104
Jó és rossz tapasztalatok éttermekről, kocsmákról, kávézókról. Ki melyiket szereti, van-e törzshelye?
-
#64 Tüzesvíz :))) -
#63 van még egy hely, közvetlenül a főutca mellett, Szantofer vendéglő. az is jó, ettem ott kétszer (egri vagyok én is:).
a legtöbb helyen kint van az étlap az ajtó mellett, meg tudjátok nézni, mennyi a matek. :)))
a szépasszony-völgyben tudok egy helyet, ahol jó a bor, Sándor-pincének hívják, a tetején van.
Punker biztos tud még pár jó tippet adni.
érezzétek jól magatokat Egerben!!! :D -
#62 akkor kajálni mindenképpen a Feketelót ajánlom -
#61 Hadd szokják ;-)) -
mailer #60 Két gyermekkel megyünk, tehát az éjszakai bárok most nem annyira... A lényeg az, hogy friss info legyen, mert néhány hónap alatt is lepukkanhat egy hely: Elég egy vezetésváltás, vagy személyzetcsere. -
#59 Már voltunk Egerben! a völgyben csak már kocsmákra nem emlékszem! már 4éve volt :DD
Akkor is csak borozgattunk.Jó volt -
#58 mondjuk májusban már jó idő van mehettek a völgybe zülleni, szabadban sokkal jobban lehet bulizni. -
#57 Tüzesvíz pl. -
#56 Mi is megyünk kirándulni Egerbe! Május 8-9-10-én!
Valami jó kocsámába belátogatunk az tuti!De nem tudom melyik jó! -
#55 a Feketelóban jól főznek nem drága és normális méretűek az adagok. -
#54 jelen :)
milyen tipusú helyre gondolsz? :) -
mailer #53 Sziasztok!
Remélem, hogy még erre vetődik valaki, aki egri, illetve van némi friss tapasztalata, ugyanis március közepén Egerbe utazunk. Olyan éttermet, borozót stb. keresek, amit Ti is ajánlanátok, illetve amit Ti is elkerültök. Persze az ár-érték arány is lényeg.
Kösz: mailer -
#52 Hát nálam is lejáratta magát az oldal, a kedvenc helyem, a III. kerületi, Csillaghegyi Rézpatkó fekete ":(" szmájlit kapott, a III. kerületi Ladik vendéglő az OMW mellett, ami meg elég gyengusz, kettő mosolygós szmájlit. Elég furák ezek az értékelők.... -
#51 megint kötekszel?
étterem?
kocsma : hmm. apsotol, belvárosi rockwell ( az egyetemi ) annyira nem drága, bár valami olcsó vmi meg drága ( mármint nem mondható rá egységesen hogy csöves és olcsó, meg azt se hogy puccos hely és drága :) ), thália falatozó ( ide inkább csak vén alkoholisták járnak szal majd 20-30 év múlva aktuális :D ) -
#50 Fiú vagy és Csilla a neved? -
#49 II. Kerületben az egyik legjobb étterem, ami relatív olcsó, és baromi finom: Szép Ilona. 56-os Villamos Akadémia megállójánál van. -
csillaci #48 Egy kis ízelítő az étlapról: Vadkacsa Étterem és pizzéria
www.vadkacsa.lapja.hu
Tűzdelt sertéskaraj pálinkában
párolt aszaltszílvával, rizs 1350 Ft
Larded pork cutlets with prunes stewed in alcohol
Schweinekotelett mit gedünstetem Backpflaumen in alcohol
Sertéskaraj Paga módra,vegyes köret 1290 Ft
Pork cutlets à la Paga
Schweinekotelett auf Paga Art
Sertés karaj Cordon bleu, hasábburgonya 1350 Ft
Pork cutlets à la Cordon Bleu
Cordon Bleu
Szűzérmék baconba tekerve márványsajtmártással, pirított burgonya 1450 Ft
Pork chops rolled in bacon in blue cheese soße
Schweinsmedaillons in Baconspeck gewickelt mit Roquefortsauce
Magyaros szűzérmék 1550 Ft
Hungarian-style pork chops
Schweinsmedaillons auf ungarische Art
Cigánypecsenye, hagymás törtburgonya 1080 Ft
Gypsy-style roasted pork cutlets
Zigeunerschnitzel
Brassói aprópecsenye 1190 Ft
Shank of pork à la Bakeress
Brassauer Kurzgebratenes
Sertés csülök Pékné-módra 1300 Ft
Knuckle of pork baker’s wife style
Schweinshaxe Bäckerin Art
Rántott borda, hasábburgonya 1190 Ft
-
csillaci #47 Ja és van egy nagyon jó honlapjuk( Flash ):
www.vadkacsa.lapja.hu
hétvégén élő zene is van, alkalmakként meg együttesek lépnek fel.
na hi
Csilla -
csillaci #46 Balatonkenesén a Vadkacsa Étterem be járok, és nagon jó a konyhájuk, jó az étlap és kedves a felszólgálás.Ami nagyon jó, hogy van egy projektor és kivetítve lehet nézni az EB-t, meg a forma 1-et meg... marha jó érdemes benézni.Még Pizza is van és vetekszik az olasz pizzákkkal. -
G_ArchAngel #45 az én helyem:
DreamTeam Cafe Tapolca
- jó pultoslányok
- "A" hét Bacardi este
- "B" hét karaokee (MegaVera húga is itt énekelget: ugyanolyan hang, de vékony a csaj)
- Balaton-parthoz képest olcsó (Mojito - 750.-)
- Nagyon finom kaják
- Jó zenék (nem a progressive, hanem a latinos Bacardi-feeling)
- Frankó, nagy, szellős kerthelység...
- Jóarc vendégek (20e-s városban mindenki ismer mindenkit:D) -
#44 Egyik ismerősömék most nyitottak egy klubot a Városligetben.
A múlt pénteken nyilt.
Belépődíj nincs ... nézzétek meg!
Ulof Palme sétány 1. Unio2004 club. -
#43 Nekem kedvenc éttermem a Rézpatkó étterem Csillaghegyen. Sajna nincs képem róla, de olyan 19. századi angol design-ja van. Profik a pincérek, nagyon jól főznek. Az adagok kicsit lehetnének nagyobbak. Mondjuk 2 embernek egy ebéd olyan 6 ezer röviditallal. -
#42 turista az ismerős, és a hardcore eredeti kaját keresné, nem a turistalátványosságot... ezért mondtam, hogy rendes kaja legyen ne valami vicc-gulyás. -
#41 hát ez arra pont nem jó
vidd olyan helyre, ahol jó ételek vannak, de nincs nagy csinnadratta
bár vki meg pont azt szereti ha a cigány a fülébe bazsevál -
#40 Budai vár, Király vendéglő.
Czigány zene, csárdás meg ilyenek :)
Egy baj van vele, hogy a 3 személyes céges ebéd 40 ropi volt (persze volt benne "némi" bor is) -
#39 no help, mégeccer:
jövőhét közepén jön ismerős kanadából, budapesten kellene őt elvinni valami jókis helyre ahol rendes, nemturista gulyást adnak...
tippeket/ajánlatokat kérek :) -
#38 amúgy a Stella-ban is nagyon jó pizzák meg rendes kaják voltak kár hogy becsődölt :(( -
#37 ma elmentme mellette mikor a bankban voltam de nem tünt fel hogy ott bármi is van :) a havi 600ezer biztos hogy kamu mert ott milla fölött kezdődnek, a Stella anno 20 milla volt per év és az sokkal rosszabb helyen volt... -
#36 Most nemrég a Pepi cukrászda helyén.Állítólag havi 600ezer a bérlése. -
#35 hol? mikor nyílt? -
#34 a logikát értem :) csak tojok rá, mert buziság...egy plusz dolog hogy x ember megkulonboztesse magát y-tol... -
#33 Most nyílt a Dobó téren egy olasz pizzéria.
A pizzájuk nagyon finom,vékony tésztájú.Fél órán belül eddig mindig kihozták.
Csak annyi a hátránya,hogy húsos nincs,csak zöldséges pizzák vannak. -
#32 akkor szerencsétek volt, mi este voltunk de akkor se volt teltház egyszerűen csa a pincér lusta volt a teraszra kijönni :( -
#31 Érdekes...Én tavaly nyáron voltam ott(májusban), és akkor kb 5-10 perc alatt megkaptuk a kaját. Igaz, akkor éppen(14-15 óra) nem voltak túl sokan ott. -
#30 az drága :D -
#29 csak mióta felújították sz@r lett a kiszolgálás :(
legutoljára több mint 20 percet vártunk a ketchup-ra azóta nem voltam ott... -
#28 Amikor Egerben voltunk haverokkal, ott volt egy pizzéria, asszem Elephanto Pizzéria volt a neve. Kurva finom pizzájuk volt(én szalámisat ettem), és a salátájuk is isteni volt. 1 pizza mindössze 900 ft volt, és kb. 30-35 cm átmérőjü volt. -
#27 Kedvenc kocsma törzshelyem "SF"-sárga földig!! :D Ezt a sulitól kapta... amúgy valami Borozó a Dozsa György úton! Tipikus pince kocsma, de jó!
Éttrmek, a Másik Hely!!! Nem, nem valami buzi hely! Hanem egy hangulatos, kis étterem, ahol élő zene szól, és kurvanagy kajákat adnak. -
Cat #26 mongol/trófea: ugyanaz mindkettő, csak előbbi kb. 500fttal drágább, és van ló meg muflonhus is, utóbbinál meg csak hagyományos csirke/marha/disznó 3féleképpen elkészítve, sütögetős módszerrel
nekem mindkettő nagyon bejön, érdemes kipróbálnotok -
#25 Újpesten: Pépi-t ajánlom. Hangulatos, igaz nem egy bálterem és foglalás ajánlott (Újpest központ)
Kálvin térnél (belváros) pedig az Erdinger-t (lehet, h rosszul írtam). Mérsékelt árak, vendéglő rész.