Jamiroquai
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
DC-vel húzd le vkitõl a jazzparáról gyorsan!
(Scott Henderson...)
Amúgy Horvátországban is fellép a Jamo, ráadásul az Ampfiteátrumban,
tavaly voltam ott:)))
Ja-ja; az összes élõ felvételem közül a Verona a legpöpcibb, majd pedig a Montreaux
mert a DVD készítésekor a lehetõ legigényesebbet akarták kihozni.
...ami sikerült is. A Main Vein remekül szól.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Hallgasd meg a Main Vein stúdiófelvételt is, a háttérben ott is hallatszanak
a gyönyörû erõs kitartott hangjai!!
legalábbis a Holland, meg a Berlin -i elõadáson is csak a Main Vein -t énekelte
A csajszik sztem nem voltak hárman,legalábbis Sam Smith nem hagyott ekkora
benyomást:))
Kár hogy Beverly Knight nem jön<#sir>#sir><#szeret>#szeret>
szerintem mindeki, a basszusgitáros az ugyanaz, mint
a DVD -n ?
/állandóan leáll/
\"SLICE of LIFE\"
Rob egy Squier Stratocaster-t használ(ami a Fender alvállalata),
szerintem jobban szól mint az albumon!
Kb. Jún.10-20 körül fennlesz az egész album, elvileg június 6. a kislemez!
hihetetlent dob a dinamikán (majdnem akkorát robban mint az albumon az elhalkulás után), bár tényleg igaz, nekem is a régi, fúvós-moogos space tetszik
a legjobban.<#worship>#worship>
biztos a PECSA -ban is elõadja,
már nagyon várom....<#nyes>#nyes>
Wáháá, ez volt a 100. hozzászólásom.Bambúcsa!
Tök jó,hogy a régi dalokat átalakítgatták, és az énekes csajoknak is több szerep jut, ill. Paul Turnernek(aki sztem sokkal ügyesebb Nicknél),Harris pedig
ezerrel tépi az gitárja húrjait!<#vigyor2>#vigyor2>
hurráá
na mindegy, ezekbõl ugyis 4 kell a bannoláshoz, vagy 5
Mind1,több ilyen nem lesz!
- A Hot Tequila Brown így azelõtt új értelmezést nyert mielõtt elõször
meghallottuk volna<#hehe>#hehe>
mit követtél el ?<#zavart1>#zavart1>
csak óvatosan ám, mert könnyen osztogatják a
bannolásokat.
-But Kay insists he has not used cocaine for 17 months now, and will never again go back to the drug. “I want always to be able to look the people I love in the eye and say, ‘First of January 2004... I promise I’ve been clean since then.’”-
-“Look at this,” he commands, peeling a Polaroid off the wall of the home studio complex he has now led me to, and where his musicians are in energetic rehearsal. I look, and see a bearded stranger with long, unkempt hair, and no expression in his darkly ringed eyes. I have no idea who it is, or what I should say. “It’s me, taken in Costa Rica in October 2003. I’d gone out there with the band to work on stuff for the album, and the first thing that happens on arrival is I’m handed seven grams, ’cos that’s what people have heard I’ll be wanting.--
http://www.simonmerrick.co.uk/index.html
KÖSZÖNET ZSOMÁNAK A LINKEKÉRT!!!<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Túlzásba ne vigyétek ám a tanulást,
mert amikor a vizsgára kerül a sor,
ott már úgyis átengednek mindenkit.
Június 8-tól kezdõdnek, de lehet hogy késõbb.
A koncert még a magyar szóbeli elõtt lesz<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Legalább erõt ad valami...
És innentõl ez így is marad<#hawaii>#hawaii>
Fõként a zene fórumot fogjuk bújni!!
Bár az érettségi topic miatt figyletünk fel rá újra<#wilting>#wilting>...
Milyen témákat nézegettek inkább ?
Az jó,
akkor énis szerzek majd fényképezõt..
Copperfielden én is voltam (a régebbin),oda nem lehetett tényleg,
de fedett helyekre (A38,Events Hall) be lehetett vinni, míg az ilyen
szabadtéri bulikon, ahol ott lesz 6000 ember és a Malmsteenen 2500 nem lesz
motozás meg ilyenek,csak tépik a jegyet és löknek befelé a tömeg után...
Szóval mi mindenképp hozunk,legfeljebb nagyon elrejtjük ha gas lenne<#hehe>#hehe>
Jó hogy te is regisztráltál az SG -re.
Majd koncerten talákozunk....
Azt nyomozzátok ki valahogy, hogy fényképezõt be lehet -e majd vinni ?