3167
-
#240 http://www.metalmaniac.org ... a többit rádbízom -
Syry #239 Nemtucc vmi linket, DC-hubot, stb... bármit,ahonnan tok leszedni?:)
Véletlenül pont ezt keresem énis:D -
#238 hun hat a kert vegiben... (ehh Markos&Nadas :D) hat en ed2kn nyomulok... ott vannak a metalmadnesses LOssless anyagok... ;) -
#237 De hun a zene? -
#236 enmeg rakattantam erre a bandara de nagyon, szanaszejjel hallgatom az uj Unbron albumukat, de a regiek sem rosszak...
szerk: hatigen a tagokat elnezve az en korosztalyom (78) naon feelinges zenet nyomnak
hehe amugy latinrol angola forditva a banda neve:death is the beginning -
#235 Örülök,hogy tetszik. Szerintem is kegyetlen jó, rég hallottam ennyire ütős blacket. Nemrég DC-ztem le a Rabid Deaths Curse albumukat, hát igencsak feküdtem tőle. -
#234 ez jooooo! kar, hogy nincs belole lossless release... :( (metalmadnessest neztem) -
#233 deszép gyerök -
A Watain énekese. Nem hétköznapi srác. :D -
#231 Na szóval HONLAP . -
#230 Aki szereti a jóféle black metalt, annak ajánlom a Watain nevű svéd formációt. Honlap Meghallgatható pár dalocska is. -
#229 igen -
_Vegeta_ #228 Te is nyir1hazi? -
#227 te is nyír1házi? -
#226 jah, elég jók a srácok -
#225 gyerekek ez a NAGLFAR nagyon ott van, most zuztam le ed2krol par albumot(losslessben of course), 2005os Pariah es a 2003as Sheol meg a 2002es Ex INferis anyagok nagyon utnek... :O Uj kedvenc!!! kicsit (modern)Dimmus a Pariah... de eszmeletlen feelinges... hatigen Svedek... :P -
#224 Igen utóbb kiderült :D -
#223 google a barátod, kb 10 mp-be került utánnanézni, hogy: Betty Blue -
#222 Nem tudja esetleg vki melyik The 69 Eyes számban szól ez:
What does it matter?
What does it mean? -
#221 Ebbe nem megyek bele még egyszer. -
Lord Zombie #220 tud vki oan boltot ahol goth cuccokat lehet venni? lehetőleg nyír1házán...vagy netes rendelés. -
Alice Sabbat #219 meg goth dark portálokon van egy nagycsomó felsorolva ... -
Goth #218 A slayer szar. -
#217 nyuszika.. dark.lap.hu gothic.lap.hu vagy mitudoméngothdarbandák.lap.hu ;))) -
#216 Entwine, Shamrain jut hirtelen eszembe de van nagyonsok jó -
#215 Hi!
Tud vki mondani jó goth rock bandákat? -
#214 Vágtázó Halott Kémek -
#213 annak csak ez a neve vagy valamine a rövidítése? sorry ... -
#212 -
#211 v.h.k. is olyasmi -
#210 DCD -
#209 polgári esküvőmön volt ez a szám IS:
F:\MP3\Anathema\Anathema\2001 - Resonance (Compilation)\13 - Silent Enigma (Orchestral).mp3
hangosítós barátom szerint egyébként ez volt az egyik legjobban összeválogatott cd esküvőre/volt benne DeadCanDance is...meg Enya, de azt a Manka szereti/
-
#208 naneeeeeeeeeeee -
Blooder666 #207 www.blooder.uw.hu
dark szinti témák -
_Vegeta_ #206 :)) -
#205 Afrancba... Akkor nem veszem meg, csak letöltöm. -
_Vegeta_ #204 Van egyket jo szamuk de a tobbseg felejtheto. :) -
#203 Ha valaki csípi a jóféle skandináv death-black muzsikát, annak ajánlom figyelmébe a Bloodbath zenekart. Énekesük a Hipocrisy-torok Peter Tangtren, és Dan Swanö gitározik benne, a szintén kiváló hard rock formációból, a Nightingale-ből. A weboldalon eg lehet hallgatni egy számot az új lemezről, szerintem nagyon állat. Nem fogja megújítani a műfajt, de üt nagyon.
Website
No akkor reklám off, de tényleg nézzétek meg, mert jau! -
_Vegeta_ #202 Egyetertek. :) -
#201 Sajna, a CoF már tényleg nagyon divatozik. Az uccsó két albumot már meg se bírtam hallgatni. De a korai dolgaik azért nagyon is jók. Dusk and Her Embrace, Cruelty and the Beast, mindkettő nagyon jó. Én még a Midiant is szeretem, mert pokoli jó hangulata van. Játszuk is róla a Her Ghost in the Fog-ot.