Heroes Of The Pacific
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Túljutottam a második flottán,de megint elakadtam.Felszállunk megvédeni az Enterprise anyahajót,aztán vissza Gwadalcanal-hoz ki kéne lõni 3 csatahajót meg 2 bombázó köteléket de a bázis "élete" mindig hamarabb elfogy.Sikerült már valakinek tovább, netán végig vinni a játékot?És ha igen,hogy sikerült?
Én is elakadtam,mégpedig ott ahol hidroplánnal kell fényképezni,a második japán flottát.Kész vannak a képek utána mi a teendõ? Azt írja hogy menjek vissza Midway-re.de késõbb visszaküld a hajókhoz,és látszik is hogy az egyik hajó ki van jelölve.Próbálom elsüllyeszteni a torpedókkal de képtelenség,mert mire elég közel megyek szitává lõnek.
Hát ennyi,aki tud segítsen.Köszönöm.
Ez megy Vistán?
Aki tudja, az légyszi gyorsan válaszoljon!
Üdv.
Ja és még 2 dolog : -A google a te barátod is
-magyaritasok.hu
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Különben Én is elakadtam és nekem is az a bajom hogy leszedik a csapatszállítókat. Megvolt mind a 12/12 Zero meg a légvédelem is kiiktatva. Sokadszorra próbálom idegesítõ már már.
nemrég szedtem le netrõl és raktam fel gépre a játékot.
sikerült elindítani is, csak egy problémám van: amikor a traininget vinném, a fly gombra kattintva kifagy és "hibát észlelt ezért leáll".
és qrwára idegesítõ, enélkül elég nejhéz lesz játszani. tud vki megoldást?
\"They\'re falling one by one!\" MSN hack: http://www.hacktools.atw.hu/msn.php
A dolog iróniája, hogy ugyanezen a pályán akadtam el:DD
Amint ugrottak az ejtõernyõsök a csapatszállítókból, utána le kell szállni és egy zero-val kéne folytatni.
Nem tudok LESZÁLLNI:D
Ha kiröhögtétek magatokat, akkor tud valaki segíteni?:)
Mivel lehet leengedni a futómûvet, komolyan nem tudom, és options-ban nem találom:D
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
A "Taroa"-s pályán sehogy sem bírok átmenni. Szétlövöm a légvédelmeket, a felszálló gépeket meg a zerokat, s mégis ahogy a sziget közelébe érnek a csapatszállítók 2 másodperc alatt lepörög az életük és Mission Failed! Valaki segítsen plz
Köszi
END
Cél keresése és ott az ikonjára bal katt<#wink>#wink>
letöltöttem a játékot el ahogy elindítanám elsötétül a képernyõ bejön középre a homokóra és utána sehol semmi csak a nagy feketeség meg a homokóra,mi lehet a gond??
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
ott vok hogy vizrõl kell felszálni, megyek a megadot pontoz. ott középen van 1 anyahajó körülõtte meg sok kisebb hajó. ki írja hogy fényképeznem kell!
ahogy közel megyek a hajókhókhoz elkezd fényképezni, ha megvan ki kell nyirni az anyahajot!
de: mire meglenne a "fényképek" adigra majdnem a fél életemet leveszik a kishajok és megvordulok hogy a torpedokat kirakhasam és már meg is haltam!
nem tudtok valami taktikát erre a pályára?
már 40x probáltam de nem megy!
crack-eltem a játékot és amikor belép akkor fekete háttér és töltödö jellé válik az egerem nyila.Tehát lefagy!!
Mit csináljak hogy menjen??
És bent van Daemon-toolsba a dvd , de kipróbáltam úgy is hogy nem volt bent!
http://dl.gamecopyworld.com/?d=2005&f=rld-hotp!rar
Valamelyik mirrorról.
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
2 nap alatt kijott vagy 5 game toluk
pl. ez is, es vegre nem kell vacakolni, megy siman tort exevel
:D
Lenne egy kérdésem: Virtual CD Hide-ot honnan tudok leszedni?
Más: Total Overdose-val szeretnk játszani, anti-blax-val siekrült is megbuherálnom, és elindul a játék, vagyis betöltõdik, de amikor a menübõl kiválasztom, hogy új játékot akarok kezdeni, elkezdi betölteni, majd totál kifagy, viszlát. Mi lehet a baj?
Köszi
és jobb klik az exére,
tulajdonságok ott a kompatibilitás fülre katt.
ott ki pípálod a kis nyégyzetet és áttálítod!
bocsika a fogalmazásért most keltem!
hogyan állítom át win 2000re az exet?
köszi
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Minden megvan, de amikor a VirtualCD Hide-ban rámegyek arra, hogy "hide all virtual drives", és kiírja azt, hogy "1 Virtual CD-rom drive(s) hidden" nem megy a játék ! Pedig a Total Overdose-t is ugyanezzel a módszerrel csináltam meg és az megy! <#szomoru1>#szomoru1>
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
steam, origin: ACE_hun
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
1.HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\MountedDevices
2.jobb klik (ENGEDÉLYEK)
3. Rendszergazda)
4. olvasás sorban Tiltás kipipálása
5. HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\DEVICEMAP\Scsi
6. keresd meg a daemon portját (d374prt)
7. Jobb klikk a mappán, (ENGEDÉLYEK), Rendszergazda olvasás sorban Tiltás kipipálása
azt monták ezt kell megcsinálni nálam pedig kész!
nem értem ez miért ne índul
de sikerült elinditani virtualcdhide vel! úgyan úgy csináltam de ez nem indul nem tudnátok valami tanácsot adni?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent