz eszmeletne jo film volt. Anyam bogott a vegen. Eszmeletlen ahogy annak a filmnek a storyja atvaltozott komediabol tragediava.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Loál János
Inkább a Gulág, David Keith-el.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Életvonat

Tuvok
Ez egy undorító film, látszik, hogy spielberg-es. Egyedül az a rész tetszett, amikor Goeth kacsavadászatot rendezett az erkélyrõl...

PREMIERE1
Volt még egy "derûsebb" feldolgozása holocaustnak: nem emlékszem a címére, de a lényege, hogy a zsidók úgy menekülnek a tábor ELÕL, hogy indítanak egy fals szerelvényt, amelyen õk az õrök. A végén majdnem elkapják õket, de mégsem. Aztán kiderül, hogy ez csak ...

Nem tudom mi a címe, de már a Dunától a Múzeumig mindenhol adták. (Sorry a címért, de nem tudom ...)

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

Breki33
nagyon nagy film nem vitás
sajnos a szörnyûségek nagy része igaz

nem véletlen nézette a tanár
én ennek örülnék
ranGer2
Hát ez van valakinek tetszik valakinek nem!..

Velünk 13-14 évesen nézette meg az agyament töritanárunk videon még általánosban. Mondanom se kell mennyire nem fogtuk fel az egészet. Iszonyúan deprimáló volt az egész, késõbb "érettebb" fejjel megnéztem megint, akkor azért jobban megértettem, bár megszeretni sosem fogom az ilyen témájú filmeket.

Aztán a volt középiskolám is tartotta a jó szokását, meg kellett néznünk az Élet szép, A napfény íze, stb. filmeket. Elõbbi szép és maradandó élmény volt, az utóbbi felénél kijöttem a moziból annyira unalmas volt. A Zongoristát épp ezért már le se töltöttem, sztem egy életre megcsömörlöttem az ilyen alkotásoktól. Én egy film alatt kikapcsolódni szeretek, nem pedig szorongani és a gyomromat idegelni.

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

Aramir
Én láttam, tetszett.

galenius
Én végig néztem 3szor a S.listáját,mind a háromszor szó szerint remegtem és zokogtam.

- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.

Bandew
Miért haragudnék?
Az Amistad nem volt rossz, de a Ryan meg a Schindler nekem nagyon nem jött be. Emellett még az Indiana Jones trilógia nagyon kircsi.
Mondom, legjobb: Az élet szép! :-)
Azt látta valaki?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Sephi
Azert ne hari de tulzol kicsit... a Schindler Listaja a Ryan kozlegeny megmentese es Az Amistad mind nagyon jo filmek voltak tole es majig emlekeznek ra az emberek.

A Minority Report es az AI szvsz lehetett volna jobb is...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

ReTeK
250 legjobb film -- 60 Wizard of Oz, The (1939)

zaki
tiszteletben tartom a véleményedet, de abszolút nem értek veled 1et. vitatkozni most nincs kedvem, de nem is akarok. mindenesetre sztem ez egy hatalmas film, nem véletlen ez a rengeteg díj. most jelent meg asszem DVD-n, én majd feltétlenül megveszem valamikor. 250 legjobb film

Bandew
Privát vélemény, de nem csak az enyém.
Egyszerûen ezek hatásvadász "túlzásfilmek".

zaki
hát Bandew érdekesen látod a dolgokat

Bandew

Szerintem jó film a Schindler listája.

skristof: szállj le A gyûrûk uráról, mert az is király.

oké

football without ultras is nothing

Bandew
Hát te aztán mekkora egy tahó vagy!!!
Tudod is te mi az a jó film, nem igaz?
Nem a Gyûrûk Uráról beszélek, mert (akár hiszed, akár nem) nem az a kedvenc filmem.
Spielberg egyáltalán nem nagy szám, csak kevés igazán jó filmje van, és a Schindler listája nem tartozik ezek közé.
Öszintén szólva az összes holocaustról szóló film béna eddig, kivéve az Élet szép-et, mert az szinte tökéletes. Annyira hülyén fogják fel ezt az egész témát az emberek, hogy az már röhejes, és ráadásúl így is adják vissza a filmekben. Pfff...
Te meg jössz itt az "álomvilág" dumáddal.
Hát az az álomvilág, ahogy ez a film meg van csinálva!

sztem azé' nézdd meg....

nem láttam de nem is izgat, fekete fehér haláltáboros film a zsidókról, ennyit bõven elég tudnom róla

izé, hiányzik az aláírásodbol az 'Arbeit macht frei' felirat! 😊
izé... vajon a spektrumon, amik szoktak menni IIWW-os sorozatok fenn vannak vhol neten?

akkor éjjé csak a hülye gyürüid álomvilágában!!

elég szomoru, h az a fospisztoly LotR érdekel, és képesvagy hosszu órákig nézni, ezt meg nem....