3167
-
#1042 maradjunk a metalnál , valahol a heavy és a thrash körül , női és férfi dallamos ének ,meg rekedt sikolyok -
#1041 Nem tudom Nektek mennyire extrém, de nálam most n1 a MORAY EEL. Csak a 2. albumukat találtam meg, az elég friss, de akinek esetleg megvolna az 1. akkor vevő lennék rá.honlap, amiből talán kiderül miért is extrém bár az angol része úgy látom perpill nem műxik. -
#1040 BAthory -
#1039 Értem én :) Csak azt remélem, hogy nem gyors ütemű és egyben lassan hörgős, mert akkor jajj. -
#1038 nem szájber na -
#1037 föld alatti hangzás = szar? -
#1036 előre szólok , csak hogy ne érjen meglepetés: mindegyik albumnak föld alatti a hangzása és mindegyik album más és más , Hammerheart és Blood on ice király -
#1035 A teljes Discográfiát én is nemrég szedtem le, de megmondom őszintén nem igazán hagyott bennem nyomokat.
összesen 2 olyan szám tetszett, ami feldolgozás, tehát nem is tőlük származik, a deuce és a God save the Queen. -
#1034 Holnaputánra a Bathory összes is lent van, őket is jobban meg kéne ismernem. -
#1033 Szóval vegyes a felhozatal, köszi! :) -
#1032 Behexen - csak a napokban ismerkedtem meg a zenekarral, meg lehet hallgatni de nem lett a szívem csücske
Clandestine Blaze - na ez már sokkal jobb, winamp-om visszatérő vendége
Deathspell Omega - nem igaznán kedvelem
Moonblood - nem ismerem (most még :D)
Hiidentorni - ezt se
Horna - finn barátaink ezúttal is maradandót alkottak, egyik nagy kedvencem :)
Musta Surma - egyszer meg lehet hallgatni
Mütiilation - pfujjjjjj
Satanic Warmaster - ez is elég jó!
-
#1031 Szedek egy Raw BM csomagot, remélem, hasonlóak a zenék, mint a Pest zenéje. Nektek mondanak valamit az alábbi nevek?
Behexen, Clandestine Blaze, Deathspell Omega, Moonblood, Hiidentorni, Horna, Musta Surma, Mütiilation, Satanic Warmaster?
-
#1030 De akkor is. :S -
#1029 várható volt:| -
#1028 Új Bornholm csúszik 2007-re. :/ -
#1027 Megjelent a Katatonia - Dance of december soul 1993-as albuma remasrerizálva , egyik legígényesebb death-doom-gothic album -
#1026 akkor beszerezzük -
#1025 az új Moonsorrow zseniális!
-
#1024 Akkor majd kitaláljuk. -
#1023 vagyok-vagyok csak nagyon bízi... -
#1022 Pont felcserélted az előadókat és a hozzátartozó albumokat. :) Silentiumot még nem hallottam, Altariát viszont igen és nembejövős, kicsit lassú. :) Ehhez a pajtametál dologhoz meg: vásárolnom kéne intenzíven második lemezt, de ehhez Lammer kéne, nem tudom, áll-e még amiről beszéltünk.
Jövő év tavasza ígéretes lehet, jön új Wintersun, új Korpiklaani, új Ensiferum és új Dimmu Borgir is. -
#1021 pajtametál -
#1020 Látom az Altariáról és Silentiumról még nem nem ejtettetek szót, a Infinita Plango Vulnera c. album az elsőtől és a Divinity c. album a 2.-től kötelező :>)
Már ha nem baj ha ajnánlok. -
#1019 Vááá ezek de betegek :D Épp csak a nagypapa hiányzott a végéről aki kizavarja az egész bandát a banánültetvényéről....:P -
#1018 Mér, Korpiklaaninak vannak jó számai-csak nem lehet sokat egyfolytába hallgatni. Más zenék közé beszúrva szvsz tökéletes :) -
#1017 fanvideó -
#1016 fene tudja, szerintem az inkább a Korpiklani és hasonszőrű társaira illik
-
#1015 Lol, mulatósmetál :D
Jó stílusnév :) -
#1014 Minden mulatósmetál az :D -
#1013 Kiváló zene az Ensiferum ha be vagy baszva :D=
-
#1012 Szerencsére. :P -
#1011 hát nem vagyunk egyformák -.- -
#1010 Őket nem szeretem. -
#1009 tőccs:P -
#1008 watchmydying -
#1007 KAtatonia ,Primordial , Sólstafir -
#1006 Köszi, rájuk nézek -
#1005 senki nem mondja meg hogy mit kell megosztani, ez teljesen rád van bízva... -
#1004 Borknagar jó , Agalloch , Winds , Blood Divine , régi Anathema , Opeth , -
#1003 Most kezdek átmenni egyre inkább avantgarde-ba, tudnátok még kevésbé ismert, de jó avantgarde beütésű bandákat mondani az Arcturuson, a Ved Buens Endén(?) és a ...Oceans-ön kívül mondani? Borknagar? Velük érdemes kezdeni valakinek, aki keményet is akar hallani az avantgarde-ban?