3167
-
#200 tudjatok mér :P:( -
_Vegeta_ #199 nem? :) -
#198 EGyébként tudtok ien Spirit,ritual zenéket mint pl a Dead Can Dance vagy a Gothica .. ?:o -
#197 az igaz nem is mindenki tudja.. de valaki igen és azoknak nagyon sira sztem ... -
#196 ARh Angel -
_Vegeta_ #195 cof nagyon divatbuzisag, de van egyket jo szam. Graveworm meg alap. :) Jo kis fantaziii zene. -
#194 and Graveworm as well: ) -
#193 .::Cradle of Filth::. Rulez
;) -
_Vegeta_ #192 Mar aki el birja viselni. :) -
#191 Egyébként rohatjo zene!!!!!!!!!!44 ;) -
Adrian Graves #190 Köszönöm, az utolsót még nem ismerem. No, de ezen még dolgozok, hogy a jövőben ez a kijelentés alaptalanná válhasson >:)== (<- kecskeszakállas Bence-smile) -
_Vegeta_ #189 1996 - Moon In The Scorpio
1997 - In Abhorrence Dementia
1998 - Epitome Of Illusions
1999 - Ad Noctum - Dynasty of Death
2002 - The Ultimate Death Worship
About CDs
Diszkográfia
Egy informaciogazdag oldal. A Legelso a Limbonicos oldalak kozott.
Hihetetlen mien hangulatu muzsikaik vannak. Nallam No 1 ill No 2.
Ha bejon a limbonic nezz utanna a Ceremonial Castingsnak, nem fox csalodni. :) -
Adrian Graves #188 Valaki el tudná nekem űrulni a Limbonic Art albumok listáját. Nekem négy van meg, kiváncsi lettem, vajh melyek hiányoznak még. -
#187 jólvan senki nem kérte, hogy kommentáld -
#186 divercia - transylvanian -
_Vegeta_ #185 Enis igy voltam vele. :) -
#184 Én is csak addig bírtam halgatni, míg bejött az ének. Azonnal kikapcsoltam... Brrr... -
#183 Ilyen hanggal az énekes egy Gergely Róbert dalba mehetne vokálozni.
Képzeljétek el kíséret nélkül pfff... -
#182 es mi a megfejtes? -
#181 lol, tárgytalan, megtaláltam -
#180 tudnátok nekem segíteni egy vedeóban hallottam ezt a számot de nem tudok rájönni ki lehet az előadó (peddig annyira ismerős a hangja) csináltam róla egy rövid mp3-t, plz aki sokszor szokott hallgatni metalt töltse le és hallgassa meg hátha felismeri... fontos lenne, elörre is köszi
http://phalanx.uw.hu/whatisthis.mp3 -
_Vegeta_ #179 Megprobalom potolni bizonyos ez az én sáram. De miutan direct connectet nemigazan hasznalok, nehez lesz ratalalni. :| -
#178 ejnye Summoning az egyik legjobb epic black metal csapat (ha nem a legjobb) feltétlen pótold a hiányosságot -
_Vegeta_ #177 Szoval aztmondod keresgelljek utanna. :)) -
#176 Én is így gondoltam. Akkor hasonló a Summoninghoz. -
_Vegeta_ #175 a Summoningot speciel nemismerem, de a limbonic blackmetal igen fontos szerepet jatszik benne a szintetizator, es nagyon sok effektet hasznalnak amitol elbuvolo varazsa van a zenenek. :)) -
#174 A Limbonic Art az valami hasonló, mint a Summoning, nem? -
_Vegeta_ #173 Limbonic art pontosan. Hihetetlen hangulata van szamomra. :)
A graveworm utan tan a kedvencem. -
#172 Limbonic art?
én, de nem minden számukat -
_Vegeta_ #171 Vki szerti itt a limbonicot is ? -
iszegedi #170 Váuuu
A privibe írok akkor...
megbótoljuk..
Köcccccce
-
#169 Megvan a cuccod! És mivel jó napom van megkapod mellé a Koncert in the studio című promo albumot is...
Priviben rendezzük a továbbiakat...
csá
-
flashX #168 -
Gandibá #167 Na azt én se szeressem. Trú blekk nem az én műfajom -
flashX #166 Na végre valaki! -
_Vegeta_ #165 Nemvagy egyedul a slayert enis utalom. :) -
#164 A Carpathian Forest nagyon jó. -
flashX #163 Köszönöm az elismerő hozzászólásokat. Két számot hallottam tőlük. Egyikben nem lehetett hallani, hogy mint mond az énekes. A másikban meg semmi extra nem volt. Igaz, hallottam a szöveget, de semmi nem fogott meg benne. Persze, nagyon nagy banda, azt hiszem '83-asak, de nekem nem jön be e két szám alapján. És most legyalázom a ?Carpatian Forest?-et. Belehallgattam, oké, elején gitár, utána bedurvul és nem tudtam melyik hangszer szól. Csak én vagyok itt egyedül aki rock zenére nem csak pogózni és örjöngeni tud? -
Gandibá #162 It iz. -
#161 A Slayer egyáltalán nem szar.