Jamiroquai
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://webserv.nhl.nl/~rijna100/downloads.htm
A jamiroquai.hu-ról még lövésem nincs, de nem lesz fenn az egész gyûjtemény, max. 1-2 buli, de még kell rá pénz...
/ez milyen verzió??
\"SLICE of LIFE\"
remélem nemsokára teljes album is fennt lesz valahol.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Black Devil Car
Egyébként fasza lesz az új album, az összes szám<#beka2>#beka2><#ravasz1>#ravasz1>
De a Jamiroquai örök marad!!!<#worship>#worship>
Hajós tény mostanság sokkal többet káromkodik, mint régebben, de ugyanúgy legalább annyit hülyül, mint anno, vannak 2001-es koncertjeim tõlük, tudom mirõl beszélek. Az antisztárkodást meg nem kell komolyan venni.
Azt is elismerem, hogy Barna néha a szám elé "tolja" magát, de az United-en kívüli dolgait csak tisztelni lehet. A Kifutón elõször a Space Cowboy-t, utána a döntõn a Cosmic Girl-t énekelte, megvannak mp3-ban. Ezeken kívül régebben volt még koncertjein az Alright és a Too Young To Die. És megnyerte a Kifutót:)) De ezt szerintem itt zárjuk is le.
A Szörp amúgy játszik/játszott Jamiroquai dalokat, a Cosmic Girl
a mai napig a repertoárjukban van.
Pély Barna nem a CG-t hanem a Virtual Insanity-t énekelte szerintem.
Hajós Andris már nagyon sokat adott a színvonalból,és az bosszant benne hogy direkt csinálta (saját szavaival: "antisztár leszek")!!!
Amikor még nem volt ennyire ismert, sokkal jobb fej volt, és emiatt a koncertek
is sokkal jobbak voltak. A zenészek persze változatlanul jók, nekem
egyértelmûen Zita a kedvencem.
Pély meg lehet akármilyen profi ha egyzsrûen engem nem tud szórakoztatni.<#wilting>#wilting> Szerintem túlerõlteti magát.
Kik a példaképeid, melyik együtteseket, énekeseket szereted a legjobban? (my_faded_dreams)
- Stevie Wonder, BB King, Albert King, James Brown, Herbie Hancock, Michael Jackson, Jamiroquai, Otis Redding, Aretha Franklin, Marvin Gaye, Curtis Mayfield
De a 3 fõ az Otis Redding, Prince és a Jamiroquai, tudom...
Miután kiszedték elõle a szintetizátort, amin most éppen Zsuzsa játszik, ezért fel kellett állnia és nem állhat ott 1 helyben, mint lóf.sz a lakodalomban, kitalálta ezt és jól áll neki, szerintem, de a hangsúly amúgy is a zenén van...
Szerintem ennél ezerszer szebb lányt is tudott volna taláni magának,
de nem is egyet, hanem százat. D
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Barna bá engem sem zavarna; kevesen azok közé tartozom, akinek nincs vele baja
(csak a barátnõjét nem értem miaz), de elõzenekar kapizsgálásban jó irányban keresgélünk! -Emil Rulez-ben mindenki vágja a zenét, kivéve Hajós Andrist, aki kb olyan style-ban nyomja, mint aki egy év után otthagyta a tánczene iskolát, aztán Besame Mucho meg a samba de' Orphe akkordjait rakosgatja egymás mellé más sorrendben.
Lehet, hogy azért akar a Pély Barna az elõzenekar lenni,
mert amikor a Barna még a karrierje elõtt
részt vett a Kifutó c. mûsorban (1997 - ben),
ami kb. a Megasztár elõdjének tekinthetõ,
akkor Barna a Cosmic Girl -t énekelte el.
És ezzel nyerte meg a versenyt, amúgy tök jó volt,
még olyan kötöttsapka is volt a fején,mint a
Light years vagy a Space Cowboy videoklipjében.
És azt a "higanyszerû " mozgást is elég jól visszadta a színpadon.
Egyszóval a Barna is Jamiroquai rajongó,
ezzel futott be, és ugyanúgy odavan az együttesért mint mi.<#nyes>#nyes>
Ezért elképzelhetõ lenne , ha elõzenekar lenne.
Mivel Jay annyira egyedi, nagyon hasonló nincs is!!!
A kategória mindenesetre acid jazz és funky.
Emil Rulezt régebben jobban szerettem, de már Hajós úr is megváltozott...
Szerintem abszolút nem kellene elõzenekar, ha meg tényleg muszáj akkor
az legyen a Szörp, Váczi Eszterrel kiegészülve.
Keeep on funkin'!
Enzo
\"SLICE of LIFE\"
De-Phazz - Emil Rulez
Robben Ford - vmi nagy szar elõzenekar
Jamo - United...
Ha a Dave Weckl Band elõtt a Hooligans lesz már nem fogok meglepõdni<#wilting>#wilting>
Mindenesetre nekem még mindig a Black Devil Car tetszik a legjobban<#eljen>#eljen>
\"SLICE of LIFE\"
...vagy már megint baromságot írt az újság...
\"SLICE of LIFE\"
A Jay Kay öltözõjébe szóló jegyre. DD
...egy jó kis autogramért...<#eljen>#eljen>
/.....vagy VIP-jegyre vadásztok?/
\"SLICE of LIFE\"
(bocs,de hülye kérdésre hülye válasz:)
majd ott találkozunk...
http://www2.musiwave.com/cataloguehifi;?search=jamiroquai&idCategoryTosee=-1000&typeProduct=1&idHandset=&Ok.x=10&Ok.y=15
Nekem 1 évig bírta csak az elõzõ Maxtor, és ez is folyton kattog,
de azt mondták hogy ez normális. Pppp
Meg van egy nyolc éves Palladium vinyóm, az csak 1 Gb -os, de
gond nélkül bírja.
régebben tartósabbak voltak a mûszaki cuccok.
(javítani nem lehet , mert többe kerülne , mint az új.....nem baj csinálok belõle vmi Jami-s cuccost :D
\"SLICE of LIFE\"
A Cadillac -en meg ott figyel a Dynamite
Múzeum-szinten benéztünk, így azon kevesek közé tartozom,akik a világ
összes Amphiteátrumában járt,amelyet a rómaiak építettek, ez összesen 4...
Pula(HR),Róma(Colosseum),Karthágó(itt kettõ volt,az egyik egyenlõ a földdel...Tunézia). <#hehe>#hehe>
Persze Jamo koncerten még sose voltam.<#rolleyes>#rolleyes>