4278
-
Nadi #2706 Tavaly a visszavágó előtt pár nappal derült ki, szerintem idén is úgy lesz! -
lord nihilus #2705 és ha továbbjutunk a selejtezőből utána kivel jáccik a csapat, vagyis az mikor derül ki? -
Nadi #2704 A Loki a BL-selejtező második körében a Dudelange-Rabotnicski összecsapás győztesével mérkőzik meg.
Nyonban megtartották ma délben a BL-selejtezőinek sorsolását és ezúttal mellénk állt a szerencse, hiszen elkerültük a cseh, az osztrák és a szlovák csapatot. A DVSC-AVE Ásványvíz gárdája a luxemburgi Dudelange és a macedón bajnok Rabotnicski találkozó győztesével mérkőzik majd meg a második körben.
A Rabotnicski kiemeltként várta az első kör sorsolását és amennyiben esélyeshez méltóan továbbjut luxemburgi ellenfelén, úgy a Lokival mérkőzik meg a folytatásban.
Az első mérkőzést Debrecenben rendezik július 25-én vagy 26-án, a visszavágóra augusztus 1-jén vagy 2-án kerül sor vagy Luxemburgban vagy Macedóniában.
Az első kvalifikációs kör első mérkőzéseire július 11-én és 12 én, a visszavágókra július 18-án és 19-én kerül sor.
A BL-sorsolással a későbbiekben még foglalkozunk. -
Nadi #2703 Holnap 12:15-kor Bajnokok Ligája selejtező sorsolás!
Uefa.com élőben közvetíti, ha minden igaz! -
lord nihilus #2702 ja és ha jövőre nagyjából ugyanaz a csapat szisztéma marad akkor mindannyian 1(egy azaz egy) posztra pályázhatnak, ami eléggé lukszusz -
lord nihilus #2701 főleg ha Habi is fölépül akkor már lesz 3-4 is aztán egy tehetség odavész(bocsánat a kifejezésért) -
Nadi #2700 :)
Nem is értem, miért kellett nekünk egy tatabányai vkp... -
lord nihilus #2699 de balhátvéd még mindig nincs :DDDD -
Nadi #2698 Klubunk négyéves szerződést kötött a Tatabányáról érkezett védekező középpályással.
Újabb játékossal erősödött csapatunk, ugyanis Debrecenben folytatja pályafutását a korábban Tatabányán futballozó Balogh Zoltán. A védekező középpályással klubunk négyéves szerződést kötött. A 26 éves labdarúgó Csepelen kezdett el futballozni, legutóbb pedig a bajnokságban ötödik helyen végzett Csőszer FC-t erősítette. -
lord nihilus #2697 márcsak egy balhátvéd kéne -
Nadi #2696
Klubunk négyéves szerződést kötött a Kaposvár 24 éves támadójával, Zsolnai Róberttel.
Megtörtént a DVSC első igazolása a 2006/2007-es szezon előtt, ugyanis klubunk négyéves szerződést kötött a Kaposvárról érkezett 24 éves csatárral, Zsolnai Róberttel. A háromszoros U21-es válogatott támadó Dabason kezdte pályafutását, majd első NB I-es mérkőzését a Vasasban játszotta. Később megfordult Kecskeméten, a BKV Előre együttesében és legutóbb a Kaposvár csapatában, ahol a zöld-fehérek egyik meghatározó tagja volt. Nyolc gólt szerzett az idényben és ezzel a Rákóczi második legeredményesebb játékosa lett. -
nbj #2695 hát igen, ezt a szar csapatot nem volt képes legyőzni az ute... -
#2694 Ugyanúgy tulajdonos mint a többiek. Igaz nem Kósa kapta személyesen, hanem az önkormányzat. Az más kérdés, hogy az önkormányzatot az első ember képviselte a meccsen. Jó van az így, adjon csak pénzt az önkormányzat (is), és ha végre lenne egy stadionunk, asszem Kósa a polgármesteri székből menne nyugdíja, pártállástól függetlenül... ;] -
KMeyer #2693 Vajon?Kicsit sem segítenek bele a költségvetésbe az önkormányzattól
Bár az a baj,hogy ennek mindenhol inkább így kellene lennie,ehelyett néhány helyet leszámítva az önkormányzatok nem nagyon akarnak beszállni a sportklubok támogatói közé. -
Zséé #2692 azt súgja már meg valaki hogy a polgármester miért kapott érmet? -
#2691 wááá..köszi a képeket...mi nem csináltunk,csak a mérkőzésről,meg a végéről vagy kettőt!
mégegyszer köszi!!!
Milyen jó is volt ott lenni!^^ -
Nadi #2690
-
bazze #2689 "Köszönöm istenem, hogy nem fradistának születtem"
De még mien igaz...
Meg**opta a mocskos Újpest, volt akkora arcuk mint 1 ház!
Jah és köszönöm a Debrecenieknek hogy egy ien hangulatos mérkőzésen ünnepelhetem 2. bajnoki címünket!
Soha nem felejtem el!
Csak a Loki érted élek én... -
#2688 Ha döntetlent játszunk, akkor is miénk a cím. Igérem, legközelebb nem győzünk, és úgy leszünk bajnokok, csak hogy boldog legyél. -
#2687 amelyik kutya ugat,az nem harap...-.- -
#2686 no comment
nem vagyok dvsc szurkoló de szánalom az ute úgy ahogy van -
#2685 Mákos bajnokok, legyőztétek az NB1 leggyengébb csapatát, gratulálok -
#2684 grat DVSC -
#2683 Jeeeeeeeeeeeeeeeeee......
GRATULÁLOK A BAJNOK CSAPATNAK!!!!
köszönöm h ott lehettem és láthattam!!
-
Nadi #2682 Extázis az esőben!!! -
Nadi #2681 Köszi mester!! -
Nadi #2680 BAJNOKCSAPAT!! -
#2679 ÉLJEN A LOKI!!! -
#2678 egyre többet képzelsz magadról:P -
#2677 kicsit belenyúltam a bannerba :P -
sütis #2676 Gratula a Lokinak,sztem megérdemelték! -
abonyitomz #2675 DVSC magyarország legjobb csapata ehez kétség sem fér!!!!! -
#2674 Grat. a Lokinak. -
lord nihilus #2673 -
lord nihilus #2672 az nem is kérdés h átvinnék :P
de ha az az ára h BL-be jussunk ám legyen...:) -
#2671 BL csoportmérkőzésre, mi? :D
Mondjuk tuti átvinnék a Puskás stadionba.
-
lord nihilus #2670 már alig várom mikor Debrecenbe indulunk :) lol -
lord nihilus #2669 BAJNOK A LOKI!!! Hatalmas Grat a csapatnak! -
#2668 Grat! -
#2667 igen en csak ilyen divatguszti vagyok:)