506
beszélő progi
-
pinehead #26 és helyette mi legyen fenn??
tűzfal nem ártana azé'...:) -
#25 milyen kft az? -
#24 keriot szedd le, hátha -
pinehead #23 állandóan kifagy bejelentkezéskor-vajh' mitől?
kerio tűzfal,egyéb nuku. -
Borg #22 Mi a cégnél is skypeot használunk kommunikációra, és azért volt már bőven, hogy ez is sistergett... -
#21 fel is lehet venni -
nenad #20 hehe, pedig ezt nem akarhogy raktak ossze, nagyon jo a cucc, no spyware, sem virus, es biztonsagos is, meg a beszedet is encrytalva kuldi at. -
#19 nah.. anyam ezt hasznalja es egesz jo.. sokkal ertelmesebb mint a mesinek a beszelo rendszere.. nem sistereg meg hasonlok...csak most ment el tole a kedvem mikor megtudtam hogy a kazaa csapat csinalta.. blah -
#18 lehet benne telefonáélni mobilra vagy vezetékesre, 10 napig ingeyn? -
nenad #17 marmint skype -
nenad #16 ja -
#15 hali hsználja valaki most ezt a progit? -
#14 http://www.teamspeak.org/_download.php -
mjordanke #13 a TS-t honnan lehet letölteni? -
#12 arra gondoltak a többiek, hogy hang-hang...
amúgy tényleg nem sok köze van egymáshoz a kettőnek, alapvetően más a funciójuk. Én használom a Skype-t, a TS-t, és a Ventrit is. imho mindegyik kirrállat!
és a Skype tényleg sok szávszélt foglal a többihoz képast! :)
Viszont van rajta konferencia is! Ami majdnem olyanná teszi, mint a TS/Venti. -
#11 Nem akarok beleszólni, de ventrinek meg TS-nek mi köze van Skype-hez, azon kívül hogy beszélgetni lehet vele?! :D ez p2p, Ventri/TS meg ugye szerver<->kliens alapú, szal ha két ember akar csak beszélgetni értelmesebb Skype
SeS::WSS.S0und -
nenad #10 hangminosege tenyleg nagyon kiraly. -
#9 TS-et használok,ezt csak felnyomtam
azt nem tudjátok hol lehet beállítani a nevet,várost meg az ilyeneket? -
#8 Ez a progi majd akkor lesz nagyon fasza, ha úgy lehet használni, mint a TS-t vagy a Ventrilot. Jelen állapotban ez csak egy internetes telefon. Hangminősége a legjobb, igaz zabálja is a sávszélességet :) -
#7 ez egy jó kis progi régen sokat használtam mint online telefon geny jó volt csak bezavar neki a Tűzfal és nem ismeri fel a másikat ha be van kapcsolva akkor sem. -
#6 azt szedtem le,de bíom,hogy amint beírom,hogy valami bajom van-20perc próbálkozás után-10percre rá megjavul
na,köszi mindenkinek! -
#5 Mér van már rendes is? Azt hittem csak beta -
Darkboy #4 én be tudtam regelni magam és műxik -
#3 www.skype.com
innen szedd le a betat és jólesz, nekem legalábbis jó. -
DePreSsZYo #2 Használjatok ventrilo-t -
#1 hi!
használ valaki ilyet?az lene a bajom,hogy nem enged belépni.Haver azt mondta,hogy csak írjak vmit jelszónak,beírtam ,de nem enged.Regisztrálni nem lehet!