Extrém Metal zenék

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McFrost
én nem de meg fogom ismerni õket!

Viszont melegen ajánlom az OBTEST nevû pagan bandát!

Obtest site

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

phalanx
ismeritek a Slechtvalk és a Vrani Volosa nevü bandákat? (melodic black metalt játszanak) én csak nemrég fedeztem fel õket de nem telik el nap, hogy ne hallgatnám õket <#vigyor>

Voltan
Így van.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

McFrost
így van , nem más mint a norvég black szintér alapítója Euronymous kérte fel erre , mert bele volt bolondulva Csihar bandájának a Tormentronak a demójába (Anno Domini), Euronymoust azóta megölte VArg Vickernes (Burzum), állítólag irígységbõl.

Következõ Mayhem lemez a bandát ismerve és hogy tavaly jelent meg az utolsó: 1-2 év sztem.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

SaintSavin
1993ban De Mysteriis Dom Sathanas címû mûvön énekelt Csihar.
Ez tuti. 😊

fifi
Csihar Atilla mindig is része volt a messzi északon folyó balhéknak...
asszem énekelt õ már a Mayhemben korábban is/ Plasma pool-al és a Tormentorral párhuzamosan/

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Lammer
WOW! most nezem a hivatalos oldalt... telleg van egy magyar srac a bandaban... hmm en lemaradtam, de hogy kerult oda??? sorry for <#lama> <#buck>

szerk: kozben olvastam a hireket is az oldalon es vegulis azert lesz benne magyar srac, mert koncertet adtak a petofiben??? vagy most akkor mi is a szicsuésön??? 😄

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Voltan
Nem tudjátok, mikor jön az új Mayhem? Kíváncsi vagyok, mit alkotnak Attilánkkal. 😊

fifi
elég sok bandával szegényebbek lennénk, ha nem lett volna a Slayer, tehát hátrébb az agarakkal <#lama>

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

McFrost
Hail!
Létezett régen egy magyar együttes , black -pagan mûfajban zenéltek, nevük VERSANO volt. Azt hiszem egy demójuk jelent meg. Na engem az érdekelne , mindenáron, minden formában!
Aki tudna segíteni, az keressen meg priviben , nem leszek hálátlan!!!

Hááát erõsen nemtudom😊 Lehethogy igazad van, de a lyrics-et se tom már, hogy hol találtam. Megnézem a linket, thx!😊

A Nice Day.. az elsõ Silent Agony demóról van, a Haunting a második demóról , a XII century és a Via dei a 2002-es már Age Of promóról , de ez a két szám szerepel a nyáron megjelent lemezen is. 2002-be csak egy promó jelent meg, ami forgalomba nem került, és azt hiszem csak 3 volt rajta!
Valószínüleg egy valaki által összeválogatott anyagot szedtél le! 😊
Bõvebb info www.synaptx.hu/agony
vannak rajta ienek, hogy 'nice Day to Die!, XIII Century, Haunting in the Fog, Via Dei, stb...' 😊 Hátakkor jókérdés,hogy mi a fenét szedtem le.😊 Az album asszem 2002-es és 10 szám van rajta, legalábbis találtam hozzá dalszöveget, ésott ennyi volt feltüntetve. Az Age of Agony régi neve a Silent Agony?

Az Agony a még Silent Agony néven mûködõ csapat elsõ 4 számos demója volt!
Az album címe War, Hate ,Blasphemy ami 9 számos és csak pár hónapja jelent meg!
Akkor most melyiket keresed? 😊
Nincsmeg vkinek az Age of Agony - Agony album teljes terjedelmében (10 szám - Magyarok)?
Csak 4 hiányzik, de évek óta nemtom leszedni sehonnan...<#lama>

A Metal Gods is egy aranybánya volt nekem, erre Februárbe regessé alakitották.
Ezt nemismerem,deha ien hátszele van, megkell nézem. Thx!

phalanx
azt nem ismerem, de amit én ajánlottam azt garantálom, hogy messze a legjobb metal hub

Mint a Metal Gods???:/

phalanx
ja, de reg-es hub

Jajhogyez HUB?
Nembaj, 10perc alatt csak leesett...
Kösz😊

phalanx
http://www.metalmaniac.org ... a többit rádbízom

Nemtucc vmi linket, DC-hubot, stb... bármit,ahonnan tok leszedni?😊
Véletlenül pont ezt keresem énis😄

Lammer
hun hat a kert vegiben... (ehh Markos&Nadas 😄) hat en ed2kn nyomulok... ott vannak a metalmadnesses LOssless anyagok... 😉

Voltan
De hun a zene?

Lammer
enmeg rakattantam erre a bandara de nagyon, szanaszejjel hallgatom az uj Unbron albumukat, de a regiek sem rosszak... <#papakacsint>
szerk: hatigen a tagokat elnezve az en korosztalyom (78) <#vigyor2> naon feelinges zenet nyomnak <#eljen>
hehe amugy latinrol angola forditva a banda neve:death is the beginning

Voltan
Örülök,hogy tetszik. Szerintem is kegyetlen jó, rég hallottam ennyire ütõs blacket. Nemrég DC-ztem le a Rabid Deaths Curse albumukat, hát igencsak feküdtem tõle.

Lammer
<#worship> ez jooooo! <#papakacsint> kar, hogy nincs belole lossless release... 😞 (metalmadnessest neztem)

Herr Lehrer
deszép gyerök

Your suffers will be legendary even in hell!

Voltan

A Watain énekese. Nem hétköznapi srác. 😄

Voltan
Na szóval HONLAP .

Voltan
Aki szereti a jóféle black metalt, annak ajánlom a Watain nevû svéd formációt. Honlap Meghallgatható pár dalocska is.

Bodom
igen

I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see me, I\'m my own enemy

Te is nyir1hazi?

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Bodom
te is nyír1házi?

I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see me, I\'m my own enemy

phalanx
jah, elég jók a srácok

Lammer
gyerekek ez a NAGLFAR nagyon ott van, most zuztam le ed2krol par albumot(losslessben of course), 2005os Pariah es a 2003as Sheol meg a 2002es Ex INferis anyagok nagyon utnek... 😮 Uj kedvenc!!! kicsit (modern)Dimmus a Pariah... de eszmeletlen feelinges... hatigen Svedek... 😛

IlluminatoR
Igen utóbb kiderült 😄

phalanx
google a barátod, kb 10 mp-be került utánnanézni, hogy: Betty Blue

IlluminatoR
Nem tudja esetleg vki melyik The 69 Eyes számban szól ez:

What does it matter?
What does it mean?

Voltan
Ebbe nem megyek bele még egyszer.

tud vki oan boltot ahol goth cuccokat lehet venni? lehetõleg nyír1házán...vagy netes rendelés.
meg goth dark portálokon van egy nagycsomó felsorolva ...

A slayer szar.

Johnyy
nyuszika.. dark.lap.hu gothic.lap.hu vagy mitudoméngothdarbandák.lap.hu 😉))

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

phalanx
Entwine, Shamrain jut hirtelen eszembe de van nagyonsok jó

IlluminatoR
Hi!

Tud vki mondani jó goth rock bandákat?

McFrost
Vágtázó Halott Kémek

Johnyy
annak csak ez a neve vagy valamine a rövidítése? sorry ...

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

McFrost

ilsa
v.h.k. is olyasmi