Utazás (távoli helyekre)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Korzika azért jött szóba, mert olcsó 4 fõs apartmanokat hirdetnek 12-15 ezer/fõ/hét áron
Riszpekk
õk persze többcsillagosra vették a figurát, de 70-80 alá szerintem nehéz menni.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
pluszokkal sem éred el a százat
Riszpekk
Én múlt héten jöttem haza Jordániából. Király volt, mindenkinek ajánlom! Nagyon olcsón (is) el lehet oda menni, és sok a látnivaló, szép a tengerpart, és az arabok meglepõen kedvesek.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
én meg márciusban Skóciában egy kicsit.. mi a kérdés?
http://gaborszantai.co.uk/

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
én is tengerbijológusnak akartam menni még régen😊
de aztán nem😊
jóaz?
svájc és london távoli helynek számít?
Riszpekk
járt már vki Triesztben? olasz város,tengerparton. ezt néztem ki idén barátnõmmel nyaralásra,de csak a családdal voltam régesrégen olaszban,így nemtudom mennyire drága stb. vmi olcsó szállást ilyesmit keresek. merre informálódjak? esetleg tudtok vmi tippet? jó hely ez egyáltalán?? 😊 köszi..
Fort Lauderdale: Szép környezet, pálmafák mindenhol ami már önmagában ad egy jó hangulatot, nagyon tetszett, viszont egy dolgot nem szerettem, hogy nem volt gyalogos soha! Mindenki kocsival jár, SENKIT nem látsz gyalog..És egy idõ után valahogy kicsit lehangoló, hogy sehol egy ember, csak benn az üzletekben és bevásárló központokban.
Orlando: itt már voltak emberek, az egész egy üdölõvárosra emlékeztet, nagyon jó hangulata van. Volt szerencsém elmenni a Disneyworld-be és a Universal-ba. Egyszerüen leírhatatlan, hogy mik vannak ott, itt soha az életbe nem lesz olyan színvonalú szórakoztató park. Fantasztikus az egész, és hatalmas. Csak a Disneyworld áll azt hiszem 4 parkból és egy parkja is hatalmas nagy. A belépõ 50 dollárba kerül, a Disney-be is, és a Universalba is, de csak egyszer kell fizetni amikor bemész, bent oda és annyiszor mész ezért a pénzért amennyiszer csak akarsz.
Miami: olyan mint a filmekben. Voltam egy Miami Seaquarium nevû helyen, itt delfin show-k voltak, nagyon jó volt ott is.
Az emberek kedvesek szerintem, a légkör jó, teljesen más mentalitás mint mondjuk itt. Az üzletekben is nagyon kedvesek. Szóval nagyon pozitív volt minden, egy hatalmas élmény volt, bízom benne, hogy még valamikor eljutok oda, aki megteheti annak nagyon ajánlom, fõleg a Disneyworld-öt és a Universalt kortól függetlenül, ezeket nem lehet elmondani, LÁTNI KELL!!
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
persze minden hátravan (vizum, stb.), de remélhetõleg minden meglesz 😊
Na holnap igérem bõvebben mesélek, most tényleg megyek, jó éjt!
nagyon szép hely, és gazdag vidék.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
és azért ott is kell a spanyol 😊
Riszpekk
Spanyolországban nyaraltunk, megjegyzem az is szép ország,
és befizettün egy fakultatív kirándulásra,
úgy kerültünk Andorrába.
De egyébként Andorrában minden jóval olcsóbb mint Spanyolban.
Ez azért is feltûnõ volt, mert az idegenvezetõ Andorrából vitte haza a mosóport Spanyolországba.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Egyébként voltam már Andorrában.
Amikor mentünk oda azt hittem, hogy majd valami birkapásztorokat
fogunk látni, meg mindenféle elmaradottságot,
de ehelyett minden tisztára modern,
még Ferrari szalont is láttunk.
Nagyon szép kis országocska, mégegyszer is elmennék oda.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Hát én még nem jártam Európán kívül, de írtad hogy a Karib szigeteket szereted.
Hát esküszöm, ha megnyertem volna az 5 milliárdot, akkor megvettem volna az egyik kis szigetet.
Válassz te is, és írd ide melyik tettszik.
Nekem a White Bax Cay, és a Little hall's.
Karibi privát szigetek
megéri....mellényzsebbõl.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Riszpekk