4278
-
#2346 az munka gyönyörű lenne -
Nadi #2345 A DVSC-AVE Ásványvíz–Újpest 2–2-vel zárult összecsapás legjobbja egy bekk, nevezetesen Máté Péter lett, aki szerint Bede kétszer is nagyot hibázott.
Nem sokszor fordult elő az utóbbi években, hogy a DVSC hazai mérkőzésén egy védő érdemelje ki a Loki, illetve a mezőny legjobbja dicső címet.
– Bár a végeredménnyel nem lehetek elégedett, annak azért örülök, hogy nem csak az élvonalban lejátszott mérkőzésszámom, hanem a góljaim száma is növekedett a hétfői mérkőzést követően – nyilatkozta a Naplónak Máté Péter, aki a találkozó 5. percében fejesgóllal szerzett vezetést a piros-fehéreknek. – Pályafutásom során a legjobbak között idáig hatszor voltam eredményes, ötször bajnokin, egyszer a Szuperkupában sikerült bevennem az ellenfél kapuját, míg a Loki mezében bajnoki meccsen ez volt a második gólom, az elsőt még 2002-ben Dunaújvárosban szereztem.
Az utánpótlás válogatott meghatározó tagjának gólja remek kezdés jelentett, ám a várt sikeres folytatás különböző okok miatt elmaradt.
– Amikor az Újpest tizenegyest kapott szinte testközelben voltam, így határozottan állíthatom, hogy Bernáth Csaba nem ért Freudhoz, így teljesen jogtalanul kapott tizenegyest a fővárosi csapat. Amennyire vétlen volt Berni ebben az esetben, ugyanakkorát hibázott Kovács Zoltán a másik oldalon, hiszen tisztán eltalálta Bojan Brnovicsot az újpesti tizenhatoson belül, de ezért nem ítélt büntetőt Bede – emlékezett vissza a sorsdöntő szituációkra a védő, aki még nem töltötte be 21. életévét. – Nagyon bosszantó ilyen körülmények között pontokat veszteni, de túl kell lépni az eseten, és készülni a következő összecsapásra. -
Nadi #2344 az újpestiek akciója..:
-
Nadi #2343 Egy ilyen nem lenne rossz:D:
Nagyon sokan várják már, hogy Debrecenben végre felépüljön az évek óta csak ígért új stadion. Egy vállalkozó kedvű Olvasónk megtervezte a szerinte ideális létesítményt, amelyet most honlapunkon is megtekinthetnek Látogatóink.
A terveket Csordás Mihály Géza építész készítette, aki a számítógép-programok fejlődésével - autodidakta módon - elsajátította a gépi tervezés tudományát, így ma már ilyen jellegű munkákat végez. Olvasónk elmondása szerint már a megszületése előtt "kijárt" a Loki-meccsekre, mivel szülei, sőt nagyapja is nagy
rajongói voltak a csapatnak.
A Csordás Mihály Géza által elképzelt stadion kb. 15-18 ezres lenne. A nézőtér alatt a földszinten (mind a négy oldalon) - kb. 3400 négyzetméteren – kiszolgáló helyiségek (öltözők, kondi termek, orvosi szobák, nézők mosdói, butikok, árudák stb.) lennének, az egyik hosszanti oldalon - a kiszolgáló helyiségek felett - közvetítő állásoknak, továbbá a sajtó képviselőinek biztosítana helyet. Ezen az oldalon lennének a VIP-páholyok is. (A kerekesszékesek is innen nézhetnék az összecsapásokat, számukra lift biztosítaná a feljutást.)
A létesítmény négy sarkának földszinti része összesen, nyolcfelé biztosítaná a nézők bejutását, az épületek felső két szintje - kb. 3000 négyzetméteren - adna helyet a sajtótájékoztatóknak, szövetségi-, és klub irodáknak, pihenő-, és rekreációs helyiségeknek. A tető, tetőteraszként működhetne jó időben.
Olvasónk - ha rajta múlna – a stadiont a régi helyén, a Nagyerdőn valósítaná meg, alatta mélygarázzsal. A Nagyerdei körúton belülre csak "mélygarázs-jeggyel" lehetne bejutni. Megvalósítaná a P&R rendszert. Vidékről érkezőknek a Petőfi tér alatt építene mélygarázst. Régen is a villamos oldotta meg a vidéki nézők ezreinek a beszállítását a Nagyállomásról. (25 000-en voltak egy-egy mérkőzésen a 60-as évek elején.) A város parkolási gondján is sokat segítene ez a megoldás.
Sokan bizonyára megelégednének egy ilyen létesítménnyel. Hogy mikor épül fel a már évek óta csak ígért stadion, nem tudni. Mindenesetre álmodozni addig lehet.
Íme néhány verzió a Csordás Mihály Géza által tervezett stadionra:
-
#2342 hmmm akkor honnan vettem ezt
bocs én voltam a hülye sry -
#2341 Mit? a Loki-Újpestet? Ilyet biztos nem írt a Sport1, nincs is náluk a jog. -
#2340 Jó anagyúak a mezek :D
-
#2339 6. DVSC-AVE M:4 GY:2 D:2 V:– KG:8– 6 P:8 -
#2338 -
#2337 -
#2336 áhhh én itthon tomboltam mivel a sport 1 azt írta egy héttel ez előtt h közvetíti oszt baszott közvetíteni -
#2335 LOL , megsem lepődök már rajtuk :p
-
Nadi #2334 Jah, ayt még nem mondtam, hogy az újpesti cigányok ismét hozták a formájukat... -
Nadi #2333 Nah, szerencsére mégsem komoly, de érdemes végigolvasni a cikket..
A csatár a második félidőben rúgást kapott a lábára, majd óriási kínok között percekig fetrengett a földön.
Bár nem tisztünk ítélkezni mások felett, ráadásul honlapunk nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel, ezúttal mégsem mehetünk el szó nélkül a ma esti, Újpest elleni mérkőzésen történt bírói tévedések mellett. A találkozóra kijelölt Bede Ferenc sorozatos rossz döntései miatt nemcsak feszültté vált a mérkőzést, de alaposan beleszólt a végeredmény kialakulásába is. Mindez a találkozó után megtekintett visszajátszásból egyértelműen kiderült. Az Újpest büntetője előtt például nem történt szabálytalanság, ugyanakkor a másik oldalon Kovács Zoltán a tizenhatoson belül hátulról belerúgott Brnovicsba, aki már nem is tudta folytatna a játékot. Bede sípja ekkor néma maradt. Mivel Supka Attilának több cserelehetősége nem volt, előbb tíz főre, majd Halmosi kiállítása után kilenc főre fogyatkozott a Loki.
Dr. Varga Lehel csapatorvos a mérkőzés után elmondta, hogy Brnovics lábán egy ideget ért a rúgás, ezért volt annyira fájdalmas, ám ez első diagnózis szerint nem annyira komoly a sérülés. Mindenestre holnap tüzetesebben is megvizsgálják a csatárt.
-
Nadi #2332 1. kovács, tóth végig magyarázott-->Halmosit 1ből kiállítja...
2. mészölyhöz csak 2szer ment oda a bíró, semmi....1szer majdnem felpofozta a partjelzőt, nem baj....
3. nekik befújják a 11-est, nekünk nem....csak 2 játékosunk sérült meg, a Brnovicsé nagyon komolynak néz ki.
soroljam még?
-
#2331 Kusssssste!!!! :DD -
#2330 Ja stimmel, csak N. Toth -
#2329 most mesélsz épp podolskiról
hogyisvanez?D:D:D:D:D:D -
#2328 Nem baj, Nektek a lilák mumusok, mostanában mindig oda-vissza vertek Titeket, nem? -
#2327 FT Debrecen [2 - 2] Ujpest
5' [1 - 0] P. Mate
39' [1 - 1] Z. Kovács
59' [2 - 1] B. Brnovic
77' [2 - 2] B. Toth -
Nadi #2326 Sztem ez mindent elmond, meg az, hogy 6000 ember skandálta, hogy BEDE TE ÁLLAT, BAZD MEG AZ ANYÁDAT: Supka Attila (DVSC): - Fáradtabbak voltunk a kelleténél, de még így is kétszer vezetést tudtunk szerezni. Úgy érzem, hogy a fiúk mindent megtettek a győzelemért, ám ez ma nem sikerült. Nem szoktam a bírókkal foglalkozni, de a mai mérkőzést nem a csapatok döntötték el. -
#2325 Nincs akkora múltja, de ahogy a MU egyre rosszabb helyezéseket ér el a BL-ben, úgy a Shakhtar egyre jobbakat fog.
A BL 2004-2005-ös idényében sokszor Abramovicshoz hasonlították a Shakhtar tulajdonosát. -
#2324 2-2, vége -
#2323 vezet az ute?
[jpesten lakik] -
#2322 akkor kapja be a nagy FASZT!!! -
#2321 befújt egy tizit a lilákoknak -
#2320 szeva mi történt? :O -
#2319 Szevasz, jó estét! :D -
Nadi #2318 BEDE TE ÁLLAT BAZDMEG AZ ANYÁDAT! -
Nadi #2317 :DDDDD
Hajrá!! -
#2316 de Nadi szurkoljá helyettem is és HAJRÁ DEBRECEN!!! -
#2315 hát én nem tudok hirtelen leruccani Debrecenbe :( -
Nadi #2314 Jön valaki a meccsre? -
#2313 Két bajnoki a héten
2005. 09. 19. 13:10
Bajnoki mérkőzésen ma az Újpestet, szombaton a Diósgyőr csapatát fogadjuk.
Három hét bajnoki szünet után ma 19 órától az Újpest együttesét fogadjuk a Borsodi Liga 5. fordulójában. Kedden 10 órakor regeneráló edzést vezényel tanítványainak Supka Attila, aki szerdára pihenőnapot tervez. Csütörtökön délelőtt (9 óra) edz a társaság az atlétikai pályán. Pénteken 19 órakor tart gyakorlatot a vezetőedző, hiszen szombaton ugyanebben az időpontban a Diósgyőr együttesét látjuk vendégül.
-
#2312 Bede vezeti a mai rangadót
2005. 09. 19. 11:55
A DVSC-Újpest mérkőzés játékvezetője az idei szezonban már másodjára látogat Debrecenbe.
Bede Ferenc lesz a ma 19 órakor kezdődő DVSC-Újpest bajnoki rangadó játékvezetője. A 40 éves budapesti bíróval a tavalyi bajnokságban háromszor találkozhattunk: egyszer idegenben, amikor a Sopront vertük 3-0-ra, majd a Diósgyőr elleni hazai találkozón (1-0), valamint szintén a Sopron ellen, a Debrecenben lejátszott és 3-0-s hazai sikerrel végződött mérkőzésen.
Érdekesség, hogy idén júliusban, a Szuperkupa második mérkőzését is Bede vezette, és a találkozó szintén 3-0-s Loki-győzelemmel végződött. Ami az Újpest elleni találkozót illeti, Bede már vezette a két csapat rangadóját, ami sajnos kellemetlen emlék számunkra, hiszen 2002. augusztus 18-án 5-2-re kaptunk ki a liláktól Debrecenben.
Segítői Vámos Tibor és Tompos János lesznek. -
#2311 Supka Attila: A Lokinak kell diktálnia a tempót
2005. 09. 19. 08:50
A Borsodi Liga 5. fordulójának zárómérkőzésén, hétfőn este 19 órától a DVSC-AVE Ásványvíz alakulata az ősi rivális Újpestet fogadja.
A Loki szakvezetője, Supka Attila nincs könnyű helyzetben, hiszen a donyecki kupakudarcot követően a trénernek rövid időn belül egy újabb rangadóra kell lelket öntenie a csapatába.
– Most az az elsődleges feladatunk, hogy az Újpest ellen jó teljesítményt produkáljon a csapat, ami eredményes játékban, gólokban és számunkra kedvező végeredményben kell, hogy realizálódjon - nyilatkozta a Naplónak a DVSC mestere.
A hétfő esti rivális játékoskerete megváltozott a nyári holtidény alatt, hiszen több meghatározó labdarúgó is távozott a liláktól.
– Már láttam játszani az Újpestet ebben az idényben, s a tapasztalatok alapján egyértelmű, hogy Mészöly Géza alakulata is áttért a 4–4–2-es hadrendre, most már ilyen szisztémában futballoznak a lila-fehérek is. Nem tudom, melyik Újpestet láthatják majd a szurkolók ezen az összecsapáson, kérdéses, hogy felvállalják-e a nyíltsisakos játékot, vagy inkább a védekezésre összpontosítanak. De számunkra nem ez a lényeg, hanem az a fontos, hogy hazai környezetben mi domináljunk, a Loki diktálja a tempót, és akkor nem lehet baj.
Tervezett összeállítás:
Csernyánszki - Bernáth, Éger, Máté, Szatmári - Dombi, Kiss, Sándor, Halmosi - Sidibe, Brnovics
-
Csesza #2310 yó edző, jó játékosok, faxa szurk. tábor, rengeteg lóvé... -
Csesza #2309 sztem nem kell 5év
előfordulhat sztem hogy a köv. évben ők lesznek a meglepi csapat, de 2 év mulva mindenképp -
#2308 mindenki alábecsüli a Shakhtart.....
5 éven belül BL elődöntősök lehetnek
mint anno a kijev -
#2307 ne viccelj már, a MU egy hatalmas lépcsőfokkal feljebb van a Sahtar Donecknél, a Debrecen úgyszintén hatalmas lépcsőfok választja el Sahtartól, csak éppen nem felfele, hanem lefele.