4278
banner_0.jpg

• a.carkey
    No igen. Ha a BL tényleg azt takarná, amit, és nem a gazdag, bajnokságukban nem jól szereplő kluboknak adna még egy esélyt, hogy egy pénzt hozó kupában induljanak, akkor tényleg nem lenne gond azzal, ami most jellemzi a nem gazdag klubbokat. Mert, hogy törjön fel egy csóró csapat, ha még a jogos helyén is nem jogosan bejutott csapatokkal kell megmérkőznie, akiknek ráadásul még a bíró is fúj, plusz ha jól szerepel is, akkor meg a BL tél utáni köreire az egész játékoskeretét elviszik a jók, ezzel is gyengítve a szegény csóró esélyeit? (Orosz, ukrán, norvég csapatok esetében ez tul. képpen nyugaton tendencia. Mire kiüthetnék az ellenfeleiket, nem marad játékosuk.)
  • NuCLEARScoRp
    Ne haragodj de ez baromság...
  • torrente
    Nem számított volna sokat. 3 góllal minden meccsen meg tudnak verni minket.
  • a.carkey
    Ha kiállítják Royt - jogosan -, és megadják a gólt - jogosan -, akkor talán marad az 1-0. De ez van.
  • BADE
    szerintem 1 gólt elvenni valamint Keane-t nem kiállítani azért dúrva bírói tévedés,idegenben lőtt gól nagyon sokat számított volna!
  • báttyó02
    jaja van benne valami
  • gabber_saviola
    az UEFÁBAN ott a Palermo :D

• torrente
    Sima kiesés lesz belőle, de egy ilyen szuper csapat ellen nem szégyen. Az UEFA-ban viszont sokáig eljuthat a Debrecen; ott bármelyik csapatot megverheti a Loki, mert szinte egyik sem lesz olyan kiemelkedő képességű csapat. Jó lenne a legjobb 8-ig jutni az UEFA-ban.
  • forza milan
    jó,csak mondom,hogy eddig amikor spanyol biro vezetett meccset,és fontosabb meccs volt,mindig kikapott akinek szurkoltam!
  • Nadi
    Ez várható volt, hogy sajna nekik fognak fújni, de ne kenjük a bíróra:(((
  • torrente
    Jobban örültem volna egy 0-5-nek, mert akkor Bp-en a MU már nem erőltette volna és meg lehetett volna verni. Ezzel az eredménnyel a háta mögött az első 30 percet még biztos komolyan veszi a MU a visszavágón is.
  • forza milan
    sztem a manchesternek fujt a biro...:)!és én utállom a spanyol birokat!a bl döntöben se adott meg egy golt,ami sztem,és sokak szerint nem volt les!köcsög g*ci spanyol birok!
  • _Vegeta_
    Biro nagyon kocsog volt sajna. :(
  • _Vegeta_
    A manchester nem a legjobb csapat a vilagon, de egyebkent sorsolas utjan dolik el h ki kivel jatszik.
  • csm
    ha halmosi gólját megadta volna ez a paraszt és keanet is kiállította volna,akor lett volna esély.
  • Taranov
    Azt magyarázzátok meg, hogy a BL-be jutásért miért ilyen csapattal kell játszani?
    Miért nem DVSC szintű csapatokkal?
    A Manchester Utd. még egy BL döntőben is esélyes lenne, nemhogy egy selejtezőben egy sokkal kisebb csapat ellen.
  • báttyó02
    hát nemtom
  • grebber
    Nem baj majd az Uefa kupában továbbmennek 1-2 karistot mert néztem a csapatokat alig van pár jó csapat a többi full vak.
  • Pontius #1419
    de sztem erre nem sokan számítottak... :(
    1-2 gól oké, de 3 a 0 ellenében...
  • Herr Lehrer
    lett volna ha a köcsög bíró megadta volna.
  • Shotogan
    azér reméljük nem :D
  • Nadi
    Azért ez nagyon benne volt a pakliban, nem hiszem, hogy amiatt mentek ki, hogy nyerünk 5-0-ra....
  • Herr Lehrer
    hát ezt ebasztuk:c
  • báttyó02
    tudta mindenki hogy kikap a debrecen,nincsen okuk panaszra....
  • Szabi84
    Egy gól azért jó lett volna!
  • Nadi
    a szarzenál ellen idegenben 4-2-re nyertek, ahoz képest nem rossz
  • Pontius #1411
    MU eljátsza velünk azt amit mi a Split ellen...
    Otthon 3:0, itthon kapunk egy 5-öst? :)
  • zaki
    picsába :(
  • Gorvik #1409
    csak nem akartam hogy megkövezzetek, azért ne írtam mást
  • báttyó02
    mégcsak az kéne..
  • Pontius #1407
    Hát én biztos nagyon szomorú lennék, de inkább sík ideg, hogy kiadtam 120 ezer ft-t repcsijegyre...
  • FtranX
    a két csapat közötti különbságet figyelembe véáve szerintem nincs okunk sok panaszra. ma ennyire tellett.
  • forza milan
    sajnos igy alakul!lesz még bisszavágó,meg még indulhatunk az uefában,ha kisesünk a blböl!
  • gyurmandia
    Szép volt Loki!
  • HuAn82
    Szerinted érdekel?
  • Nadi
    nem fagyisták vagyunk.....
  • Nh Shevits
    Ez még kicsit udvarias eredmény, nem akartak kitömni.
  • Pontius #1400
    Mennyire kemények a Loki ULTRÁK? :)
    Este ott lázadás lessz... :)
  • fernando torres
    halmosi gólja ami végülis nem lett gól--- nah itt a másik
  • Gorvik #1398
    Annyi lett, amennyinek lennie kellett