Utazás (távoli helyekre)

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Spanyolok is nagy köcsögök.
FREAK
"Információk, tippek azoknak, akik nem a Balatonra vágynak"

kihagytam, hogy "AZOKTÓL"

csákó

Riszpekk

I.C.ram
Lol, pedig nem is olvastam az üzeneted :)
Punker
hát igen sajna külföldön jobban bánnak az emberrel néha mint itthon

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

BhangraGirl
csak az a gond hogy nem vagyunk vendégszeretõek, és mindenki szemetel!!! Ilyen az emberek hozzáállása. Idegenforgalmat tanulok. :)))) Jó kis téma.

I.C.ram
Nem vágyódom a tengerpartos helyekre, kivéve ha nem valami elhagyatott hely, pont a sok turista miatt. Legtöbben tegnerhez mennek nyaralni. Inkább elmennék monjuk Új-Zélandra, vagy Izlandra.
Ams
ezt ne FREAKnek :D

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Bandew
Én Új-Zélandra szeretnék nagyon elmenni, de minden hely érdekel a Földön.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

BhangraGirl
Inkább a magyar turizmust kellene fellendíteni!!! Itt is van sok szép hely és már csak a repülõjegybõl olyan dolgokat csinálhattok, amiket csak akartok! Persze én is imádom a tengert és felfedezni idegen országokat, de elõbb a hazánkat kell megismerni. :)

Punker
hát igen ez így van minél messzebb mész annál olcsóbb a szállás és az ellátás

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

FREAK
Igazából a nagy gond itt a repülõjegy. Jamaikába 160 ezertõl 1 millióig lehet kapni, de a 160 is sok, ahhoz képest, hogy bungalóban már lakhatsz napi 15 dollárért is, és nem kell kp-t felmutatni beutazáskor.

Riszpekk

Dynamic
Európából még én sem tettem ki a lábam, de nagyon sok helyre szeretnék eljutni.Fõleg Közép-,Dél-Amerika(Mexikó,Peru), Ausztrália környéke, Afrika egyes helyei stb.
FREAK
mér õ ki? azonkívül, hogy egy szemmercsítertéker slejm? :)

Riszpekk

Dzsini
hangianix-t keresd meg

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

FREAK
gondoltam arra is, de hát ilyen címmel :D

Riszpekk

Ams

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

FREAK
én még szinte sehol sem jártam, talán épp ezért nem vonzanak a közeli helyek

a Karib térség érdekel legjobban, de gyakorlatilag bármi jöhet, ahol van tenger, pálmák és napsütés

Riszpekk

FtranX
én még ki sem tettem a lábam Európából. :)

FREAK
Olyanokat keresek, akik jártak már a bolygó másik vége felé, egzotikus, vagy csak simán távoli helyeken, ahova amúgy nem szokott menni magyar turista (vagyis Európa és környéke kizárva), és vannak hasznos tapasztalatai.

Ha nincs ilyen az SG-n, akkor nyitottam egy halott topikot :)

Riszpekk

FREAK

Riszpekk

← ElőzőOldal 3 / 3