3167
-
#280 GYEREKEK!!!! AAAAAAAA regi kedvenc zenekaromnak most fedeztem fel az uj albumat... errol lemaradtam mint a borravalo, pedig mindig chekkoltam az ujdonsagokat... :O
Old Man's Child - Vermin basszus ezt meg kell venni, kotelezo!!!!!!!!!44 AAAAA keszen vagyok :DDDD -
#279 pedig van dc-n , most szedem a 2005-ös lemezt -
#278 mivel csak lossless muzsikat gyujtok ezert Edonkey halozaton logok allandoan ott vannak a metalmadness releasek ;) -
#277 na erre is mondhatnátok valamit honnan tudnám leszedni emrt első hallásra kurvajo -
#276 én pedig onnan szedtem -
#275 Ennek a Slechtvalknak az albumát honnan tudnám leszedni?
DC-n nemnagyon sikerül. -
#274 dc-n simán megtod szerezni, de megbeszélhetjük -
#273 Pl úgy, hogy egyszerább volna, ha feéltöltenéd vhova, vagy msnben, minthogy dc-n, meg hasonló helyeken megtaláljam -
#272 ezt hogy érted? -
#271 Meg is kéne keresnem? -
#270 akkor hallgassd ezt : Evol : The Saga of the horned king -
#269 Egyszer töltöttem, nagyon kellemes, tényleg nagyon szép, dallamos, csak azért rendesen benne van a deathes irányzat is :D -
misanthrop #268 Melodeath....
Egyre jobb... -
#267 Melodeath se rossz ám :P -
#266 egy kis ajándék azoknak akik erre tévednek:
Code -
#265 NEm tudom kinek mit róhatunk fel, de Csihar az egy művész ember, én személy szerint nagyon örültem hogy folytatták a Tormentort, megérte! Azt mondom, hogy volt egy Covenant nevű melodick-black norvég banda, kiadtak 2 óriási lemezt, majd mi lett belőlük? Vagy Dimmu Borgír? Mai napig szeretem, de sokat változtak, viszont halhatatlan lemezek között ott van a For All tid & Stromblast aminek semmi köze a Death Cult féle világhoz, viszont a black metalhoz annál több!
Ilyen úton a MAyhemet sem érheti szemrehányás! -
#264 nézzél körül, nem leszek hálátlan! -
misanthrop #263 Csihar Attilának a De Mysteriis után abba kellett volna hagynia az egészet!!!
Lejáratta csak a Tormentort is ezzel a Parikajancsiharos imidzs váltással!!!!
Most meg újra a Gayhemben.... A Mayhem sem a régi már , az újhullámos "blackerek" még megeszik, de az öreg rókákat már nem hatja meg! ehheehe .
Azt hiszem most beloptam magam pár ember szívébe!! -
misanthrop #262 Melódikus Black metal... (az fasza lehet)
Közben találtam egy Immortalos Abbath szmájlit! hehe
Versano ügyben meg körbenézek otthon, lehet , hogy nekem megvan eredetiben! -
#261 jaja azt is szeressük -
#260 én nem de meg fogom ismerni őket!
Viszont melegen ajánlom az OBTEST nevű pagan bandát!
Obtest site -
#259 ismeritek a Slechtvalk és a Vrani Volosa nevü bandákat? (melodic black metalt játszanak) én csak nemrég fedeztem fel őket de nem telik el nap, hogy ne hallgatnám őket -
#258 Így van. -
#257 így van , nem más mint a norvég black szintér alapítója Euronymous kérte fel erre , mert bele volt bolondulva Csihar bandájának a Tormentronak a demójába (Anno Domini), Euronymoust azóta megölte VArg Vickernes (Burzum), állítólag irígységből.
Következő Mayhem lemez a bandát ismerve és hogy tavaly jelent meg az utolsó: 1-2 év sztem. -
#256 1993ban De Mysteriis Dom Sathanas című művön énekelt Csihar.
Ez tuti. :) -
#255 Csihar Atilla mindig is része volt a messzi északon folyó balhéknak...
asszem énekelt ő már a Mayhemben korábban is/ Plasma pool-al és a Tormentorral párhuzamosan/
[lehet nem 100%, mert HC-t hallgat, nem blacket...] -
#254 WOW! most nezem a hivatalos oldalt... telleg van egy magyar srac a bandaban... hmm en lemaradtam, de hogy kerult oda??? sorry for
szerk: kozben olvastam a hireket is az oldalon es vegulis azert lesz benne magyar srac, mert koncertet adtak a petofiben??? vagy most akkor mi is a szicsuésön??? :D -
#253 Nem tudjátok, mikor jön az új Mayhem? Kíváncsi vagyok, mit alkotnak Attilánkkal. :) -
#252 elég sok bandával szegényebbek lennénk, ha nem lett volna a Slayer, tehát hátrébb az agarakkal -
#251 Hail!
Létezett régen egy magyar együttes , black -pagan műfajban zenéltek, nevük VERSANO volt. Azt hiszem egy demójuk jelent meg. Na engem az érdekelne , mindenáron, minden formában!
Aki tudna segíteni, az keressen meg priviben , nem leszek hálátlan!!! -
Syry #250 Hááát erősen nemtudom:) Lehethogy igazad van, de a lyrics-et se tom már, hogy hol találtam. Megnézem a linket, thx!:) -
misanthrop #249 A Nice Day.. az első Silent Agony demóról van, a Haunting a második demóról , a XII century és a Via dei a 2002-es már Age Of promóról , de ez a két szám szerepel a nyáron megjelent lemezen is. 2002-be csak egy promó jelent meg, ami forgalomba nem került, és azt hiszem csak 3 volt rajta!
Valószínüleg egy valaki által összeválogatott anyagot szedtél le! :)
Bővebb info www.synaptx.hu/agony -
Syry #248 vannak rajta ienek, hogy 'nice Day to Die!, XIII Century, Haunting in the Fog, Via Dei, stb...' :) Hátakkor jókérdés,hogy mi a fenét szedtem le.:) Az album asszem 2002-es és 10 szám van rajta, legalábbis találtam hozzá dalszöveget, ésott ennyi volt feltüntetve. Az Age of Agony régi neve a Silent Agony? -
misanthrop #247 Az Agony a még Silent Agony néven működő csapat első 4 számos demója volt!
Az album címe War, Hate ,Blasphemy ami 9 számos és csak pár hónapja jelent meg!
Akkor most melyiket keresed? :) -
Syry #246 Nincsmeg vkinek az Age of Agony - Agony album teljes terjedelmében (10 szám - Magyarok)?
Csak 4 hiányzik, de évek óta nemtom leszedni sehonnan... -
Syry #245 A Metal Gods is egy aranybánya volt nekem, erre Februárbe regessé alakitották.
Ezt nemismerem,deha ien hátszele van, megkell nézem. Thx! -
#244 azt nem ismerem, de amit én ajánlottam azt garantálom, hogy messze a legjobb metal hub -
Syry #243 Mint a Metal Gods???:/ -
#242 ja, de reg-es hub -
Syry #241 Jajhogyez HUB?
Nembaj, 10perc alatt csak leesett...
Kösz:)