Extrém Metal zenék
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Következõ Mayhem lemez a bandát ismerve és hogy tavaly jelent meg az utolsó: 1-2 év sztem.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
asszem énekelt õ már a Mayhemben korábban is/ Plasma pool-al és a Tormentorral párhuzamosan/
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
szerk: kozben olvastam a hireket is az oldalon es vegulis azert lesz benne magyar srac, mert koncertet adtak a petofiben??? vagy most akkor mi is a szicsuésön??? 😄
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Létezett régen egy magyar együttes , black -pagan mûfajban zenéltek, nevük VERSANO volt. Azt hiszem egy demójuk jelent meg. Na engem az érdekelne , mindenáron, minden formában!
Aki tudna segíteni, az keressen meg priviben , nem leszek hálátlan!!!
Valószínüleg egy valaki által összeválogatott anyagot szedtél le! 😊
Bõvebb info www.synaptx.hu/agony
Az album címe War, Hate ,Blasphemy ami 9 számos és csak pár hónapja jelent meg!
Akkor most melyiket keresed? 😊
Csak 4 hiányzik, de évek óta nemtom leszedni sehonnan...<#lama>#lama>
Ezt nemismerem,deha ien hátszele van, megkell nézem. Thx!
Nembaj, 10perc alatt csak leesett...
Kösz😊
Véletlenül pont ezt keresem énis😄
szerk: hatigen a tagokat elnezve az en korosztalyom (78) <#vigyor2>#vigyor2> naon feelinges zenet nyomnak <#eljen>#eljen>
hehe amugy latinrol angola forditva a banda neve:death is the beginning
A Watain énekese. Nem hétköznapi srác. 😄
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see me, I\'m my own enemy
What does it matter?
What does it mean?
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?