4278
banner_0.jpg

• Nadi
    Tavaly a visszavágó előtt pár nappal derült ki, szerintem idén is úgy lesz!
  • lord nihilus
    és ha továbbjutunk a selejtezőből utána kivel jáccik a csapat, vagyis az mikor derül ki?
  • Nadi
    A Loki a BL-selejtező második körében a Dudelange-Rabotnicski összecsapás győztesével mérkőzik meg.

Nyonban megtartották ma délben a BL-selejtezőinek sorsolását és ezúttal mellénk állt a szerencse, hiszen elkerültük a cseh, az osztrák és a szlovák csapatot. A DVSC-AVE Ásványvíz gárdája a luxemburgi Dudelange és a macedón bajnok Rabotnicski találkozó győztesével mérkőzik majd meg a második körben.
    A Rabotnicski kiemeltként várta az első kör sorsolását és amennyiben esélyeshez méltóan továbbjut luxemburgi ellenfelén, úgy a Lokival mérkőzik meg a folytatásban.
    Az első mérkőzést Debrecenben rendezik július 25-én vagy 26-án, a visszavágóra augusztus 1-jén vagy 2-án kerül sor vagy Luxemburgban vagy Macedóniában.
    Az első kvalifikációs kör első mérkőzéseire július 11-én és 12 én, a visszavágókra július 18-án és 19-én kerül sor.
    A BL-sorsolással a későbbiekben még foglalkozunk.
  • Nadi
    Holnap 12:15-kor Bajnokok Ligája selejtező sorsolás!
    Uefa.com élőben közvetíti, ha minden igaz!
  • lord nihilus
    ja és ha jövőre nagyjából ugyanaz a csapat szisztéma marad akkor mindannyian 1(egy azaz egy) posztra pályázhatnak, ami eléggé lukszusz
  • lord nihilus
    főleg ha Habi is fölépül akkor már lesz 3-4 is aztán egy tehetség odavész(bocsánat a kifejezésért)
  • Nadi
    :)
    Nem is értem, miért kellett nekünk egy tatabányai vkp...
  • lord nihilus
    de balhátvéd még mindig nincs :DDDD
  • Nadi
    Klubunk négyéves szerződést kötött a Tatabányáról érkezett védekező középpályással.

Újabb játékossal erősödött csapatunk, ugyanis Debrecenben folytatja pályafutását a korábban Tatabányán futballozó Balogh Zoltán. A védekező középpályással klubunk négyéves szerződést kötött. A 26 éves labdarúgó Csepelen kezdett el futballozni, legutóbb pedig a bajnokságban ötödik helyen végzett Csőszer FC-t erősítette.
  • lord nihilus
    márcsak egy balhátvéd kéne
  • Nadi

Klubunk négyéves szerződést kötött a Kaposvár 24 éves támadójával, Zsolnai Róberttel.

Megtörtént a DVSC első igazolása a 2006/2007-es szezon előtt, ugyanis klubunk négyéves szerződést kötött a Kaposvárról érkezett 24 éves csatárral, Zsolnai Róberttel. A háromszoros U21-es válogatott támadó Dabason kezdte pályafutását, majd első NB I-es mérkőzését a Vasasban játszotta. Később megfordult Kecskeméten, a BKV Előre együttesében és legutóbb a Kaposvár csapatában, ahol a zöld-fehérek egyik meghatározó tagja volt. Nyolc gólt szerzett az idényben és ezzel a Rákóczi második legeredményesebb játékosa lett.
  • nbj
    hát igen, ezt a szar csapatot nem volt képes legyőzni az ute...
  • PiszkosFred
    Ugyanúgy tulajdonos mint a többiek. Igaz nem Kósa kapta személyesen, hanem az önkormányzat. Az más kérdés, hogy az önkormányzatot az első ember képviselte a meccsen. Jó van az így, adjon csak pénzt az önkormányzat (is), és ha végre lenne egy stadionunk, asszem Kósa a polgármesteri székből menne nyugdíja, pártállástól függetlenül... ;]
  • KMeyer
    Vajon?Kicsit sem segítenek bele a költségvetésbe az önkormányzattól

Bár az a baj,hogy ennek mindenhol inkább így kellene lennie,ehelyett néhány helyet leszámítva az önkormányzatok nem nagyon akarnak beszállni a sportklubok támogatói közé.
  • Zséé
    azt súgja már meg valaki hogy a polgármester miért kapott érmet?
  • Membrah
    wááá..köszi a képeket...mi nem csináltunk,csak a mérkőzésről,meg a végéről vagy kettőt!
    mégegyszer köszi!!!
    Milyen jó is volt ott lenni!^^
  • Nadi

• bazze
    "Köszönöm istenem, hogy nem fradistának születtem"
    De még mien igaz...
    Meg**opta a mocskos Újpest, volt akkora arcuk mint 1 ház!
    Jah és köszönöm a Debrecenieknek hogy egy ien hangulatos mérkőzésen ünnepelhetem 2. bajnoki címünket!
    Soha nem felejtem el!
    Csak a Loki érted élek én...
  • PiszkosFred
    Ha döntetlent játszunk, akkor is miénk a cím. Igérem, legközelebb nem győzünk, és úgy leszünk bajnokok, csak hogy boldog legyél.
  • Membrah
    amelyik kutya ugat,az nem harap...-.-
  • R10
    no comment

nem vagyok dvsc szurkoló de szánalom az ute úgy ahogy van
  • DjDano
    Mákos bajnokok, legyőztétek az NB1 leggyengébb csapatát, gratulálok
  • R10
    grat DVSC
  • Membrah
    Jeeeeeeeeeeeeeeeeee......

GRATULÁLOK A BAJNOK CSAPATNAK!!!!

köszönöm h ott lehettem és láthattam!!

• Nadi
    Extázis az esőben!!!
  • Nadi
    Köszi mester!!
  • Nadi
    BAJNOKCSAPAT!!
  • BaliBoy
    ÉLJEN A LOKI!!!
  • McFrost
    egyre többet képzelsz magadról:P
  • gabber_saviola
    kicsit belenyúltam a bannerba :P
  • sütis
    Gratula a Lokinak,sztem megérdemelték!
  • abonyitomz
    DVSC magyarország legjobb csapata ehez kétség sem fér!!!!!
  • banok
    Grat. a Lokinak.
  • lord nihilus
  • lord nihilus
    az nem is kérdés h átvinnék :P
    de ha az az ára h BL-be jussunk ám legyen...:)
  • Kaplan
    BL csoportmérkőzésre, mi? :D
    Mondjuk tuti átvinnék a Puskás stadionba.
  • lord nihilus
    már alig várom mikor Debrecenbe indulunk :) lol
  • lord nihilus
    BAJNOK A LOKI!!! Hatalmas Grat a csapatnak!
  • mooo
    Grat!
  • DONGUBA
    igen en csak ilyen divatguszti vagyok:)