Extrém Metal zenék

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

phalanx
enn most erre kattantam rá: Inferi - Shores of Sorrow (finn blekk <#eljen>)

Lammer
EZ ULTRAZSIIIIR!!!!44444negzvennegz <#worship><#worship><#worship>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Dying Soul
Axamenta - Ever-Arch-I-Tech-Ture album

Hát hú, nagyon gazdag zene, nekem nagyon bejön, stílust nem tudom meghatározni, eddig mindig megtudtam mondani kb.-ra.<#idiota> Azért megpróbálom.
A szimfónikus, de egyben nagyon melódikus metálzene (talán?) dús keveredése black és death elemekkel. A gazdag alatt azt értem, hogy a háttérre nagyon ügyelnek, rengeteg hangszín szólal meg, nagyon színes zene.
(Most ez jó, mert az én ízlésem érdekes, nemtudom hányan veszitek majd a fáradtságot, töltitek le, és azt sem tudom, hányotoknak tetszik majd, ha tippelni kéne akkor 0 és 1 közé tenném ezt a számot). Szóval csak ki akartam ezt írni magamból, mert feltöltött ez a zene.

McFrost
én meghallottam a demot és padlót fogtam!
egybõl elrohantam egy boltba , megvettem a legjobb minõségû kazettát és felvetettem mindkét oldalára , a borítóját meg fénymásoltattam😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Lammer
ki mondta, hogy egy szam utan vedd meg? 😉

Dying Soul
De egy szám után biztos nem veszek meg semmilyen CD-t sem.

Lammer
/nem helyesli, mert meg kell venni origba es tamogatni ezt a 'szott jo zenekart ezaltal
<#buck>

Dying Soul
Mondták már párak, legjobb barátom is, muszáj volt már betenni, noob vagyok. 😄

McFrost
ezt ki mondta?
semmi gond
szal a felsoroltak igazi kísérletezõs black , utána pedig bedurvultak persze ésszel

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Dying Soul
Ezeket dobta ki hamarabb, amúgy meg lásd aláírásom második felét.<#idiota>

McFrost
jájj....mindegyik 100 pontos csak nem fogod érteni
1.Pagan Winter
2.Fantoms
3.Haunting
utána jöhet a többi , mert zenei fejlõdés ez a sorrend

Dying Soul
Egyelõre a Grand Destiny-t kezdtem el és a Glory and Predition-t.

McFrost

Dying Soul
*Tetszett neki a klipp és a zene is és szereti a színes hangszereket, elment tölteni DC-re.*

McFrost
kishazánk vezetõ black bandája!

Dying Soul
Ahogy mondod<#wow1>

McFrost
Sear Bliss
itt: letöltés/mp3/video klipp
állat!

Lammer
van boven ne aggodj... de tudod egy regi "bajtars" ha cserben hagy az nagyon szar tud lenni 😞(

McFrost
kell keresni új kedvenceket:
Eluveitie , Morrigan , XIV Dark Centuries , Folkearth , Trollfest például

Lammer
nsjsh evvel enis kb igy vagyok... iszonyat mennyi banda van elkurvuloban :C

McFrost
én nem mondtam hogy utálod!
nálam pl. az elsõ 3 Cradle : zseniális , köv. 3 : fantasztikus , uccsó : hát nem is tudom
de sok bandát sorolhatnék

Lammer
nem utaltam meg, csak az emlitett ket zsenialis album mellett ez valahogy mar nem az ami... <#szomoru1>

McFrost
megutáltad?....nem , tehát szereted még de valahol magadba kicsit unod😛

Lammer
acsibacsi... en a "The Pagan Prosperity" ota OMS FAN vagyok... igazabol nekem a pagan es az ill natured tetszik a legjobban... ezek mar... 😞
most akkor hogy is van ez? 😄

McFrost
szerintem nem csalódás , aki szereti a bandát az pont ezt várta , aki nem az nehezen tuggya megszeretni

Lammer
hat ez a vermin... nagyot csalodtam 😞 az elso szam extrafeeling... jol beetettek a honlapon is, de utana csalodas... 😞((((

ilsa
a vermin nekem megvan, extrajó album lett😊)))

Lammer
LÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁL 😄DDDDDDDDDDDDDDddddddddd

++3 ;DDDDDDDDDDDD

ááá ezen beszartam -.-

Dying Soul
"apám: Lock Up, Dismember, Hypocrisy, Napalm Death
anyám inkább a blackes dolgokat szeretei! mostanában rákattant a Dark Funeralra, de Burzum, Satyr nála alap! emlékszem, majdnem szétrugta a konyhabútort mikor feloszlott az Emperor! úgy tudtuk csak lenyugtatni hogy összedobtunk neki öcsémmel egy Marduk DVD-re! most hajnalban mikor hazajött a Mega Pub-os koncertrõl még felpakolta csutkára a Panzer Division-t! nem lehet tõle megmaradni! mindig égek mikor hullasminkben megy a szülõi értekezlere...
ne tudjátok meg mennyit baszogatnak itthon , amiért ilyen dallamos zenét hallgatok! emlékszem mikor hazavittem az Új Dark Tranquillity-t, apám nem akart beengedni a házba! azt hiszitek, hogy ez olyan vicces , de mikor belezett nyuszit és marcipános fordított keresztet kapok húsvétra minden évben az egy kissé már monoton! mutter mesélte, hogy nála ez már csecsemõkorában kialakult, mikor a keresztelõjén arcbahuggyozta a tiszteletest! 6 hónapos volt!"

irónia rulz 😄DDDd!

Lammer
GYEREKEK!!!! AAAAAAAA regi kedvenc zenekaromnak most fedeztem fel az uj albumat... errol lemaradtam mint a borravalo, pedig mindig chekkoltam az ujdonsagokat... 😮
Old Man's Child - Vermin basszus ezt meg kell venni, kotelezo!!!!!!!!!44 AAAAA keszen vagyok 😄DDD<#idiota>

McFrost
pedig van dc-n , most szedem a 2005-ös lemezt

Lammer
mivel csak lossless muzsikat gyujtok ezert Edonkey halozaton logok allandoan ott vannak a metalmadness releasek 😉

Herr Lehrer
na erre is mondhatnátok valamit honnan tudnám leszedni emrt elsõ hallásra kurvajo

Your suffers will be legendary even in hell!

phalanx
én pedig onnan szedtem

Herr Lehrer
Ennek a Slechtvalknak az albumát honnan tudnám leszedni?
DC-n nemnagyon sikerül.

Your suffers will be legendary even in hell!

McFrost
dc-n simán megtod szerezni, de megbeszélhetjük

Dying Soul
Pl úgy, hogy egyszerább volna, ha feéltöltenéd vhova, vagy msnben, minthogy dc-n, meg hasonló helyeken megtaláljam <#idiota>

McFrost
ezt hogy érted?

Dying Soul
Meg is kéne keresnem? <#idiota>

McFrost
akkor hallgassd ezt : Evol : The Saga of the horned king

Dying Soul
Egyszer töltöttem, nagyon kellemes, tényleg nagyon szép, dallamos, csak azért rendesen benne van a deathes irányzat is 😄

Melodeath....
Egyre jobb...<#crazya>
Dying Soul
Melodeath se rossz ám 😛

McFrost
egy kis ajándék azoknak akik erre tévednek:

Code

McFrost
NEm tudom kinek mit róhatunk fel, de Csihar az egy mûvész ember, én személy szerint nagyon örültem hogy folytatták a Tormentort, megérte! Azt mondom, hogy volt egy Covenant nevû melodick-black norvég banda, kiadtak 2 óriási lemezt, majd mi lett belõlük? Vagy Dimmu Borgír? Mai napig szeretem, de sokat változtak, viszont halhatatlan lemezek között ott van a For All tid & Stromblast aminek semmi köze a Death Cult féle világhoz, viszont a black metalhoz annál több!
Ilyen úton a MAyhemet sem érheti szemrehányás!

McFrost
nézzél körül, nem leszek hálátlan!

Csihar Attilának a De Mysteriis után abba kellett volna hagynia az egészet!!!
Lejáratta csak a Tormentort is ezzel a Parikajancsiharos imidzs váltással!!!!
Most meg újra a Gayhemben.... A Mayhem sem a régi már , az újhullámos "blackerek" még megeszik, de az öreg rókákat már nem hatja meg! ehheehe .
Azt hiszem most beloptam magam pár ember szívébe!!<#vigyor3>
Melódikus Black metal... (az fasza lehet)
Közben találtam egy Immortalos Abbath szmájlit! hehe<#schmoll2><#schmoll2><#schmoll2>

Versano ügyben meg körbenézek otthon, lehet , hogy nekem megvan eredetiben!
phalanx
jaja azt is szeressük <#eljen>