3167
-
#1162 Azám. -
#1161 A belinkelt Pagan Reign nagyon jó! -
#1160 Nem tudom ez hogy jön ide. -
zsgaby #1159 Elektro-akusztikus-progresszív punk nagyon zoral élőbe láttam egyszer.
Distract Vibes
-
#1158 wikipedián ez van. :/ -
vader #1157 kisérletezni muszály bázz. egyébiránt készül az új lemezük, ami visszatér a gyökerekhez(ezt állítják). elhagyják a dobgépet is.
de beszéljünk a jelenről. ki jön kataklysmre? azok legyalulják az arcod. -
#1156 imádtam őket, de ami büntet, az spec most szerintem az a Disgorge, Disgust, Gomorrha, Nyctophobic, Abortion, Obsecration, Putrefukation
ezek évvégi releaseiről beszélek, hát nem semmi egyik sem -
#1155 inkább progresszív death-trash
az első lemezük a Colladictions Collapse az szakított, meg még a destroy... is és a none, de utána nagyon elkutyulódtak, a legutolsó lemezük egyenesen fos, még szerencse, hogy kihoztak egy resoundolt Nothingot, abban van 1 kis élet talán -
#1154 :DDDDDDDDDDddd
meshuggah post-thrash. -
#1153 Ízlések és pofonok, ugye. Nincs azzal baj, hogy neked tetszik. -
vader #1152 frászt. nem azért. de a meshuggát lelolozni.. nem sok olyan muzsika van manapság, ami ennyire büntet. kifejezeten kevés... -
#1151 mindegymost van hirtelen 3 -
#1150 Jó, nem ígérem mára, de lesz majd. -
#1149 persze jöhetne a 2005-ös és 06-os ha belefér -
#1148 Hozzáértő? Mert Mesuggát hallgatsz? Ez vicc. -
#1147 Sátánizmusról egy árva szó nem volt... -
vader #1146 pár gyökér templomgyújtogató hisztizik mikor bejön egy hozzáértő a topicba. ühhh. -
vader #1145 rendben van busafejű. ti diktáljátok a divatot. antiszoc sátánfattyai. -
#1144 Kell majd még Corvus Corax? -
#1143 vegyél vissza a stílusodból kisgyerek , mert ez ebben a topikban nem divat
-
#1142 :ASASADSADASDsadd
viccesfiú:P -
#1141 na ja a blekk metalnak sok köze van a megasz@rhoz... egyébként meg elhisszünk hogy messhuggah buzi vagy és minden mást utálsz, de szvsz ez itt senkit nem érdekel, máshova menj flémelni -
vader #1140 LOL? öcsém. bújj ki a seggedből. mi ebben a lol??? látom itt csak megasztáron felnőtt rosszarcok vannak. -
#1139 LOL meshuggah LOL -
vader #1138 engem ez a black metal szarság kiborít. a legtöbb idióta csak arra jó hogy lejárassa a műfajt. ezekben kb. annyi az aggresszivitás mint édesanyám bablevesében. a régi nagyok persze eltüntek... ami ma megy, az inkább színház. -
#1137 Ehhhh. Ugyan. -
vader #1136 mert az a zene igazi extrém metal. bláz... -
#1135 "mert az az igazi extrém metal zene?"
Ennek a mondatnak semmi értelme. -
vader #1134 miért? mert az az igazi extrém metal zene? mellesleg jövő hét vasárnap kataklysm!!!!!!!! -
#1133 Nem szeressem. -
vader #1132 miért is? -
#1131 Haggyámá a mesuggával... -
vader #1130 most komolyan gyerekek, a meshuggah messze veri az összes itt felsorolt tánczenekart. érdekes hogy nincs szó róla. ez a blekk metálos baromkodás megy érthetetlen módon még mindíg... ehh. -
#1129 Ja, bah.
Igen :DD -
#1128 1989 -
#1127 köszönöm
az évszám az a kiadás éve? -
#1126 Itten vanik.
-
#1125 Folyamatbanö. -
#1124 adok egy linket , becsomagolod commanderrel , és ott meg feltöltöd :1. sorban kikeresed , 4. sor alatti kis kockát ,kipipálod és upload
http://www.sendspace.com/ -
#1123 Nekem van 11 albumom tőlük, de sajnos nem értek az ilyen feltöltős dolgokhoz... Ha el tudod magyarázni, akkor feltöltök belőle :)