4278
banner_0.jpg

• Sheva
    az munka gyönyörű lenne
  • Nadi
    A DVSC-AVE Ásványvíz–Újpest 2–2-vel zárult összecsapás legjobbja egy bekk, nevezetesen Máté Péter lett, aki szerint Bede kétszer is nagyot hibázott.

Nem sokszor fordult elő az utóbbi években, hogy a DVSC hazai mérkőzésén egy védő érdemelje ki a Loki, illetve a mezőny legjobbja dicső címet.
    – Bár a végeredménnyel nem lehetek elégedett, annak azért örülök, hogy nem csak az élvonalban lejátszott mérkőzésszámom, hanem a góljaim száma is növekedett a hétfői mérkőzést követően – nyilatkozta a Naplónak Máté Péter, aki a találkozó 5. percében fejesgóllal szerzett vezetést a piros-fehéreknek. – Pályafutásom során a legjobbak között idáig hatszor voltam eredményes, ötször bajnokin, egyszer a Szuperkupában sikerült bevennem az ellenfél kapuját, míg a Loki mezében bajnoki meccsen ez volt a második gólom, az elsőt még 2002-ben Dunaújvárosban szereztem.
    Az utánpótlás válogatott meghatározó tagjának gólja remek kezdés jelentett, ám a várt sikeres folytatás különböző okok miatt elmaradt.
    – Amikor az Újpest tizenegyest kapott szinte testközelben voltam, így határozottan állíthatom, hogy Bernáth Csaba nem ért Freudhoz, így teljesen jogtalanul kapott tizenegyest a fővárosi csapat. Amennyire vétlen volt Berni ebben az esetben, ugyanakkorát hibázott Kovács Zoltán a másik oldalon, hiszen tisztán eltalálta Bojan Brnovicsot az újpesti tizenhatoson belül, de ezért nem ítélt büntetőt Bede – emlékezett vissza a sorsdöntő szituációkra a védő, aki még nem töltötte be 21. életévét. – Nagyon bosszantó ilyen körülmények között pontokat veszteni, de túl kell lépni az eseten, és készülni a következő összecsapásra.
  • Nadi
    az újpestiek akciója..:
  • Nadi
    Egy ilyen nem lenne rossz:D:
    Nagyon sokan várják már, hogy Debrecenben végre felépüljön az évek óta csak ígért új stadion. Egy vállalkozó kedvű Olvasónk megtervezte a szerinte ideális létesítményt, amelyet most honlapunkon is megtekinthetnek Látogatóink.

A terveket Csordás Mihály Géza építész készítette, aki a számítógép-programok fejlődésével - autodidakta módon - elsajátította a gépi tervezés tudományát, így ma már ilyen jellegű munkákat végez. Olvasónk elmondása szerint már a megszületése előtt "kijárt" a Loki-meccsekre, mivel szülei, sőt nagyapja is nagy
    rajongói voltak a csapatnak.
    A Csordás Mihály Géza által elképzelt stadion kb. 15-18 ezres lenne. A nézőtér alatt a földszinten (mind a négy oldalon) - kb. 3400 négyzetméteren – kiszolgáló helyiségek (öltözők, kondi termek, orvosi szobák, nézők mosdói, butikok, árudák stb.) lennének, az egyik hosszanti oldalon - a kiszolgáló helyiségek felett - közvetítő állásoknak, továbbá a sajtó képviselőinek biztosítana helyet. Ezen az oldalon lennének a VIP-páholyok is. (A kerekesszékesek is innen nézhetnék az összecsapásokat, számukra lift biztosítaná a feljutást.)
    A létesítmény négy sarkának földszinti része összesen, nyolcfelé biztosítaná a nézők bejutását, az épületek felső két szintje - kb. 3000 négyzetméteren - adna helyet a sajtótájékoztatóknak, szövetségi-, és klub irodáknak, pihenő-, és rekreációs helyiségeknek. A tető, tetőteraszként működhetne jó időben.
    Olvasónk - ha rajta múlna – a stadiont a régi helyén, a Nagyerdőn valósítaná meg, alatta mélygarázzsal. A Nagyerdei körúton belülre csak "mélygarázs-jeggyel" lehetne bejutni. Megvalósítaná a P&R rendszert. Vidékről érkezőknek a Petőfi tér alatt építene mélygarázst. Régen is a villamos oldotta meg a vidéki nézők ezreinek a beszállítását a Nagyállomásról. (25 000-en voltak egy-egy mérkőzésen a 60-as évek elején.) A város parkolási gondján is sokat segítene ez a megoldás.

Sokan bizonyára megelégednének egy ilyen létesítménnyel. Hogy mikor épül fel a már évek óta csak ígért stadion, nem tudni. Mindenesetre álmodozni addig lehet.
    Íme néhány verzió a Csordás Mihály Géza által tervezett stadionra:

• Sheva
    hmmm akkor honnan vettem ezt
    bocs én voltam a hülye sry
  • szanics
    Mit? a Loki-Újpestet? Ilyet biztos nem írt a Sport1, nincs is náluk a jog.
  • Kaplan
    Jó anagyúak a mezek :D
  • Sheva
    6. DVSC-AVE M:4 GY:2 D:2 V:– KG:8– 6 P:8
  • Sheva
  • Sheva
  • Sheva
    áhhh én itthon tomboltam mivel a sport 1 azt írta egy héttel ez előtt h közvetíti oszt baszott közvetíteni
  • Kaplan
    LOL , megsem lepődök már rajtuk :p
  • Nadi
    Jah, ayt még nem mondtam, hogy az újpesti cigányok ismét hozták a formájukat...
  • Nadi
    Nah, szerencsére mégsem komoly, de érdemes végigolvasni a cikket..

A csatár a második félidőben rúgást kapott a lábára, majd óriási kínok között percekig fetrengett a földön.

Bár nem tisztünk ítélkezni mások felett, ráadásul honlapunk nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel, ezúttal mégsem mehetünk el szó nélkül a ma esti, Újpest elleni mérkőzésen történt bírói tévedések mellett. A találkozóra kijelölt Bede Ferenc sorozatos rossz döntései miatt nemcsak feszültté vált a mérkőzést, de alaposan beleszólt a végeredmény kialakulásába is. Mindez a találkozó után megtekintett visszajátszásból egyértelműen kiderült. Az Újpest büntetője előtt például nem történt szabálytalanság, ugyanakkor a másik oldalon Kovács Zoltán a tizenhatoson belül hátulról belerúgott Brnovicsba, aki már nem is tudta folytatna a játékot. Bede sípja ekkor néma maradt. Mivel Supka Attilának több cserelehetősége nem volt, előbb tíz főre, majd Halmosi kiállítása után kilenc főre fogyatkozott a Loki.
    Dr. Varga Lehel csapatorvos a mérkőzés után elmondta, hogy Brnovics lábán egy ideget ért a rúgás, ezért volt annyira fájdalmas, ám ez első diagnózis szerint nem annyira komoly a sérülés. Mindenestre holnap tüzetesebben is megvizsgálják a csatárt.
  • Nadi
    1. kovács, tóth végig magyarázott-->Halmosit 1ből kiállítja...
    2. mészölyhöz csak 2szer ment oda a bíró, semmi....1szer majdnem felpofozta a partjelzőt, nem baj....
    3. nekik befújják a 11-est, nekünk nem....csak 2 játékosunk sérült meg, a Brnovicsé nagyon komolynak néz ki.
    soroljam még?
  • szanics
    Kusssssste!!!! :DD
  • szanics
    Ja stimmel, csak N. Toth
  • franco
    most mesélsz épp podolskiról
    hogyisvanez?D:D:D:D:D:D
  • szanics
    Nem baj, Nektek a lilák mumusok, mostanában mindig oda-vissza vertek Titeket, nem?
  • franco
    FT Debrecen [2 - 2] Ujpest
    5' [1 - 0] P. Mate
    39' [1 - 1] Z. Kovács
    59' [2 - 1] B. Brnovic
    77' [2 - 2] B. Toth
  • Nadi
    Sztem ez mindent elmond, meg az, hogy 6000 ember skandálta, hogy BEDE TE ÁLLAT, BAZD MEG AZ ANYÁDAT: Supka Attila (DVSC): - Fáradtabbak voltunk a kelleténél, de még így is kétszer vezetést tudtunk szerezni. Úgy érzem, hogy a fiúk mindent megtettek a győzelemért, ám ez ma nem sikerült. Nem szoktam a bírókkal foglalkozni, de a mai mérkőzést nem a csapatok döntötték el.
  • Taranov
    Nincs akkora múltja, de ahogy a MU egyre rosszabb helyezéseket ér el a BL-ben, úgy a Shakhtar egyre jobbakat fog.
    A BL 2004-2005-ös idényében sokszor Abramovicshoz hasonlították a Shakhtar tulajdonosát.
  • szanics
    2-2, vége
  • franco
    vezet az ute?

[jpesten lakik]
  • Sheva
    akkor kapja be a nagy FASZT!!!
  • szanics
    befújt egy tizit a lilákoknak
  • Sheva
    szeva mi történt? :O
  • szanics
    Szevasz, jó estét! :D
  • Nadi
    BEDE TE ÁLLAT BAZDMEG AZ ANYÁDAT!
  • Nadi
    :DDDDD
    Hajrá!!
  • Sheva
    de Nadi szurkoljá helyettem is és HAJRÁ DEBRECEN!!!
  • Sheva
    hát én nem tudok hirtelen leruccani Debrecenbe :(
  • Nadi
    Jön valaki a meccsre?
  • Sheva
    Két bajnoki a héten

2005. 09. 19. 13:10

Bajnoki mérkőzésen ma az Újpestet, szombaton a Diósgyőr csapatát fogadjuk.

Három hét bajnoki szünet után ma 19 órától az Újpest együttesét fogadjuk a Borsodi Liga 5. fordulójában. Kedden 10 órakor regeneráló edzést vezényel tanítványainak Supka Attila, aki szerdára pihenőnapot tervez. Csütörtökön délelőtt (9 óra) edz a társaság az atlétikai pályán. Pénteken 19 órakor tart gyakorlatot a vezetőedző, hiszen szombaton ugyanebben az időpontban a Diósgyőr együttesét látjuk vendégül.
  • Sheva
    Bede vezeti a mai rangadót

2005. 09. 19. 11:55

A DVSC-Újpest mérkőzés játékvezetője az idei szezonban már másodjára látogat Debrecenbe.

Bede Ferenc lesz a ma 19 órakor kezdődő DVSC-Újpest bajnoki rangadó játékvezetője. A 40 éves budapesti bíróval a tavalyi bajnokságban háromszor találkozhattunk: egyszer idegenben, amikor a Sopront vertük 3-0-ra, majd a Diósgyőr elleni hazai találkozón (1-0), valamint szintén a Sopron ellen, a Debrecenben lejátszott és 3-0-s hazai sikerrel végződött mérkőzésen.
    Érdekesség, hogy idén júliusban, a Szuperkupa második mérkőzését is Bede vezette, és a találkozó szintén 3-0-s Loki-győzelemmel végződött. Ami az Újpest elleni találkozót illeti, Bede már vezette a két csapat rangadóját, ami sajnos kellemetlen emlék számunkra, hiszen 2002. augusztus 18-án 5-2-re kaptunk ki a liláktól Debrecenben.
    Segítői Vámos Tibor és Tompos János lesznek.
  • Sheva
    Supka Attila: A Lokinak kell diktálnia a tempót

2005. 09. 19. 08:50

A Borsodi Liga 5. fordulójának zárómérkőzésén, hétfőn este 19 órától a DVSC-AVE Ásványvíz alakulata az ősi rivális Újpestet fogadja.

A Loki szakvezetője, Supka Attila nincs könnyű helyzetben, hiszen a donyecki kupakudarcot követően a trénernek rövid időn belül egy újabb rangadóra kell lelket öntenie a csapatába.
    – Most az az elsődleges feladatunk, hogy az Újpest ellen jó teljesítményt produkáljon a csapat, ami eredményes játékban, gólokban és számunkra kedvező végeredményben kell, hogy realizálódjon - nyilatkozta a Naplónak a DVSC mestere.
    A hétfő esti rivális játékoskerete megváltozott a nyári holtidény alatt, hiszen több meghatározó labdarúgó is távozott a liláktól.
    – Már láttam játszani az Újpestet ebben az idényben, s a tapasztalatok alapján egyértelmű, hogy Mészöly Géza alakulata is áttért a 4–4–2-es hadrendre, most már ilyen szisztémában futballoznak a lila-fehérek is. Nem tudom, melyik Újpestet láthatják majd a szurkolók ezen az összecsapáson, kérdéses, hogy felvállalják-e a nyíltsisakos játékot, vagy inkább a védekezésre összpontosítanak. De számunkra nem ez a lényeg, hanem az a fontos, hogy hazai környezetben mi domináljunk, a Loki diktálja a tempót, és akkor nem lehet baj.

Tervezett összeállítás:
    Csernyánszki - Bernáth, Éger, Máté, Szatmári - Dombi, Kiss, Sándor, Halmosi - Sidibe, Brnovics
  • Csesza
    yó edző, jó játékosok, faxa szurk. tábor, rengeteg lóvé...
  • Csesza
    sztem nem kell 5év

előfordulhat sztem hogy a köv. évben ők lesznek a meglepi csapat, de 2 év mulva mindenképp
  • franco
    mindenki alábecsüli a Shakhtart.....

5 éven belül BL elődöntősök lehetnek
    mint anno a kijev
  • Ramore
    ne viccelj már, a MU egy hatalmas lépcsőfokkal feljebb van a Sahtar Donecknél, a Debrecen úgyszintén hatalmas lépcsőfok választja el Sahtartól, csak éppen nem felfele, hanem lefele.