Debreceni VSC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár nem ismerem, de biztos magyar, hiszen Gera Zoli van a képén 😊
MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
Manchesterben kezd a Loki, idegenben 2-3 kapott góllal kell számolni (jobb esetben), továbbá egy olyan védelemmel hogy mástnemondjak : Ferdinand, Heinze...
A középpálya kicsit megkopott, ha Keane és Giggs is szerepel a kezdõcsapatban akkor tõlük annyira nem kell tartani, Ronaldo-t viszont senki nem képes feltartani.
Azt hiszem nem bocsájtkozom jóslásokba viszont egyvalamit megígérek: ha bármi lehetõségem lesz én ott leszek az itthoni meccsen és teljes szívembõl fogok szurkolni a Lokinak hogy továbbjusson. És ott leszek az UEFA-meccseken is!
Remélem találkozunk 😊. Csátok
Kora délután rendben megérkezett labdarúgócsapatunk, amely tegnap 5-0-ra alázta a Hajduk Split együttesét. A repülõn remek volt a hangulat, az utaskísérõ többször is gratulált a társaságnak remek szerepléséért. A debreceni repülõtéren számtalan újságíró, tévés és szurkoló várta játékosainkat.
Zúgott a szép volt fiúk és mindenki sok sikert kívánt a folytatásra. Supka Attila a csapatnak most regeneráló edzést tart, majd a szakmai stáb máris elkezd dolgozni azon, hogy minél hamarabb kazettát szerezzenek a Manchester egy mérkõzésérõl , ugyanis az idõ rendkívül rövid, hétfõn ismét gépre ül a csapat, hogy története egyik legfontosabb mérkõzését vívja meg az Old Trafford stadionban.

2005. 08. 03. 23:05
A Hajduk Split - DVSC-AVE Ásványvíz Bajnokok Ligája-selejtezõt követõen a két csapat szakvezetõje sajtótájékoztatót tartott.
Miroslav Blazevic: - Gratulálok a kollégámnak, jó eredményt ért el csapatával együttesem ellen. Nem csupán megvertek minket, de kicsit meg is szégyenítettek kiváló játékukkal. Látszik, hogy jobb, szervezettebb csapat a Debrecen. Nem tehetek szemrehányást csapatomnak, mert mindent megtettünk, hogy jó eredményt érjünk el, de az a sokk, ami az elsõ percben ért minket, megbénította a játékosokat. Sok sikert a Manchester Unitedhez! Ezt követõen derül majd ki, milyen erõs is a DVSC. Ezt a Lokit két éve ismertem meg, mára európai csapattá nõtte ki magát.
Supka Attila: - Úgy érzem meg tudtuk valósítani, amit eltervezetünk. Úgy jöttünk Splitbe, hogy itt is nyerni akarunk. A játék képe alapján nem érdemtelenül szereztük meg a gyõzelmet és jutottunk tovább.
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
Reménykedjünk.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Ha kint nem kapunk kettõnél nagyobb külömbséget,akkor akár továbbis mehetünk.
sajnos a fradiról ez nem mondható el
BMW 325 iX Rallye Car :)
hát azért ne legyen ekkora mellény mert a Gyõr csapata is nagyon erõs!
sztem nem kell aggódni idén a bl-ért mert ha kiesik a loki akkor is megnyeri az nb1-et és újra indulhat jövõre és csak erõsebb lesz!!!
BMW 325 iX Rallye Car :)
Ha Supkakának lesz lelki ereje és így küldi ki a fiúkat akkor meglehet.
A lényeg,hogy az Ols Traffordon legalább eggyet rúgni kéne és max kétgólos külömbség legyen.
Én bízom a csodában mint mindig amikor Magyar csapat játszik.
Egyszer elindulunk felfelé bízom benne.
Talán ha nem arra koncentrálnának a fiuk, hogy atya ég ezek mekkora sztárok..hanem arra, hogy ezek is csak emberek. Akkor minden lehet.
Hajrá Magyar foci! Hajrá Debrecen!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Next PC upgrade: 2022
"A Loki öt spliti góllal üzent a Manchesternek"
A MU meg leszarja mert huznak vagy 5-öt 😊
Next PC upgrade: 2022
Mivel a Loki szerencsére továbbjutott a BL-selejtezõn, elképzelhetõ, hogy kedden játssza az elsõ meccset a Manchester United ellen. Ebben az esetben elmarad a Kaposvár elleni, szombati találkozó, míg a visszavágó elõtti, MTK elleni mérkõzés nem vasárnap, hanem szombaton lesz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

BLAMA®A - BRUKA - SRAMOTA !!!
Nevjerojatan poraz Hajduka protiv maðarskog predstavnika Debrecena u svom Poljudu od 0:5, ¹to znaèi 0:8 u obje utakmice, mo¾e se okarakterizirati samo blama¾om, brukom i sramotom za ovaj klub star 94 godine. Pravu nogometnu lekciju odr¾ali su Maðari na¹im igraèima, i to preko Halmosija (1' i 27'), Kerekesa (22'), Sidibea (75') i Kissa u suèevoj nadoknadi. Kakav opro¹taj od Europe!!!
http://www.hnkhajduk.hr/
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Óriási dolog amit most véghez vittek!
Én Zalaegerszeghez közel élek,és részese voltam annak a futballõrületnek ami itt volt akkor amikor a MU-val játszottunk.Remélem a Debrecen még nagyobb sikert ér majd el,én biztosan szurkolni fogok nekik!Sõt Magyarországon szégyellheti magát az az ember,aki ilyenkor egy külföldi csapatnak szurkol!Ezt most komolyan mondom,hogy mondjuk egy DVSC-Juventus BL selejtezõn Debrecennek drukkolnék simán!
Szóval még1szer HAJRÁ LOKI!!!