62
Avagy túlélni Bagi-Nacsát
-
#62 tökjó ez a pár"t"viadal.
:)) -
#61 mármint a TV-ben, vagy netről szedve? :) -
#60 azt láttam :DDDD -
#59 le lehet tölteni valahonnan azt a részt, amiben a meghívott híresség a Csernus volt? (asszem kb 1 hónapja adták le)
köszönöm és
up!:D -
flashX #58 hi
figyeljetek már, hogy híjják Kobrát eredetileg?
ő a legnagyobb arc! -
#57 ez a Korda marha jóóó !
:DD
Matthausra, Mokkára vagyok kiváncsi, ami most jön.
:)) -
#56 Megengedtem egyben ofkorsz -
#55 Csernusosból idézet:
"
-Anyádékkal jól kijöttél??!!(Csernus)
-Meg engedtem hogy felneveljenek(Havas)
" -
#54 Meg a Friderikuszt is jól játszotta :D -
#53 jah :DDDDD -
#52 az tén is láttam, pont odakapcsoltam véletlenül, nagyon állat volt :) a másik csávót nem csípom, nem tom melyik a neve, sztem ő már nagyon eröltetett -
#51 Korda Gyuri se semmi ...
:D -
#50 Jah, Gyurcsány ... az előzetesben amikor kiszállt a kocsiból, akkor minden egyes alkalommal fülig ért a szám ... tudnak a srácok -
Borg #49 Ezen a csernuson majd meghaltam :D
Ezzel nagyon belenyúltak most, itt dőltünk a röhögéstől már csak ahogy megjelent :D -
#48 Vitrai Tamást is jól utánozzák,
meg a Bajor Imrét is.
Hogy az Antal Imrét már ne is említsam.
Orbán Viktor, Gyurcsány,
Dévényi Tibor, Juszt László,
Liptai Klaudia, Szulák Andrea,
mind , mind jól utánozzák a srácok őket. DD -
#47 Nekem a legjobban a Koltai Róbert teccik asszem a legjobban. Az nekem olyan, hogyha nem nézek oda, akkor észre se veszem a különbséget. De azok az arcmimikák is iszonyat ott vannak. -
#46 Till Attilát nagyon zsírul utánozzák :) -
#45 Most lett vége tök jó volt! -
#44 A Heti-Hetes es is sztem jó volt.
"-Verebes bácsi. Verebes bácsi. Verebes bácsi!!!
-Öh eh mi a fasz van?!"
:DDD
az ahogy mondta :D
-
#43 Én az összes részt láttam és azt vettem észre, hogy a rögtönzésnek sajnos még nem a mesterei ebben pl. Fábry tud nagyon brillírozni.Viszont az utánzós műfajban nagyon jók.Néhány karakterre különösen jól ráéreznek. -
Prank #42 tegnap néztem először...
remekül utánoznak az tény, Bagi jól nyomja Fábrit...
bár néha erőltetettnek tűnik...
a végén Nacsa nem volt a helyzet magaslatán, leblokkolt... vagy ez is benne volt a poénban?:) -
#41 -Robotygéjp.
-höhöhöheee. Most mondd: Margithíd.
-Margityhíjd.
-hahahöhöhöheee bazze:)
-Na menjetyek a picsába
:)))) mekkora poén volt:))))) -
#40 "Mondd Zsanett: ROBOTGÉP!" :) -
#39 Szerintem ellenkezőleg.A mai magyar humor műsorok között magasan a legjobb.Ismétlem a maiak közül.A Gálvölgyi show, Bajor show,Claudia, Kató néni...szerintem egy rakás sz*r. Bagi és Nacsa legalább meg tud nevettetni, míg ezt a többieknek még nem igazán sikerült.
Abban egyetértek, hogy 20-30 évvel ezelőtt a kabaré műfaj teljesen más volt.Emlékszem, hogy ki nem hagytunk volna egy Szeszélyest, egy Gálvölgyit, egy rádiókabarét.Még ma is szívesen megnézem az M1-en a kívánságműsort, csak azért mert mindig van benne egy régi bohózat.Jóval igényesebb, tartalmasabb és humorosabb, mint a mostaniak még mai szemmel is.Sajnos ezek az idők elmúltak:( -
#38 Ez csupán egy szlenges szófordulat volt. -
#37 Nem hiszem, hogy így van. A mai emberek, különösen a fiatalabb korosztály, mint itt legtöbbünk, már nem tud nevetni egy egyszerű szellemes poénon, ma már az izléstelenség, bunkóság, a másik ember hülyére vevése a poénos. Lásd az átverés showkat, vagy akár a filmeket, a paródia pedig pont erre épül. Nekem tetszenek az ilyenek ia, de pl. Hofin is, még ma is jókat derülök, meg Gálvölgyi régieket, ilyesmire azonban ma már nem nagy, vagy szinte egyáltalán nincs igény. -
#36 ismeritek milyen volt a kabare a 80-as evekben
ha ismernetek a mai azt mondanatok, silany -
#35 Nem szarik hanem fingik
nem? -
#34 Pont ezt akartam mondani ahogy haladtam fölfelé a hosszászólásokkal. Az a legjobb amikor megjelenik Oki, bűfög meg sz*rik, és azt mondja, csak innen jöttem a szomszéd villából, nincs véletlen pár űveg sörötök:)) -
#33 nekem az Irigymirigy bigbrotherparódiája jött be a leginkább:D -
#32 Szerintem nagyon jó paródiákat csinálnak, sokkal jobbat mint néhány mostani Gálvölgyi.
De az egyik legjobb paródia, amit eddig láttam az Gálvölgyi: Leggyengébb láncszem volt :D -
#31 ez akét fasz? az az a műsor
hát ez már a kabaré alja
gusztustalan
két kötsög
semmi keresnivalójuk nem lenen a tvben
szégyen -
#30 kb annyira gyenge beleerőltetni a műsorba, mint amikor az IHM-ben a Pongó próbált poénoskodni -
#29 hát sztem meg az a műsor legygyengébb pontja. Minek kell erőltetni azt a béna ipsét, nagyon gáz volt már a BigBrotherben is, jó lenne, ha végleg eltűnne a süllyesztőbe már. -
#28 Amin nagyon meglepődtem a műsorban a Sebeők
ú bazd :D
"Én vagy Survivor az 1 aki mindent visz!"
És mindig kidobják.
:D -
#27 Teknőseim vannak :) -
#26 nekem is tetszett a meggyesis rész... -
#25 Régebbi műsorban volt amikor fábri showt parodizálták és fekete pákó volt a vendég:
"-Pákó igaz hogy szereted a macskákat?
-Igen én szeret minen mácská fekete mácská, házi mácská, perzsá mácsá, mácsá lécsóval"
ne ezen dőltem a hörögstől :DD
-
#24 amikor jött Meggy, egész jó vót
Bárki jól lenne ha millióért foglalkozna vele egy egész csapat, hogy normális formát hozzon a kamerák előtt.
De ettől eltekintve igazad van, meglepően jó volt :-))) -
#23 Képzeld, igen :)