3167
-
#842 ugyanaz szerintem és elsőre nehezen emészthető , ajánlok füllhallgatót -
#841 Anno Filosofem nem jött be, de ez a csomag tartalmaz egy remasterelt verziót is, le fogom szedni, hátha. -
#840 figyelj: Filosofem az tuti ezer pontos album , az utánna lévők pedig börtönben készített csak szintis dolgok , előttiek persze nem rosszak... -
#839 Feltettek egy torrentoldalra Burzum teljes diszkográfiát, 1,1G. Erősen gondolkodóba estem, érdemes-e. -
#838 Finn. :O
Új Heavenly van, de az francia...nem tudom kik lehetnek. -
#837 köcce
Hammerben olvastam egy finn újdonságról, de most nem jut eszembe , mjd szólj rám , power cuccos -
#836 Szép logó! -
#835 jo dizájn:O -
#834 Új design. :o -
#833 jaja jó ám , az új lemezük: Pestapokalypse VI zsenijó -
jokis ultrazuzda neha kis szintiszonyeggel ez faintos -
#831 videjócska -
#830 ehhh :P
szoljal nyugodtan ha szeretnel valamit :P
irj privatban :P -
#829 huvazzzzzze -
#828 Rohadt ügyes, azt hiszem töltök -
#827 ami sokkolta az extrém fanokat: minőség és tiszta hangzás -
#826 a Lucifer .... szám mekkora grind:OOOOOOOO
mekkkora dobos -
#825 Behemoth: nagyon ígéretes -
#824 csak névről -
#823 Belphegort ismeri valaki?
osztrák death-black? -
#822 wow -
#821 de simán belemenne , de nem kell után vét , hanem postán elküldöd a banxámlájára a lóvét , Ő meg a Te címedre kéri a cuccot -
#820 Tesstimony - Hungary -
#819 Mondtam már, hogy bankártyával nem rendelkezem, egy ideig nem is fogok, egyszerűen mert nincs mit rápakolni. Abba nem mennél bele, hogy te rendelsz, én meg utánvétellel fizetek, ugye? -
#818 újkazdag kocsog vagy!:DDDDDDDDDDDDddddddd -
#817 jo szoveg, jo szoveg... ugyis lemp3azol mindent ne magyarazkodj... aztan... .... marad mp3ban... gg
(ezt a millerezest meg felejtsd el, mert ez meg igazi komcs. szoveg, szeretnek en is "miller" lenni :P)
huha akkor en miller vagyok elmodnom mik jottek meg EBAYROL nemreg:
- DB-Enthrone Darkness Triumphant + rajta van a Godless Savage Garden 3 szama
- DB-Spiritual Black Dimensions+live felv.
- DB-Death Cult Armageddon digipack
- In Flames - JEster race
- Covenant - Nexus polaris
- Amorphis - Karelian 2003 reissue(amin rajta vannak a karelian regebbi felvetelei, megazsir!)
vegre megvan par regi kedvenc eredetiben(anno ezek mind eredeti kazettan voltak meg)
es tudo menyni t fizettem ertuk??? TIZENNEGYEZER!!! erted!!!! postaval 1ut... hat ez gazdagsag??? -
#816 Neochrome - Hungary -
#815 Quintessence - Hungary -
#814 Figyelj, most komolyan. Azt nem veszem meg, amit nem hallottam még. Lehet itt mindenki miller és van pénze havi több albumra is, nekem nincs. A Strongholdot megvenném, mert azt imádom. A többi még nem jött be annyira. -
#813 Sin of Kain - Hungary -
#812 Frost - Hungary -
#811 :PPPPPPPPPPhüle , na Into Eternity-re cuppanj rá! -
#810 nemeccerubbhamegveszed? :P
jajjnemjo azert fizetni kell, meg a vegen legalisan meglenne, de az milyen ciki, mi? :PPPPPPPPPPPPPP -
#809 Jajj, azt nem mondtam: 2007-ben jön ki. -
#808 szép:P -
#807 Grindban lennék, de eldöntötöttem, hogy csak 320kbpsben kell a cucc vagy sehogy és csak ennek az egy embernek van meg minden, még a demók is. Csak épp most nincs fent, szóval most én sem vagyok sehol. Fel-fel járogatok 15 percenként. -
#806 melyik boltban vagy?:D -
#805 sok sikert! -
#804 Elkezdtem beszerezni az albumokat, megvan eddig 3 album. DCről szedem 10kval, 320kbps minőségben, félóra/szám. Eldöntöttem, hogy már sikerélmány, ha lejön egy album egy nap alatt. :P -
#803 egyébként a bandához szorosan kapcsolódik egy project: Die Verbannten Kinder Evas