410
-
#410 Topikegyesítés. Sherlock játékok topikja itt: KATT -
viviana90 #409 Sziasztok! Én már rögtön az játék elején elakadtam! Mindenkit kikérdeztem a Hall-ban már Watsonnal is voltam az udvarban de most visszakerültem a házba és innen már nem tudok kimenni, azt mondja Holmes hogy: Még nincs itt az ideje, hogy csatlakozzon Watson-hoz mert nem vizsgált meg mindent. Hogyan tovább? -
totesszor #408 Sziasztok! Én már rögtön az játék elején elakadtam! Mindenkit kikérdeztem a Hall-ban már Watsonnal is voltam az udvarban de most visszakerültem a házba és innen már nem tudok kimenni, azt mondja Holmes hogy: Még nincs itt az ideje, hogy csatlakozzon Watson-hoz mert nem vizsgált meg mindent. Hogyan tovább? -
rencsi32 #407 Sziasztok!Segítségre lenne szükségem a játék telepítéséhez.Mit kell berakni a daemonba?Mert nekem nem abból akármit berakok nem nyit meg semmit.Légyszi valaki segítsen!Előre is köszönöm! -
macsik82 #406 Sziasztok!
Tudnáltok nekem segíteni elakadtam.
Annál a résznél ahol a Cemantgyárban lopakodni kell én mindig lebukok.
A végigjátszás azt írja a képernyő közen valami pontig kell menni és valahova el kell bújni valami zöld helyen.
Előre is köszi a segítséget. -
Metálkalány #405 Köszike Benczus!
Már végigvittem azóta. Plusz nem is az volt a gond, hanem az, hogy nem akart kifordulni a ház mögül vissza a ház elé. Bárhová kattintottam, nem kanyarodott el.
Most az Awakened - el játszom, bár az nem igazán tetszik (nem a grafika, hanem az irányítás...), de végigviszem azért. :) -
benczus16 #404 Szia Metálkalány!
Ha megkaptad a kulcsot engedélyt kell kérned a körzeti megbízottól, mert különben nem mehetsz be. -
Metálkalány #403 Sziasztok!
Én is elakadtam, de nagyon.
Ott tartok, mikor elmennek Flathamba, Flowlett házához.
Nem használtam végigjátszást és sajna menteni sem mentettem előtte. :(
Megkaptam a kulcsot a szomszédtól és be akartam menni a házba. Nem engedett be. Gondoltam nem ez a bejárat és elmentem a ház mögé.
Ott találtam egy 46os lábnyomot egy hordón. Onnan viszont nem tudok vissza kijönni. Nem fordul ki a ház végénél Sherlok. :(
Más út nincs.
Megszereztem a Dreamlife féle végigjátszást. Meg sem elmlíti egyszer sem a ház mögötti hordót a lábnyommal...
Hogy jutok ki onnan?
Mondjátok, hogy nem kell előlről kezdenem!!!
Esetleg itt nem lehet mentést küldeni egymásnak? -
benczus16 #402 Én ott akadtam el, amikor vizet kell vinni! Nekem a 30 mp is kevés, méghogy az 1 p. Nekem eleve 30 mp-be kerül, míg a tóhoz leérek és 10 mp amire a vödörhöz. Különben nekem is volt szerencsém a lopakodásban. Van végigjátszásom is, de az nem segít. ÉN viszont egy-két trükköt kérek. -
odin34 #401 Sikerült belőnöm a játékot, nem egészen úgy ahogyan az elején gondoltam. Feltettem a magyarosítást is, igényes munka. Hajrá! - a következő akadályig. -
odin34 #400 Hát, ha már megcsináltam, akkor szeretném feltelepíteni.Egyébként én 900 forintért vettem meg,de a telepítés közben leáll aztán sehova tovább. -
#399 Ne csináld már. A játék 700 forintért megvehető pl. a DVD Galaxisban! :) -
odin34 #398 Sziasztok! FÁjlcserélővel lehúztam ezt a játékot,de nem tudom belőni. A CD1-CD2 mappában feldarabolt fájlok vannak,total commander segítségével egyesítettem és létrejött a CD1-ben: mo-sher1 out, a CD2-ben:mo-sher2 out. A deamon tools segíségével kell telepíteni? Hogyan tovább? Az mo-sher-t át kellene alakítani más fájlformátumba? -
#397 Hát azt a képet ott a sminkszobában kellett megtalálni még az elején - ha jól emlékszem -, és maga miss Lavinia látható rajta. -
takfej #396 Hali,
Elakadtam a végefelé (erdős rész után), mikor újra a Sherringfold Hall-ban vagyunk, a Sminkszobában, Laviniának kellene vmi képet (állítólag egy fiatal hölgy látható rajta) megmutatni, de nincs iyen kép Holmes-nál, hol kellene felvenni, vagy hogy mutassam meg Laviniának?
köszi -
czipi #395 hali
most olvastam a végigjátszást és a válasz arra a kérdésre, hogy mi a szép kódja, hogy lehet rájönni:
van egy ilyen jegyzetedben, hogy
1
1 1
2 1
1 2 1 1
1 1 1 2 2 1
a kód
3 1 2 2 1 1
tehát:
1
egy db egyes 1 1
két db egyes 2 1
egy db kettes egy db egyes 1 2 1 1
egy db egyes egy db kettes két db egyes 1 1 1 2 2 1
tehát: három db egyes két db kettes egy db egyes 3 1 2 2 1 1
ennyi
üdv Czipi
-
#394 Hát akkor fogalmazhattál volna kicsit egyértelműbben is! :) -
lepej #393 ÉN erre a játékra gondoltam -
#392 Akkor te is annak a játéknak a topikjában próbálkoz... -
lepej #391 Hello nekem is ez a problémám, ha tudsz rá megoldást írd meg vagy valaki küldene olyan mentést ami már ez után van! előre köszi -
#390 Igen, a távoli képnél direkt a nyítókombinációra van állítva a széf... :)
Másik játék ajánlat: az új Sherlock játék! Tessék itt a topikja: KATT (ott a bannerképre kattintva előjön a játék hivatalos oldala, ahol megnézhetsz képeket a játékból illetve elolvashatod, hogy miről szól stb.) -
Nimandi #389 Gratulálok a magyar fordításhoz, nagyon igényes lett! És nagyon hasznos is.
A játék is gyönyörű, szinte a tökéletes kalandjáték (szinte, mert tegnap ott léptem ki, amikor az erdőben nem értem vissza egy perc alatt a vízzel, ami nem baj, össze lehet hozni időre, de szívesen kihagynám az ilyesmit ,).
Az a kérdésem, mit ajánlotok, ami hasonlóan jó játék, még ha nem is Holmes. Kipróbáltam most az Orient Expresst, de határozottan unalmas, és vagy favágás, vagy filmnézés. Anno játszottam a Syberiával, az szépséges. Jó, ha ennyire szép egy játék, de ebből az igényemből szívesen lejjebb adok, ha elég kreatív, miközben végigjátszható.
Egyébként két furcsaság: nekem valahogy simán ment a lopakodás a cementgyárban, alig láttam valamit a monitoron, és mintha elhúzott volna mellettem a kutya is, de nem történt semmi, bementem a színházba és kész. Ez bug, vagy mázli, vagy később megiszom még a levét?
A másik: a Burmsby széfjénél mintha eleve a megoldás lenne kirakva. Ennek még utánanézek még egyszer, nehogy hülyeséget írjak. -
#388 A színpadon lévőnek kell bemutatni, és ő fogja elkérni az alkesztől is... -
Kokakata #387 Sziasztok!
Nekem tudna valaki abban segiteni mit csinálhatok rosszul? A legvégén járok a játéknak, de azt hallottam, hogy a színésznőnek meg kell mutatni az én egy fülbevalómat és ő odaadja az ő kettőjét és akkor ki tudom nyitni a ládikát a padlás szobában, de hogyan kell mindezt megcsinálni? Vagy a Doristól hogyan kell kérni? Nekem annyira részeg, hogy semmit nem ad.
Valaki segitsen, már itt vagyok a játék végén, nagyon szeretném tudni a végét!
Köszi -
ricky #386 nem lehet, h nem a bűnügyi jelentésre hivatkozol hanem valamelyik másikra?? -
ricky #385 Próbáld meg itt!!! -
boti1020 #384 császtok nekem is van sherlock holmes-om csak más a címe abban elakadtam TÖK NEHÉZ valakinek nincs meg a sherlock holms awakend mert ha igen akkor segíthetne
-
Lacika1020 #383 Ezt nem akarom elhinni...
a második kvíznél megint nem tudok továbbmenni...Pedig most tényleg mindent 100szor ellenőriztem az első kérdésnél murray és igen a másodiknál bűntény igen, a harmadiknál grimmble nem, a negyediknél brombsby fowlett levél(1996/12/11) igen, az ötödik hiányzó párna igen, a hatodik a csavarhúzó meg a lábnyom igen és azt írja ki hogy valami hiba van a válaszoknál...és nem tudok utána semmit se csinálni...SEGÍTSETEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#382 Ha jól emlékszem nem nyílik ki, csak kiad egy érmét... -
Lacika1020 #381 nah asszem megint elakadtam egy kicsit
van a táblás játék és van a bizonyos 55 aminek mindenhol stimmelnie kell, igaz???Én kiraktam őket és mindenhogy stimmel de nem akar csinálni semmit pedig elvileg ki kellene nyílania nem?és ha kilépek akkor meg kezdhetem előről :(
ilyenkor most mi van? -
Lacika1020 #380 mert csinálhatok bármit...mindíg kimegy az ajtón...teljesen mindegy hogy a centivel kattintok vagy csak úgy... -
Lacika1020 #379 Hát ez az, hogy hol van az a megfelelő hely?
És a páncél melletti ajtón kell megmérni vagy melyiken? -
#378 Ha jól emlékszem elég csak a centivel a megfelelő helyre kattintani. -
Lacika1020 #377 Hali...nem tudja valaki teljesen véletlenül hogy lehet lemérni centivel az ajtófélfán a foltokat???Sztem már mindent próbáltam de nem akar sikerülni -
#376 Valami hiba lehet náluk, mert a javítások is eltűntek. Sajnos csak az ECOBIT oldaláról és a Magyarítások Portálról (volt) elérhető.
Esetleg küldj egy mailt az ECOBIT-nek a hibáról. Vagy a Magyarítások Portál fórumán a játék topikjában írtam róla, hogy hogyan kell letölteni a portálról a darabolt verziót. -
ZOTYASAVIOLA #375 a magyaroistasok.hu m,eg bonyolult nekem :( -
ZOTYASAVIOLA #374 sziasztok
ecobitról levették a magyarosítást honnan lehet letölteni még? -
#373 Ha jól emlékszem valahol fel van akasztva bent az a kulccsomó.
Magyarítást amúgy felraktad? -
Henry92 #372 Sziasztok elakadtam a sherloch hlmes:The case of the Silver Earring-ben.
Ott hogy a fairfax színházban vagyok és nem bírok bemenni a "díszlet szobán" át a "rideg szobába" mert kéri a kulcscsomót de az nekem nincs az eszközök között!Ha valaki tud segíteni létszives segítsen! -
ricky #371 hurrá! grat!