62
Avagy túlélni Bagi-Nacsát
-
#22 Szerintem MÉG jók, egyelőre nem fogytak ki az új ötletekből a humor terén. Viszont ugyanarra a sorsra fognak jutni, mint az Irigy Hónaljmirigy. Megrendelésre csinálják a műsort, ők is el fognak laposodni. Futószalagon nem lehet tartani a jó minőséget... SZVSZ. -
#21 tudom, csak ugy mondtam:-) amugy hétfőn fellépett nálunk Galla a kiszinházban, 100 férőhely volt, tele volt a terem, és szétröhögtük rajta a fejünket:-)))
de a parodisták közül tényleg Bagi-Nacsáék a legjobbak:-) (nem is ismerek másikat:-) ) -
#20 Az sem rossz, de teljesen más műfaj.
Az az utóbbi az abszurd humor, Bagiék meg parodisták. -
#19 nekem nagyon tetszik a banánhéj (de azért a l'art pour l'art és Galla jobb:-)) ) -
#18 Pontosabban:
-Hova tűnt Baumgartner Zsolt! Hova tűnt Baumgartner Zsolt!
-Megigérted, hogy ezt nem mondod többet!
-Jó, de olyan jó érzés végre egy magyar embert nem látni!
Az jó volt én +néztem már vagy 20x:))) -
#17 Pfffff... Ne is mond! -
#16 Miért lenne igénytelen?Mindenesetre igényesebb, mint a Bajor-show, vagy az az idióta, Hahota zsebkönyves poénokkal operáló Kató néni. -
#15 A Palik paródiájuk milyen kibaszott jó volt, feküdtem a röhögéstől: "Hová tünt Baumgartner Zsolt!" " Ejj dejó végre egy magyart NEM látni a képernyőn" :DDD -
#14 nézhettek meg eddigi részeket -
#13 akinek van eggy kis ideje és megakar nézni részt akkor:
szélessáv+teljes képernyő rulez! -
#12 Friderikusz!
LOL :D -
#11 szerintem az elkövetkező idők legnagyobb parodistái lesznek a fiúk.
Megyesi, Orbán, lol.
Bajor, Fábri, Kozso, Juszt, Anettka, lol -
skristof #10 amit sztem sosem felejtek el
VITRIOL
gecciiiii, de 'nagy' voolt.... tv2-n volt, talán 1-2-szer. hetii-hentes kopi, csak nőkkel.... ilyen padödő meg ilyenek...
loál -
#9 véletlenül odakapcsoltam a tegnapi műsor végére, amikor jött Meggy, egész jó vót -
#8 SASTAPS
-
skristof #7 jah! :) sőőt.... -
skristof #6 sztem vannak benne jo poénok....
inkább mint valóvilla -
DePreSsZYo #5 Hát van egy pár hasonló ilyen ^^ -
#4 Ez egy nagy igénytelen műsor! Szánalmas! -
#3 még 1 részét sem láttam,de a ráklámból elég volt... -
#2 remélem a túlélni egybe van -
#1 Cool műsor