506
beszélő progi
-
wbtist #66 A Progi teljesen ingyenes, így nem akarod majd megtörni. Miután feltöltötted a pézt az Account-odra, tudsz vezetékes, ill. mobil számokat hívni. A hívás befejezése után pár perccel kiírja az egyenleged.
-
Szuperkaraj #65 Nem tudjátok hogy be lehetne-e állítani hogy mikrofon helyett a "rendszerhangokat" szal monnyuk hogy hallgatok zenét, meg stb. lehessen küldeni MSN Messenger-en keresztül?? ( MSN 7.5 )
Ui.:asszonták hogy itt is kérdezzem meg -
Robbb #64 Sziasztok! Most akarom feltenni ezt a Skype-ot. Ez a progi hogyan számolja a hívások díját, kiírja valahol az összeget? Ha megtöröm a progit, akkor is fizetni kell a hívásokért? -
wbtist #63 Igen, reális. Perc alapon számol. Nekem elég sokáig kitartott a 10 Euró, kb 5 hónap. -
#62 Es az realis dolog h. kb 6 ft a magyat fix szam? -
wbtist #61 Nekem lassan lejár a 10 Euro. :)
Az SMS<->Skype szolgáltatásnak nem lesz jövője? 3 napig tartott a csoda? Február vége óta semmi hír :( -
#60 Fizetett mar be valaki Skype-on? Nekem nem akar engedelmeskedni a MoneyBookers -
#59 Sajna mihelyt bejelentkezem egyböl feljön a frissitésre figyelmeztetö ablak és ha bezárom akkor kilép a progi ha rákattintok akkor betölti az oldalt de nem tudom azt a 7.3 megát letölteni mert gprs netem van legalább 4 ora lenne :((.Olyan nincs hogy csak a két verzio közti különbséget töltse le? -
KoGe79 #58 ha kipróbálod keress rám :-)))) filthgrinder. a nickem :-P -
#57 Hali!
Ki fogom probálni.Amugy a Chip magazin legujabján volt rajt a progi, deinnen akar frissülni állandoan.Amugy itt van a legujabb 1.3.057-es változat 7.3MB. -
gyűjtő #56 Szia repvez!
Nekem a program 1.2.0.48-as verziója van fenn.
Ezen az alábbi beállítási lehetőség van a frissítés ellenőrzésére:
A programablak menüsorában: Tools > Options > Advanced > Startup.
Itt a Check for updates automatically négyzetet üresen kell hagyni.
Ha a Tools menü struktúrája egyezik a két programban, lehet, hogy bejön a dolog.
Még annyit árulj el, honnan töltötted le az 1.3-as verziót?
Üdv.: gyűjtő -
#55 Feltettem az 1.3-ast és állandoan sipákol hogy muszály frissitenem. Ha mégsét nyomok akkor kilép a progi. hogyan lehet letiltani hogy ne frissitgessen.Az a baj hogy a bejelentkezés után azonnal kiirja és igy nem tudok semmit beállitgatni, offline nem lehet valamit kezdeni. -
SpyMac #54 söt még üzenetrögzítő is van hozzá ami ugyanúgy beépül, mint a vSkype
SAM -
gyűjtő #53 Szervusztok!
Nem tudom, találkoztatok-e a Skype-be beépülő video modullal.
Telepítéskor beépül a Skype-ba és a web kamera által közvetített képet láthatod (teljes képernyőt is!).
Letölthető innen! -
nenad #52 koszi -
#51 pl. Audacity is fel tudja venni. free. asszem honositomuhely-en is megvan. -
nenad #50 skype-hoz nem tudtok valami szoftvert amivel fel lehet venni a hangot (melohoz kene, hogy ne kelljen k...va gyorsan jegyzetelni) -
gyűjtő #49 Szervusztok!
Kb. 2 hónapja telepítettem a Skype 1.2 programot és eddig jól működött (megbízható kapcsolat, jó hangminőség).
Az MSN Messenger 7.0 programon futtattam a webkamerát (itt nem tudtam feléleszteni a hangkapcsolatot), a hangot pedig a Skype-on.
Néhány napja a Skype hangja - minden előzmény nélkül - erősen leromlott (halk és zajos).
Az audió beállításokat és a Skype beállításait végignézve ne találtam semmi csontot.
A tűzfalak (Windows XP SP, Kerio) beállításait nem változtattam (legfeljebb a Windows frissítés érinthette).
Van-e valami ötletetek a fentiek alapján, hol keressem a hibát? -
zintan #48 az új 1.2 skype-val sms-t küldött már valaki, akkor lécci írja le hogy kell, mert nem tom.
köszi
-
californiastud #47 kérdés: skypehoz nincsenek skinek/theme-k?
én nagyon örülnék az OS-Xhez tartozó skinnek a windowsos skypeomra. (msn em olyan)
aki tud, majd írjon -
californiastud #46 na de mostnéztem skype oldalon, h az 1.2es verzió már tárolja a buddy-listedet, szal szedd le azt, aztán akkor elvileg problem solved;) -
californiastud #45 dboy-ugyanez volt a szitu nálam kb 2héttel ezelőtt. Ugyan nem volt annyi buddym skypeban, de akkoris idegesítő. Ajánlom, h keress rá az emberekre, lakcím, sn, real-name, vagy bármi más alapján. Remélem sikerül. Egyszerűbb, jobb megoldást sajna nemtok! -
#44 hi!
újrahúztam a windowsot...
és hát felraktam skypot belépek és nincsenek meg az emberkék
mit lehet ilyenkor tenni?
egy volt aki igazán fontos volt és asszem w betűvel kezdödött a neve stbstb stb az naon fontos lenne?! valahogy nem lehet visszahozni őket? -
R9 #43 helo!engem az érdekelne hogy hogy lehet előfizetni rá,mert angolul van és németül kéne :s -
pinehead #42 thx
-
#41 vazu.com de nem valami +bíz6ó -
pinehead #40 ehh,itt nem megy sajna.
ingyen sms-site,vagy hasonló nix by net??? -
pinehead #39 jah,+nézem még 1szer -
#38 elindítottam majd regisztráltam igen
za fut
lőjj le egyesével mindent, hátha...
-
pinehead #37 milyen néven,te adtad meg neki ,ugye?
tűzfal,egyéb progi(slsk,vagy más) fut közben??
thx -
#36 nekem elindul, de én nem találom hol lehet ebbe sms-t küldeni -
pinehead #35 nna ezért(SMS)bosszant a dolog,3 féle verziót próbáltam, lefagy bejelentkezéskor -
#34 pedig Már SMS is küldhető a Skype ingyenes programból
tróbáld ezt -
pinehead #33 valam iegyéb alternatíva sms-re, or üzenetre free, a neten??
mert csellónak sztem skype nem fexik...:/ -
#32 akkor gurut kell keresni -
#31 :( -
pinehead #30 tűzfal nélkül is fagyi van, winfosé +letiltva alapból, egyéni gép,se router,se megosztás,szal passz....:/ -
#29 ööö
és ha kikapcsolod a túzfalat?
és a windows beépített tűzfala?
ter még a netmegosztásra szokott itppelni, hogy az kever be
-
pinehead #28 új skype,és telepített zone alarm-nál is bejelentkezéskor lefagy rendesen....tippek?? -
#27 zone alarm
de lehet, hogy régi a skype-ot azért fagy, töltsd le újra