112
A repülőszimulátor
-
#72 Valaki csinálna az Anti Blaxxról egy képet PrintScreennel, ahol megnézhetem, hogy mihez mit kell betallózni, stb...? Vagy elég nekem az is, ha elmondjátok a játék elindítását lépésről-lépésre! Köszi szépen! -
#71 Nálam is ugyanez a gond! -
#70 felraktam az alcoholt is de aval se megy! nem értem
valami őttlet? -
#69 csá nekem simán elindult de én alcoholt használtam és megy abtiblaxxal -
#68 igen azt mobták áttkell variálni
1.HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\MountedDevices
2.jobb klik (ENGEDÉLYEK)
3. Rendszergazda)
4. olvasás sorban Tiltás kipipálása
5. HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\DEVICEMAP\Scsi
6. keresd meg a daemon portját (d374prt)
7. Jobb klikk a mappán, (ENGEDÉLYEK), Rendszergazda olvasás sorban Tiltás kipipálása
azt monták ezt kell megcsinálni nálam pedig kész!
nem értem ez miért ne índul -
#67 Regisztrybe megcsináltad amiket kelett? -
#66 felraktam a játékot de nem indul, probáltam anti-blaxx és virtualcd hide -t is de nem megy! találtam ma egy másik ilyen játékot "aval is szarakodtam 1-2 orát"
de sikerült elinditani virtualcdhide vel! úgyan úgy csináltam de ez nem indul nem tudnátok valami tanácsot adni? -
Thanatos #65 nekem az is megy a regi cuccal simán :) -
abonyitomz #64 nekem bejön az antiblaxx :P -
#63 Nekem pl a Moto GP 3 volt az egyetlen ami nem induét a két reg átállítással. -
Thanatos #62 eddig nekem összes secu 7es gamen segitett..., melyik az amelyiken nem? -
#61 Hát van olyan securom 7-es is amelyiken a két ismert regállítás sem segít.
virtual cd hide-ot ne kérdezt annyit tudok jobbklik rá és ott Hide all virtual driver és ennyi már megy is a game.
-
Thanatos #60 jézusom ezt a sok probit, ugy tünik le vok mardva virtual cd hide-ról mgé nem is hallotam eddig :D
de izé, nem egyszerübb kb két regi kulcs engedélyeit átállitani és utána nincs iylesmivel gond? vagy virtual cd hide tud valami extrát is? -
#59 Akkor inkább VirtualCDHide. -
Thanatos #58 heee? nincs olyan hogy antiblaxos, mindent emg lehet cisnálni regi modositásal is amit antiblax tud csak max igy kevesebbet kell magyarázni topicokban ha antiblaxra irányitják a népet :) -
abonyitomz #57 ANTIBLAXXos az anyag!!!!! -
Thanatos #56 éjjen :D bár nemtom demo után még bepróbálkozoke vele :D -
#55 kijött :o -
#54 Nekem tetszik a demó csak gázos nagyon nálam a hang akadozik mintha muszály volna :( -
#53 Nemszóltam,megnéztem egy trélert.
Nem is néz ki rosszúl,egy demót megér....
(mégha árkád is :)) -
Árkád-e ? :o -
#51 HI!
Hala valakinek megy a multi irja mar le hogy csinalja :)
Nekem csak azt irja ki hogy: rossz paszvord vagy nemtud csatlakozni a gamespy hoz
thx elöre is -
Thanatos #50 amugy nekem nem is engedné driver iylen össze vissza felbontásokat, egyedül akkor engedne mindent ha ugy kapcsolom be a gépet hogy a mopncsi kiv an kapcsolva, akkor valamiért nem ismeri fel :P -
#49 köszi a tipet -
Thanatos #48 probálkozz refresh lockal vagy valami hasonszőrü progival -
Thanatos #47 nem tom nekem teljesen normálisakat ajánlott fel.... -
#46 csá halod csak nekem van a gondom a vga beálitásal ilyen hülye felbontások meg 200mhz anyúkat
ja a vga kari az x850xt nemazal van gond hanem amit a játék felkinál felbontást -
Thanatos #45 nah végül egy win98 komp mód megoldotta...,d e kár volt vesződni, ez iylen red baron style arcade csoda a rosszabbik fajtából... :/ -
Thanatos #44 nah probáltam egy restartot is azse...
shift-del..., éjjenek a észlény fejlesztők..., és még csodálkoznak hogy emberek fele warezol... -
Thanatos #43 hihetetlen hogy hivatalos odlalon még egy szerencsétlen forum sincs... -
Thanatos #42 A required security modul can not be activated. Program can not be executed.
nc..., újabban egyre nagyobb luxus nem határ fost kiadnia fejelsztőknek :/ -
Thanatos #41 mind1 már lejött onnan is :) -
#40 Még szép: Gamershell,
3D Gamers
A kiprobálható verzió három egyjátékos pályával rendelkezik, melyek Pearl Harbornál, a Wake-szigetnél, valamint a Marshall-szigeteknél játszódnak. Helyet kapott még egy többjátékos pálya is, mely a Midway-szigetek felett invitál minket légi csatába.
-
Thanatos #39 valami normális helyen is fentvan már vagy csak gamestáron? -
#38 DEMÓ!!!!!!!! (329,58MB) -
#37 Trailer -
#36 új trailer (9MB) -
#35 2005 szeptemberében jön a game.
Új trailer (3,4MB-os) -
bgabor #34 Ez most arcade lesz vagy szimulátor? Esetleg a kettő között valahol félúton? -
bgabor #33 Lesz anyahajós leszállás. Látszik egy Gamestaros screenshoton.
Amúgy igen, ez a csendes óceáni hadszíntér: Rohadt sok víz, rajra néhány egzotikus szigettel. Izgalmasabb úgy repülni, hogy tudod: a legközebbi szárazföld balra 1000 kmre van. :-) Azért nem semmi bátorság lehetett ott mondjuk egy Zeroval repkedni. (nincs benne öntömítő üzemanyagtartály)