3167
-
#1082 johat pocs az igazi Amorphis: THE KARELIAN ISTHMUS... a tobbi album mar kezd gaz lenni erosen idorendi sorrendben-e!
latszik, hogy trendihuszar vaty
-
#1081 Egyébként azért jó hallgatni a Tales...-t, mert a Kalevaláról szól, én meg azt olvastam és szeretem. :P -
#1080 2. számot kll hallgatni -
#1079 EZAZ!!! -
#1078 miert nem veszed meg, budoswarezos???,,, -
#1077 nekem meg eredeti Nuclear Blastos kaziban -
#1076 És LAMMER figyu: .FLACban van meg a Tales... :P
(Erre jön az oltás, hogy miért nem veszed meg, büdöswarezos :D) -
#1075 minden death metalosnak:
Massacra - Signs of the Decline -
#1074 Tales millió pontos , utána az Elegy millió-1 , aztán kicsit szétestek , de az új lemezük megint jóra sikerült -
#1073 Egyébként pedig kint van neten az új Slayer EP, meg az új Pagan Reign is egy ideje már. -
#1072 Eddig nem nagyon találkoztam velük..nyáron is mondták, hogy szedjek Tales-t..most szedem és rohadt jó. -
#1071 pedig Amorphis alap banda
Tales lemezt hallgattam életemben legtöbbször -
#1070 Jövőre jön új Dalriada is, Kikelet címmel.
Most hallgatom: Into Hiding - Amorphis
szóhoz sem jutok. -
#1069 Putrefukation - Vortex Of Zombified Mortuary Procedures
na ez valami beteg bugyborékolós-hörgős énekkel, a zene szinte csak a háttérben hallatszik, de 1 meghallgatást megér -
#1068 nem semmi zene, már vagy fél éve nem hallgttam beléjük, most előkotortam
+
kezembe akadt az Armageddon (fr) 2006-osa is na az viszont nem rossz. -
#1067 návagyok trendájos :P
Nazgûl - atmoszférikus black, icipicit hasonlítanak a hangzások, illetve csak a billentyűjáték pár darabja evolosnak is elmenne simán. -
#1066 pfff trendihuszar... -
#1065 Meghallgattam két számot, de ez nem lesz az én kedvenc bandám :D
Nem mintha elfajzott dolgokat nem szeretném (erről szól az avantgarde, többek között), de ez már kívül esik a hatáskörömön. :P -
#1064 vegig kell hallgatnod :DDD
loal lehet hulyenek neztek a buszon, de en mosolyogtam mint a vadalma, amikor bejott a casioszinti effekt az industrial meg a deathes daralas ala :DDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddddddd -
#1063 Ez nagyon elvetemült industrial-nemtudommi :D -
#1062 nah sracok...
uj kedvenc
felraktam tarhelyre Single Point of Failure - Nouveau Concept Insanity in Five Acts EPjet...
KATTKATTKATT44
-Ultrabeteg
-Ultraszigor
-Ultrajosagos^^
-Muveszieskedo Extremmetal
gg
E-Z M-U-S-T H-A-V-E E-R-E-D-E-T-I C-D-N
ps: 7z tomcsihez katt -
#1061 Egy hallgatást megérnek, majd holnap kezdem. -
#1060 huhaaa -
#1059 324 - japán srácok, brutal death/grindcore -
#1058 találtam 2 érdekes és jó bandát:
Ashen Light és Slavland -
#1057 már napok óta egy régi technikás death csapaton gondolkodtam , amit azelőtt itthon nem lehetett beszerezni , de na eszembe jutott: Mercyless -
#1056 Ebben a műfajban gyakori egy dolog..nem is az döbbentett meg, hogy öngyilkos lett, hanem az oka: súlyos beteg volt. -
#1055 előfordul -
#1054 Ófaszom.. Ebben is volt egy billentyűs, ameddig öngyilkos nem lett. :/ -
#1053 Eligor - Ante Lucem <-- aki kicsit is kedveli black metalt és azon belül is a melódikusabb témákat annek ez KÖTELEZŐ, ezek a srácok nagyon tudnak valamit -
#1052 Clandestine Blaze tényleg jó. -
#1051 most nem mert Fm-ezek
majd... -
#1050 jelentkezz már be léci msn-re és küldök moray-t
-
#1049 a honlapjukról szedtem pár számot ,azok ilyenek
érdekességek jöhetnek -.- -
#1048 mindezeken túl ha lesz kis időm a bruti-zúzda-extra extrém zenéimet is katalogizálom és írok 1-2 érdekességet -
#1047 na az pont az első lemezről van amit nem is ismerek, viszont ha Mcfrostnak jó akkor átküldöm msn-en -
#1046 köszönöm -
#1045 ha mindent nő énekel akkor azért grat neki , de semmi köze a grindhoz
ez heavy és thrash zene , szal mai nevén metalcore -
#1044 Lehet nem szabad egy számból (Cross And The Raven) ítélni, de ez szerintem is heavy/thrash keverék. -
#1043 hát ha ezt a moray eel-re írtad, akkor vmit elnéztél, mert csak női ének(igaz 3v4 féleképpen énekel-hörög) és trash-grind, a heavytól igen messze van, de a lentebbi bandáktól télleg messze van extrémségben, csupán a maga nemében extrém, teintve, hogy hősnőnk ügyvéd