120
Információk, tippek azoknak, akik nem a Balatonra vágynak
-
#80 aha koszi -
#79 utazási magazinokban főleg, de az utcán is nézem a kirakatokat
meg ugye lastminute.lap.hu -
#78 Freak ezeket az olcso utakat hol talaltad? -
#77 én most vasárnap fogok asszem :) majd mutatok fotókat, nagyon szép környék -
#76 ja értem
mindegy, nem szeretnék túravezetővel kirándulni, szóval ez nem aktuális :) -
#75 egy területlátogatási engedély - magyarországon is kell néhány szigorúan védett természetvédelmi területre, ahol olyan növények és állatok vannak, amiket nem akarják, hogy a turizmus áldozata legyen. így meg a túravezetők vigyáznak, hogy ne legyen gond. -
Cnut #74 Nekem eddig a legtávolabbi hely ahol voltam Izrael volt, 3 hét, nagyon jó volt! Igaz augusztusban picit meleg van ott :) Szeretnék sokfele menni és minél hamarabb, mert már csak pár hely maradt a világon ami még többé kevésbé érintetlen a turizmustól, jövőre talán Albánia összejön. Most csak ennyi, majd még írok ha visszajöttem mert lenne mit, de mindjárt itt a taxi (remélem). -
Cnut #73 Most vettem észre ezt a topicot. Fél óra és indulok a reptérre Törökországba menni (Marmaris). Majd jövök! -
#72 ez miféle engedély? -
#71 nem, nekik van engedélyük néhány szigorúan védett területre belépni, meg tudják, hogy ezek hol vannak :) -
#70 miért, helikopterrel visznek? -
#69 Korzikára szerintem túrázós bandával érdemes menni - pl. Baraka - kicsit drágább, de velük biztosan olyan környékre mész amit máshogy nem nagyon látnál. -
#68 a 80 az reális, bár láttam egy csomó 12 napos utat is (Marokkó, Jordánia, Tunézia) 40-50 körül FP, akkor már inkább az
Korzika azért jött szóba, mert olcsó 4 fős apartmanokat hirdetnek 12-15 ezer/fő/hét áron -
#67 ha pl. elutazol a Holt-tengerhez az nem ingyen van (és megéri) - és lehet menni taxival, meg ilyesmi... ahova a repcsi visz nem sok minden látnivaló van, úgyhogy sok utazást kell beleszámolni (plusz reptéri illeték, stb stb - nem szoktál belevenni az ilyen árakba)
ők persze többcsillagosra vették a figurát, de 70-80 alá szerintem nehéz menni. -
#66 ja, most 30 rugóért találtam önellátós utat, a FP is megvan max ötvenből (napi 2 kaja meg ott elég)
pluszokkal sem éred el a százat -
#65 ismerősök is lasztminitékkel mentek oda, 1 hét alatt bejártak taxival mindent (és meglepően sokan tudnak ott magyarul minimálturista szinten), és házaspárként 100-100k-ból elvoltak szép hotellel, nagy kajálásokkal... -
#64 jaja most majdnem ingyen vannak oda utak, azért érdekel -
#63 Hi!
Én múlt héten jöttem haza Jordániából. Király volt, mindenkinek ajánlom! Nagyon olcsón (is) el lehet oda menni, és sok a látnivaló, szép a tengerpart, és az arabok meglepően kedvesek. -
#62 Utazás szpemhelyre?! :) -
#61 ez a kérdés jordánkorzikával kapcsolatban? :D -
#60 mongyamilyagongya -
#59 mondjamiagondja -
#58 dehogynem -
#57 Na, udvaroltok még egymásnak, vagy kérdezhetek én is? -
#56 már megtetted... de tudod mit? kérdezhetsz mégegyet :) -
#55 a kérdésre már válaszoltál, kérdezhetek újat? :) -
#54 jóirsmerősök nemrég voltak Jordániában 1 hétre, és sokat beszéltünk róla..
én meg márciusban Skóciában egy kicsit.. mi a kérdés? -
#53 Járt már valaki Jordániában vagy Korzikán? -
G_ArchAngel #52 Engem Skócia és a Skandináv országok érdekelnének - ha valaki tud vmit róluk, legyen szíves írja le... -
Zsombor #51 maradandókat lehet alkotni... -
#50 az jó hely :) én is szeretek oda járni :)) -
Zsombor #49 én max a budira utazok,me oda még vízum se kell... -
#48 vizum mennyire volt huzos? -
#47 wáááá
én is tengerbijológusnak akartam menni még régen:)
de aztán nem:)
jóaz?
svájc és london távoli helynek számít? -
#46 most jöttem a túloldalról, Lignano-ból, ilyenkor elég király, semmi tömeg, alacsonyabbak az árak és jó idő van -
#45 Én egyik osztálytársammal határoztam el, hogy el fogunk utazni valami ilyen helyre. Lehet, hogy ez csak álom, de most a búvárvizsgára gyűjtök, hajtok angolra mint az állat, és nagyon szeretnék elmenni oda. Ő ráadásul tengerbiologusnak tanul, szal van eselyunk ra. De ilyen helyre csak buvarvizgaval erdemes menni sztem -
#44 Sok a dagadt ottan? :D -
#43 hali
járt már vki Triesztben? olasz város,tengerparton. ezt néztem ki idén barátnőmmel nyaralásra,de csak a családdal voltam régesrégen olaszban,így nemtudom mennyire drága stb. vmi olcsó szállást ilyesmit keresek. merre informálódjak? esetleg tudtok vmi tippet? jó hely ez egyáltalán?? :) köszi.. -
#42 megtudtam, hogy az USA polgárok személyivel utazhatnak Jamaikába
-
#41 topic up