4278
-
#1437 No igen. Ha a BL tényleg azt takarná, amit, és nem a gazdag, bajnokságukban nem jól szereplő kluboknak adna még egy esélyt, hogy egy pénzt hozó kupában induljanak, akkor tényleg nem lenne gond azzal, ami most jellemzi a nem gazdag klubbokat. Mert, hogy törjön fel egy csóró csapat, ha még a jogos helyén is nem jogosan bejutott csapatokkal kell megmérkőznie, akiknek ráadásul még a bíró is fúj, plusz ha jól szerepel is, akkor meg a BL tél utáni köreire az egész játékoskeretét elviszik a jók, ezzel is gyengítve a szegény csóró esélyeit? (Orosz, ukrán, norvég csapatok esetében ez tul. képpen nyugaton tendencia. Mire kiüthetnék az ellenfeleiket, nem marad játékosuk.) -
#1436 Ne haragodj de ez baromság... -
#1435 Nem számított volna sokat. 3 góllal minden meccsen meg tudnak verni minket. -
#1434 Ha kiállítják Royt - jogosan -, és megadják a gólt - jogosan -, akkor talán marad az 1-0. De ez van. -
#1433 szerintem 1 gólt elvenni valamint Keane-t nem kiállítani azért dúrva bírói tévedés,idegenben lőtt gól nagyon sokat számított volna! -
#1432 jaja van benne valami -
#1431 az UEFÁBAN ott a Palermo :D
-
#1430 Sima kiesés lesz belőle, de egy ilyen szuper csapat ellen nem szégyen. Az UEFA-ban viszont sokáig eljuthat a Debrecen; ott bármelyik csapatot megverheti a Loki, mert szinte egyik sem lesz olyan kiemelkedő képességű csapat. Jó lenne a legjobb 8-ig jutni az UEFA-ban. -
#1429 jó,csak mondom,hogy eddig amikor spanyol biro vezetett meccset,és fontosabb meccs volt,mindig kikapott akinek szurkoltam! -
Nadi #1428 Ez várható volt, hogy sajna nekik fognak fújni, de ne kenjük a bíróra:((( -
#1427 Jobban örültem volna egy 0-5-nek, mert akkor Bp-en a MU már nem erőltette volna és meg lehetett volna verni. Ezzel az eredménnyel a háta mögött az első 30 percet még biztos komolyan veszi a MU a visszavágón is. -
#1426 sztem a manchesternek fujt a biro...:)!és én utállom a spanyol birokat!a bl döntöben se adott meg egy golt,ami sztem,és sokak szerint nem volt les!köcsög g*ci spanyol birok! -
_Vegeta_ #1425 Biro nagyon kocsog volt sajna. :( -
_Vegeta_ #1424 A manchester nem a legjobb csapat a vilagon, de egyebkent sorsolas utjan dolik el h ki kivel jatszik. -
#1423 ha halmosi gólját megadta volna ez a paraszt és keanet is kiállította volna,akor lett volna esély.
-
#1422 Azt magyarázzátok meg, hogy a BL-be jutásért miért ilyen csapattal kell játszani?
Miért nem DVSC szintű csapatokkal?
A Manchester Utd. még egy BL döntőben is esélyes lenne, nemhogy egy selejtezőben egy sokkal kisebb csapat ellen. -
#1421 hát nemtom -
#1420 Nem baj majd az Uefa kupában továbbmennek 1-2 karistot mert néztem a csapatokat alig van pár jó csapat a többi full vak. -
Pontius #1419 de sztem erre nem sokan számítottak... :(
1-2 gól oké, de 3 a 0 ellenében... -
#1418 lett volna ha a köcsög bíró megadta volna. -
#1417 azér reméljük nem :D -
Nadi #1416 Azért ez nagyon benne volt a pakliban, nem hiszem, hogy amiatt mentek ki, hogy nyerünk 5-0-ra.... -
#1415 hát ezt ebasztuk:c -
#1414 tudta mindenki hogy kikap a debrecen,nincsen okuk panaszra.... -
#1413 Egy gól azért jó lett volna! -
Nadi #1412 a szarzenál ellen idegenben 4-2-re nyertek, ahoz képest nem rossz -
Pontius #1411 MU eljátsza velünk azt amit mi a Split ellen...
Otthon 3:0, itthon kapunk egy 5-öst? :) -
#1410 picsába :( -
#1409 csak nem akartam hogy megkövezzetek, azért ne írtam mást -
#1408 mégcsak az kéne.. -
Pontius #1407 Hát én biztos nagyon szomorú lennék, de inkább sík ideg, hogy kiadtam 120 ezer ft-t repcsijegyre... -
#1406 a két csapat közötti különbságet figyelembe véáve szerintem nincs okunk sok panaszra. ma ennyire tellett. -
#1405 sajnos igy alakul!lesz még bisszavágó,meg még indulhatunk az uefában,ha kisesünk a blböl! -
gyurmandia #1404 Szép volt Loki! -
#1403 Szerinted érdekel?
-
Nadi #1402 nem fagyisták vagyunk..... -
#1401 Ez még kicsit udvarias eredmény, nem akartak kitömni. -
Pontius #1400 Mennyire kemények a Loki ULTRÁK? :)
Este ott lázadás lessz... :) -
#1399 halmosi gólja ami végülis nem lett gól--- nah itt a másik -
#1398 Annyi lett, amennyinek lennie kellett