Extrém Metal zenék

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és igen. frost feltette a pontot az i-re. így kell szólni egy gitárnak(és egy bandának)a suffocation egy isten. sokaknak kerry king volt az aki miatt gitározni kezdtek. na nálam ez terrance hobbs.

Dying Soul
Én meg kb. 2 számot hallottam a Venomtól, szóval..<#idiota>

Voltan
A Venom szerintem egyáltalán nem black metal. Csak õk szeretik ezt hangoztatni, meg hogy "Belõlünk nõtt ki az egész black mûfaj, benyalhattok!". Chronos mindig is egy beképzelt fasz volt, de nem baj, attól még szeretjük 😄.
Valószínû, hogy a Venomnak volt hatása a blackre persze, de mondjuk a Slayer, vagy a Mercyful Fate-King Diamond nélkül sem lenne ugyanaz a black metal. (Gyanítom, hogy a corpse painthez is több köze volt King mesternek, mint a Kissnek, bár az utóbbi a régebbi.)

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

McFrost
számomra a legbrutáisabb hangzást a Suffocation nyújtotta:
2.szám és dátum!!!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Dying Soul
Ezt nem tudtam.<#miaz>

McFrost
igazi északi pop death , minden roszindulat nélkül

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
Snorre a Thorns gitárosa norvégiában Grammy-díjat kapott , mert olyan jól kezeli a húrost

Dying Soul
Egyébként, ha valakit érdekel, felkerült a Morgoth Cursed c. albuma remasterelve.

Amúgy most velük szemezek. (2. szám)

a blekmetál gitárosok égõek /ezt pofázza mióta

Dying Soul
Jaja, tiszta rock 'n' roll. Oké..Venom sem igazi black banda..de a híres Black Metal c. számuk..olyan fogós riffekbõl áll..ilyet nem találsz blackben már ma sem, nem hogy korábban...egyáltalán black metalban van riff, mint olyan? Mert a reltive gyors és folytnos, nem igazán virtúóz gitármunkát nem nevezném riffesnek.

a legtöbb death metal szöveg ma is elég gáz...

jó is volt az. bírom a régi cc-t. a napokban lestem el pár faja riffet a bleedingrõl. érdekes módon anno nem csak akkor jött át a súly mikor a bandák lehangoltak a pincébe... a slowly we rot pl. végig standard hangolásban van feljátszva, de horzsol még ma is. melyik mai death banda hangol ma már E-re? (sõt, ma már sztem delhusza dzson is lejjebb hangol ehhhe)de az az album a mai napig büntet. az énekrõl meg ugye ne is beszéljünk..

McFrost
azért , hogy öntsünk tiszta vizet a pohárba: a 90-es évek elõtti black metal az ingább ideológia volt , mert zeneileg primitív thrashnek nevezném , szal ott csak a lélek számított a test nem
death metal pedig fordítva , de azért megjegyezném hogy a deathesek szövegei is elég primitívek voltak
a 90-es évek közepétõl pedig 2-3 évvel ezelõttig a black lesöpörte a deathet minden tekintetben....de az utóbbi idõben fej-fej mellett haladnak

McFrost
egyébként engem a Death-Spiritual HEaling ütött meg de 7-nél felálltam , majd a CC-Butchered At Birthnél már nem tudtam felkellni

ja igen. a messhuggah ász.

McFrost
csak a Messhuga:ASADSdsddd

ácsi. Quorthon mester minden lemezét csipázom, persze vannak köztük gyengébbek is. a black metallal nem jutottam tovább... <#vigyor>mikor a mayhem féle forma basszuk szét a világot, vér halál pusztulás gyújtsunk fel templomokat majd végezzünk magunkal stílus divatba jött, na ott hagytam abba. hehe. aztán a nyolcvanas évek legvégén megjelent a slowly we rot, ill az altars of madness, onnantól nekem aztán mutathattak a haverok vékonyka gitárokra rikácsolást... a death metaltól szálltak le a golyóim. azóta se tértem jobb belátásra. <#eplus2>

Dying Soul
Szvsz a második hullámnak is vannak kiemelkedõ darabjai..

McFrost
pofi lapos Gustavsson:Assadasdddd

Voltan
Eztet nem állította senki.

nálam a blekk metál halt meg a 88-as blood fire death után(bathory)... /me beszükültagyú farok

Lammer
miez focimeccs??? 😄😄😄:😄DDDDDADASDAD
ugyanmar...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

McFrost

McFrost
számomra sosem létezett , mert egy Entombed - 1,2-t , Carnage , Unleashed-t , Dismembert és Grave-t sosem tudtak megverni

Voltan
Más. Úgy hallottam, hogy ismét mozgolódás van az Einherjer tájékán. Tud errõl valaki valamit?

Lammer
az in flames jester race* utan meghalt(szamomra) <#rinya>

anno az eredeti kazettat rongyosra hallgattam <#vigyor3>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

ember. látszik hogy dilettáns vagy báz. mikor láttál sminkelt, kaszával hadonászó death metalt? egy rohadt mondatot nem tudsz értelmezni. épp azt mondtam, hogy itt nincsenek maszkolások.a svéd megasztáros vinnyogást csak beszúrtam a mondandómba. <#hehe>bocsánat ha megsértettem a kicsi lelked. elismerem az in flamest meg minden, csak nekem ezek a fickók nem jelentenek többet mint mondjuk justin timberlake...

phalanx
miért nem mégy inkább máshova flémelni?

Dying Soul
Nem vágod a témát, miért erõlködsz?

Mellettük nem ezeket a feketében, sminkben, kaszákkal meg bárdokkal táncoló igénytelen pöcsöket nevezném igényesnek, már bocs :/

ha te Göteborgi popcsapatok alatt az In Flamest és a Soilworkot értetted, akkor nagy tévedésben élsz.

az igényes(nem a götebörgi popcsapatok)és szélsõséges death hordáknál sosem kellett bevetni ezeket a maszkolásokat. 😄 a kiss hülyesége volt ez az egész, mi ebbe még a trendi nemtudom...
én mindíg is a zenét néztem. jobbára a szövegek sem érdekeltek, csak legyen súlya a cuccnak. éppen ezért szarok rá, hogy mondjuk benton bácsi a mai napig jön ezzel a sátánista baromsággal. pörköljön oda bika hangerõn a cucc, és akkor nincs baj. :]ettõl függetlenül nem vagyok egy pesszimista depresszív öngyilok, csak mert a zenéim túrnak. <#vigyor>

Voltan
Valójában a gyûlölet és a mizantrópia akarna sugározni ezekbõl a sminkekbõl-fellépõ ruhákból. A black metal eredetileg a gyûlölet a halál és a háború zenéje volt. Persze nem a hullasmink teszi a jó black bandát (ezt az enyémben is hiába ugattam), hanem a zene. Az is kétségtelen, hogy néhány black zenekar megjelenését igencsak megmosolygom néha, holott nagy kedvenceim, pl. Immortal. Tény, hogy Horgh például a fenti képen úgy néz ki, mint egy sado mazo prosti, aki mellékállásban takarít, és most dühös, hogy azzal a gyári hibás partvissal nem tud seperni 😄

csakmert ezekbõl sugárzik a pesszimizmus, depresszió, rosszkedv kb..és ezeknek mi értelme?:S ki tudja....de nembaj az emosok is mondták már h szar az élet és haljunk meg😊 (tom h itt nincs iylenrõl szó)

Most nem azért de ha megnézitek a Killswitch Engaget, In Flamest, Childrn of bodomot, soilwork, sorolhatnám tovább a sok metal zenét játszó együttest, hogy hogy öltözködnek. én csak a képen lévõ arcok értettem hogy ez azért gáz ez az öltözködé...gondolom h alapból nem ilyen, de koncerteken...meg a sok kép az ilyen együttesekrõl. én elhiszem hogy jó zenészek..de az miben jó nekik h kifestik magukat ilyxen szarra meg tiszta fekete szöges cucc van rajtuk?

McFrost
a 2vel elõtte lévõ Retribution albumra esküszöm

a malevolent creationt kamázza valaki? az eternal címû korongjuk(ami már több mint 10 éves) a mai napig az egyik legsúlyosabb lemez a death metal mûfajban. nagyobb hangerõn garantáltan leszálnak a golyói az ember gyerekének. állatok.

már én sem vagyok egy vértrasher. :] de jóféle muzsika volt.

McFrost
nem mondom , hogy szar a Testament , sõt ált.isk-ben olyan pólóban feszengtem , de azért õk nem ezen a környéken jártak zeneileg...

ott a pont bázze. azok még zenélni is tudnak... a first strike is still deadly meg egyenesen legyalulja a golyóidat. azóta se hallottam olyan ütõs újrakevert cuccot.

Voltan
Hát igen. Nálam hangzásban az etalon a Testament: The Gathering albuma. Igaz, az nem 14 éves, de olyan kegyetlen jó hangzást azóra sem pipáltam.
Persze a Brutal Truth elõtt is le a kalappal.

McFrost
akkor gondolj bele , egy 14 éves zenérõl beszélünk!
mikor anno a Metal Hammerben megjelent a lemez ismertetõ 1 nap vagy 10x elolvastam még meg nem lett ,FANTASZTIKUS
az egész metal világot felpofozta ez a lemez , még a legnagyobb grindolásban is kristálytisztán szól

Voltan
Hát ez üt!

stp4trick
na ez is igaz:-)

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

McFrost
ráadásul 14 éves , örök kedvencem
zeneileg hangzásilag verik az összes mai taknyot

PetruZ
Brutálisan igaz. 😊
McFrost
véleményem szerint ez egy minõségibb cucc:
brutal truth

stp4trick
hát igen ,van némi változás, azért egy kis ajánló:
Aborted - Slaughter & Apparatus A Methodical Overture arcletépõ death grindcore kis numetallal;
The Berzerker - Animosity hát no comment, aki ismeri õket tudja mire számítson: klip

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

PetruZ
Az új K. E. szvsz simán önmagában sz*r, nem kell neki még cimke sem. 😊 (A korábbi K. E. albumokat hallottam, olyat vártam, messze nem azt kaptam.)