Banánhéj

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Serpa
tökjó ez a pár"t"viadal.
😊)

lee86
mármint a TV-ben, vagy netrõl szedve? 😊

¡Hala Madrid!

sweech
azt láttam 😄DDD

lee86
le lehet tölteni valahonnan azt a részt, amiben a meghívott híresség a Csernus volt? (asszem kb 1 hónapja adták le)
köszönöm és
up!😄

¡Hala Madrid!

hi

figyeljetek már, hogy híjják Kobrát eredetileg?
õ a legnagyobb arc!

Serpa
ez a Korda marha jóóó !
😄D

Matthausra, Mokkára vagyok kiváncsi, ami most jön.
😊)

Adam5
Megengedtem egyben ofkorsz

Adam5
Csernusosból idézet:

"
-Anyádékkal jól kijöttél??!!(Csernus)
-Meg engedtem hogy felneveljenek(Havas)
"

Adam5
Meg a Friderikuszt is jól játszotta 😄

Hentes Bill
jah 😄DDDD

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
az tén is láttam, pont odakapcsoltam véletlenül, nagyon állat volt 😊 a másik csávót nem csípom, nem tom melyik a neve, sztem õ már nagyon eröltetett

Boldog Karácsonyt!

Serpa
Korda Gyuri se semmi ...
😄

ZsZso
Jah, Gyurcsány ... az elõzetesben amikor kiszállt a kocsiból, akkor minden egyes alkalommal fülig ért a szám ... tudnak a srácok

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Ezen a csernuson majd meghaltam 😄
Ezzel nagyon belenyúltak most, itt dõltünk a röhögéstõl már csak ahogy megjelent 😄
LittleL
Vitrai Tamást is jól utánozzák,
meg a Bajor Imrét is.
Hogy az Antal Imrét már ne is említsam.

Orbán Viktor, Gyurcsány,
Dévényi Tibor, Juszt László,
Liptai Klaudia, Szulák Andrea,
mind , mind jól utánozzák a srácok õket. DD

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

ZsZso
Nekem a legjobban a Koltai Róbert teccik asszem a legjobban. Az nekem olyan, hogyha nem nézek oda, akkor észre se veszem a különbséget. De azok az arcmimikák is iszonyat ott vannak.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

I.C.ram
Till Attilát nagyon zsírul utánozzák 😊
Tatyla
Most lett vége tök jó volt!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Adam5
A Heti-Hetes es is sztem jó volt.

"-Verebes bácsi. Verebes bácsi. Verebes bácsi!!!
-Öh eh mi a fasz van?!"

😄DD

az ahogy mondta 😄

Dynamic
Én az összes részt láttam és azt vettem észre, hogy a rögtönzésnek sajnos még nem a mesterei ebben pl. Fábry tud nagyon brillírozni.Viszont az utánzós mûfajban nagyon jók.Néhány karakterre különösen jól ráéreznek.
tegnap néztem elõször...
remekül utánoznak az tény, Bagi jól nyomja Fábrit...
bár néha erõltetettnek tûnik...
a végén Nacsa nem volt a helyzet magaslatán, leblokkolt... vagy ez is benne volt a poénban?😊
Apus
-Robotygéjp.
-höhöhöheee. Most mondd: Margithíd.
-Margityhíjd.
-hahahöhöhöheee bazze😊
-Na menjetyek a picsába
😊))) mekkora poén volt😊))))

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

PREMIERE1
"Mondd Zsanett: ROBOTGÉP!" 😊

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

Dynamic
Szerintem ellenkezõleg.A mai magyar humor mûsorok között magasan a legjobb.Ismétlem a maiak közül.A Gálvölgyi show, Bajor show,Claudia, Kató néni...szerintem egy rakás sz*r. Bagi és Nacsa legalább meg tud nevettetni, míg ezt a többieknek még nem igazán sikerült.
Abban egyetértek, hogy 20-30 évvel ezelõtt a kabaré mûfaj teljesen más volt.Emlékszem, hogy ki nem hagytunk volna egy Szeszélyest, egy Gálvölgyit, egy rádiókabarét.Még ma is szívesen megnézem az M1-en a kívánságmûsort, csak azért mert mindig van benne egy régi bohózat.Jóval igényesebb, tartalmasabb és humorosabb, mint a mostaniak még mai szemmel is.Sajnos ezek az idõk elmúltak😞
Waterhorse
Ez csupán egy szlenges szófordulat volt.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Waterhorse
Nem hiszem, hogy így van. A mai emberek, különösen a fiatalabb korosztály, mint itt legtöbbünk, már nem tud nevetni egy egyszerû szellemes poénon, ma már az izléstelenség, bunkóság, a másik ember hülyére vevése a poénos. Lásd az átverés showkat, vagy akár a filmeket, a paródia pedig pont erre épül. Nekem tetszenek az ilyenek ia, de pl. Hofin is, még ma is jókat derülök, meg Gálvölgyi régieket, ilyesmire azonban ma már nem nagy, vagy szinte egyáltalán nincs igény.

Mike at home
ismeritek milyen volt a kabare a 80-as evekben
ha ismernetek a mai azt mondanatok, silany

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Adam5
Nem szarik hanem fingik
nem?

Waterhorse
Pont ezt akartam mondani ahogy haladtam fölfelé a hosszászólásokkal. Az a legjobb amikor megjelenik Oki, bûfög meg sz*rik, és azt mondja, csak innen jöttem a szomszéd villából, nincs véletlen pár ûveg sörötök😊)

KG21
nekem az Irigymirigy bigbrotherparódiája jött be a leginkább😄

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

I.C.ram
Szerintem nagyon jó paródiákat csinálnak, sokkal jobbat mint néhány mostani Gálvölgyi.

De az egyik legjobb paródia, amit eddig láttam az Gálvölgyi: Leggyengébb láncszem volt 😄
Mike
ez akét fasz? az az a mûsor
hát ez már a kabaré alja
gusztustalan
két kötsög
semmi keresnivalójuk nem lenen a tvben
szégyen

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

KG21
kb annyira gyenge beleerõltetni a mûsorba, mint amikor az IHM-ben a Pongó próbált poénoskodni

KG21
hát sztem meg az a mûsor legygyengébb pontja. Minek kell erõltetni azt a béna ipsét, nagyon gáz volt már a BigBrotherben is, jó lenne, ha végleg eltûnne a süllyesztõbe már.

Adam5
Amin nagyon meglepõdtem a mûsorban a Sebeõk
ú bazd 😄
"Én vagy Survivor az 1 aki mindent visz!"
És mindig kidobják.
😄

PREMIERE1
Teknõseim vannak 😊

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

Match
nekem is tetszett a meggyesis rész...

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Adam5
Régebbi mûsorban volt amikor fábri showt parodizálták és fekete pákó volt a vendég:
"-Pákó igaz hogy szereted a macskákat?
-Igen én szeret minen mácská fekete mácská, házi mácská, perzsá mácsá, mácsá lécsóval"

ne ezen dõltem a hörögstõl 😄D

SoDI---
amikor jött Meggy, egész jó vót

Bárki jól lenne ha millióért foglalkozna vele egy egész csapat, hogy normális formát hozzon a kamerák elõtt.

De ettõl eltekintve igazad van, meglepõen jó volt :-)))

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Taranov
Képzeld, igen 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Loál János
Szerintem MÉG jók, egyelõre nem fogytak ki az új ötletekbõl a humor terén. Viszont ugyanarra a sorsra fognak jutni, mint az Irigy Hónaljmirigy. Megrendelésre csinálják a mûsort, õk is el fognak laposodni. Futószalagon nem lehet tartani a jó minõséget... SZVSZ.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

wizy
tudom, csak ugy mondtam:-) amugy hétfõn fellépett nálunk Galla a kiszinházban, 100 férõhely volt, tele volt a terem, és szétröhögtük rajta a fejünket:-)))
de a parodisták közül tényleg Bagi-Nacsáék a legjobbak:-) (nem is ismerek másikat:-) )

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Waterhorse
Az sem rossz, de teljesen más mûfaj.
Az az utóbbi az abszurd humor, Bagiék meg parodisták.

wizy
nekem nagyon tetszik a banánhéj (de azért a l'art pour l'art és Galla jobb:-)) )

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Waterhorse
Pontosabban:
-Hova tûnt Baumgartner Zsolt! Hova tûnt Baumgartner Zsolt!
-Megigérted, hogy ezt nem mondod többet!
-Jó, de olyan jó érzés végre egy magyar embert nem látni!

Az jó volt én +néztem már vagy 20x😊))

Voltan
Pfffff... Ne is mond!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Dynamic
Miért lenne igénytelen?Mindenesetre igényesebb, mint a Bajor-show, vagy az az idióta, Hahota zsebkönyves poénokkal operáló Kató néni.
KG21
A Palik paródiájuk milyen kibaszott jó volt, feküdtem a röhögéstõl: "Hová tünt Baumgartner Zsolt!" " Ejj dejó végre egy magyart NEM látni a képernyõn" 😄DD

Adam5
nézhettek meg eddigi részeket

Adam5
akinek van eggy kis ideje és megakar nézni részt akkor:
szélessáv+teljes képernyõ rulez!

Oldal 1 / 2Következő →