Debreceni VSC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheva
a második félidõ feléig bírtam de utána kikapcsoltam egyszerûen nem bírtam nézni ezt a játékot

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Engem sem az zavar, hogy kikaptunk, hanem, hogy milyen játékkal. Semmi akarat, semmi elképzelés.
Hol a csapatunk?
A végén kb. a B közép fele kivonult. Adjatok el minket is!

Taranov
Egyébként nem tudom miért vagytok annyira oda, természetes, hogy a Shaktar elveri a Lokit.
Engem csak az bánt, hogy elment egy csomó játékos, amint bejutottak a BL-selejtezõkbe, illetve aggasztó, hogy a Borsodi Ligában is viszonylag gyenge a Loki.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
A fradi még itt van 😄

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

na egy 4-est ma is kaptok

BUDA > miskolc.

McFrost
kizárták a Honvédot, lealázzák a Lokit.....magyar foci végleg R.I.P.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Sheva
vazatnek az ukránok 0:2-re

csak ne kapjunk sok gólt 😞

Taranov
😄D

Ez már nevetséges...
A fegyelmi bizottság a jövõ kedden tárgyalja a hétfõ esti mérkõzésen történt szurkolói rendbontást (információink szerint Vámos Tibor partjelzõt a lelátóról a mérkõzés lefújását követõen megdobták egy szotyolászacskóval - ami errefelé nem elõször fordult elõ, anno mérkõzés is félbeszakadt emiatt), ugyanakkor a grémium már döntött Halmosi Péter ügyében: a piros lapot kapó szélsõnek egy mérkõzést kell kihagynia.

Középpályásunkat az Újpest elleni találkozó hosszabbításában, a labdarúgó megítélése szerint is jogtalanul állította ki Bede Ferenc játékvezetõ.

A hétfõi DVSC-AVE Ásványvíz – Újpest FC bajnoki labdarúgó-mérkõzés még ma is témát szolgáltat a médiáknak. Bede Ferenc játékvezetõ végeredményt befolyásoló tévedései közül az egyik Halmosi Péter kiállítása volt. A történtekrõl az egyik legilletékesebbel beszélgettünk.
- Mit mondtál Bede Ferenc játékvezetõnek, amiért piros lappal kellett bûnhõdnöd?
- Semmit! Nyugodtan leírhatod, hogy nem mondtam neki semmit! Talán annyit kérdeztem tõle: most mit fújt? Amúgy sem hallhatta, mert méterekre álltam tõle. Egyébként a mérkõzés után Szima Gábor elnök úr megkérdezte a játékvezetõtõl, hogy mit mondtam, amiért ki kellett állítania, amire Bede Ferenc azt válaszolta, nem tudja, mert ilyen hangzavarban nem hallott semmit. Ezek után persze az elnök úr szerette volna tudni, hogy végül miért is kaptam piros lapot, a válasz az volt: azért, mert felé futottam. Ez volt az élvonalban az elsõ kiállításom, még hat-hét évvel ezelõtt a Haladásban kaptam piros lapot, de az a másodosztályban volt, szóval nem vagyok az a típusú játékos, akivel fegyelmezési problémák fordulnak elõ, vagy akire a bíróknak rá kellene szállnia a viselkedése miatt.
- A lelátóról is úgy tûnt, hogy alaptalanul kaptál piros lapot, ami azért is bosszantó, és igazságtalan, mert az újpesti labdarúgók viszont a találkozó alatt folyamatosan vitáztak a bíróval.
- Ez így van. A mérkõzés után doppingvizsgálatra kellett mennem, akárcsak Tóth Norbertnek és Kovács Zoltánnak. A teszt során a kiállításomról is beszélgettem velük, és õszintén elismerték, hogy õk végig beszéltek a játékvezetõnek, folyamatosan kommentálták a meccset.
- Hogy lehet egy ilyen jogtalan döntést kezelni, mi zajlik le ilyen, és hasonló esetben a labdarúgókban?
- Nem érzem magam hibásnak, és ezért nehéz feldolgozni a történteket, sajnálom, hogy nem segíthetek a csapatnak a Diósgyõr elleni meccsen. Az érem másik oldala, hogy az utóbbi idõben igen sok mérkõzésen szerepeltem, gondolok itt a válogatottra, az UEFA-kupára és a bajnokságra, és ha már így alakult, akkor igyekszem az elõttem álló, remélhetõleg rövid idõszakot pihenéssel tölteni.
- Biztos, hogy kihagyod a Diósgyõr elleni meccset? Nem lehet, hogy a Fegyelmi Bizottság mérlegel majd, és végül nem kapsz büntetést?
- Ha egy másik csapatban játszanék, akkor talán még erre is lehetne esélyem…
- A vitatható ítéletektõl függetlenül, hétfõn nem brillírozott a csapat, a játék képe alapján a döntetlen reálisnak mondható…
- Nem nyújtottuk azt, amit a drukkerek megszokhattak tõlünk, ugyanakkor azt is látni kell, hogy ez nem az az összeszokott csapat, amelyik két évig együtt játszott, az új csatároknak még be kell épülnie az együttesbe. Hogy reális-e a döntetlen? Én inkább úgy fogalmaznék, valós tudásunkhoz képest nem játszottunk jól, ezért nem biztos, hogy gyõzelmet érdemeltünk. Nem mondom, hogy az Újpest jobb volt nálunk, vagy megérdemelte az egy pontot, mert nehéz elvonatkoztatni a történtektõl, ha nincsenek a tévedések, akkor ezt a meccset megnyertük volna. Persze a bíró is hibázhat, hiszen õ is ember, és a találkozó során természetesen vétettünk mi is, így nem akarom a játékvezetõ nyakába varrni ezt a döntetlent.
- Ha létrejött volna az angliai szerzõdésed, most bizonyára nem a kiállításodról beszélgetnénk. Tudomásom szerint a Blackburn, a Bolton, és az Everton is élénken érdeklõdött irántad. Miért nem született meg a megállapodás?
- Leszögezném, hogy én sohasem állítottam, hogy ezek a csapatok érdeklõdnek irántam.
- Azért csak kiszivárgott.
- Igen, ezt én is tapasztaltam. Arra azonban nem tudok válaszolni, hogy miért is nem jött össze a szerzõdés, ebben a kérdésben a klub vezetõi az illetékesek. Annyit tudok, hogy kevés volt az idõ az üzlet lebonyolításához. Jelenleg már nem foglalkoztat a téma, bár az angol élvonalban mindenki szívesen futballozna, és én sem vagyok kivétel. Immár csak a Debrecen érdekel.
- A hétfõi kiállításodtól függetlenül a Sahtar ellen bizonyosan pályára léphetsz. Nagy a hátrányunk, viszont a fõvárosi kitérõ után ismét az Oláh Gábor utcai stadionban léphet pályára a csapat.
- Én azt mondom, továbbjutunk! Persze más felfogásban fölösleges lenne lejátszani a meccset. Tudom, hogy a csapatunk képes a továbbjutás kiharcolására, maradéktalanul átérezzük a mérkõzés fontosságát, szóval rajtunk semmi sem fog múlni! A találkozó helyszíne egy nagyon fontos tényezõ, biztos nem vagyok vele egyedül, de nagyon szeretek Debrecenben játszani. Tapasztalatból tudjuk, hogy szurkolóink rengeteget segítenek majd nekünk folyamatos buzdításukkal.

Taranov
Egyébként én bíró lennék legkevésbé, mert annak macerás a munkája, nagyobb figyelmet igényel szerintem, mint a játékosoké.

Sheva
😄DDDDDD

Taranov
És fussak 90 percet? Ezt max. viccnek szánhatod 😄

Kaplan
Akkor váltsuk le az összes bírot s legyünk mi azok 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Taranov
Nincsenek nagyobb bírói hibák, mint külföldön.
Csak pár példa:
1. A konföderációs kupán többször újrarugatott mexikói 11-es (Brazília ellen), amibõl azért nem lett gól, mert a bíró elszórakozta az egészet.
2. A Celta Vigo - Real meccs, ahol a kapufáról nem bepattanó "gólt" megadta a játékvezetõ. Mondjuk örültem neki, legalább a Celta nyert.
3. Még a 2003/2004-es BL-ben Roberto Carlos pofonja (Bayern - Real meccs), ahol ki kellett volna állitani Carlost, de nem tette meg a bíró, így késõbb õ gólt rúgótt.
4. A magyar-svéd meccs, ahol Ibrahimovicot lazán ki lehetett volna állítani.

A hibás lesek meg mindennaposak a fociban bírótól függetlenül.

Kaplan
Hát a magyar bírok sajnos eléggé nullán vannak 😞

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

EqUiNoX
VIlágos. De ha az én lányomnak töri el valaki a kezét, akkor arra másként reagálok, mintha a szomszédasszonyom kisfia sérül meg... Mindkettõ sajnálatos, de a saját gyerekem esetét nem fogom szó nélkül hagyni. Így van ez a focival is, ez van a szemem elõtt, ez az én csapatom, és ha az én csapatom ellen tevékenykedik valaki, akkor felháborodok, és szeméyles sértésnek veszem.

De nem fogom azt mondain, hogy csak a Lokit szívatják, mert az durva lenne, és mert szeretnék hinni abban a kis rózsaszín álmomban, hogy nem pikkelnek ránk a bírók, és a vezetés sem szeretné visszasüllyeszteni a Lokit az általános magyar posványba. De én csak ezt látom, a többit nem, ezért ez esik rosszul, a többi nem...

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

Rudee
Ellenetek is tévedhetnek egyszer, tavaly Sándor T. Pápa elleni kapufájánál senki se reklamált hogy nem volt gól.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Elég jó cikk:
"Az idõjárás nem kedvezett a találkozónak - mint ahogy a játékvezetõ személye sem - mégis nagyon sokan voltak kíváncsiak a forduló rangadójára. Jó iramú, fordulatos mérkõzést láthattak a kitartó drukkerek. Igazi rangadó volt, mindkét csapat veszélyeztette ellenfele kapuját, egy perc üresjárat sem volt a mérkõzésen.
Talán a hazai nézõk számára könnyebben megemészthetõ lett volna, hogy végül döntetlennel zárult a találkozó, ha nem kellene az eredményt a játékvezetõ ténykedésének végtermékeként aposztrofálni. Bátor ember Bede Ferenc, mert a mérkõzés végére hétezer, már felbõszült debreceni drukker szemeláttára állította ki Halmosit. Bátor, mert elõzõleg bemert fújni egy kamutizenegyest a vendégeknek, de még bátrabb, hogy percekkel késõbb Brnovics letaglózásáért viszont nem ítélt büntetõt a másik oldalon. A csatárt az esetet követõen hordágyon vitték az öltözõbe. Szóval bátor. Vagy inkább korlátolt?! Nem valószínû. Egy korlátolt ember ugyanis nem rendelkezik olyan mélységes büszkeséggel és önérzettel, mint Bede Ferenc. Az újpesti labdarúgók mégis magukból kikelve üvöltöztek vele, de tehették. Halmosi viszont más. Õ csak egy debreceni… hopsz a piros!
Bírói tévedések minden meccsen elfordulnak. A rosszindulat viszont más kategóriába sorolandó. Hétezer megázott, összefagyott embert ma este becsaptak... Történt már ilyen máskor is. Mégis más olvasni róla, és személyesen átélni."
www.futball-laz.hu

EqUiNoX
Hát nekem mint laikus, tetszik a látvány. Nem túl nagy, de nem is kicsi, nem is bonyolult de nem egyszerû - szerintem tökéletes lenne nekünk. Ha rajtam múlna, már most lehetne kiosztani a lapátokat ;] De nem rajtam múlik....

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

Sheva
az munka gyönyörû lenne

A DVSC-AVE Ásványvíz–Újpest 2–2-vel zárult összecsapás legjobbja egy bekk, nevezetesen Máté Péter lett, aki szerint Bede kétszer is nagyot hibázott.

Nem sokszor fordult elõ az utóbbi években, hogy a DVSC hazai mérkõzésén egy védõ érdemelje ki a Loki, illetve a mezõny legjobbja dicsõ címet.
– Bár a végeredménnyel nem lehetek elégedett, annak azért örülök, hogy nem csak az élvonalban lejátszott mérkõzésszámom, hanem a góljaim száma is növekedett a hétfõi mérkõzést követõen – nyilatkozta a Naplónak Máté Péter, aki a találkozó 5. percében fejesgóllal szerzett vezetést a piros-fehéreknek. – Pályafutásom során a legjobbak között idáig hatszor voltam eredményes, ötször bajnokin, egyszer a Szuperkupában sikerült bevennem az ellenfél kapuját, míg a Loki mezében bajnoki meccsen ez volt a második gólom, az elsõt még 2002-ben Dunaújvárosban szereztem.
Az utánpótlás válogatott meghatározó tagjának gólja remek kezdés jelentett, ám a várt sikeres folytatás különbözõ okok miatt elmaradt.
– Amikor az Újpest tizenegyest kapott szinte testközelben voltam, így határozottan állíthatom, hogy Bernáth Csaba nem ért Freudhoz, így teljesen jogtalanul kapott tizenegyest a fõvárosi csapat. Amennyire vétlen volt Berni ebben az esetben, ugyanakkorát hibázott Kovács Zoltán a másik oldalon, hiszen tisztán eltalálta Bojan Brnovicsot az újpesti tizenhatoson belül, de ezért nem ítélt büntetõt Bede – emlékezett vissza a sorsdöntõ szituációkra a védõ, aki még nem töltötte be 21. életévét. – Nagyon bosszantó ilyen körülmények között pontokat veszteni, de túl kell lépni az eseten, és készülni a következõ összecsapásra.

az újpestiek akciója..:

Egy ilyen nem lenne rossz😄:
Nagyon sokan várják már, hogy Debrecenben végre felépüljön az évek óta csak ígért új stadion. Egy vállalkozó kedvû Olvasónk megtervezte a szerinte ideális létesítményt, amelyet most honlapunkon is megtekinthetnek Látogatóink.

A terveket Csordás Mihály Géza építész készítette, aki a számítógép-programok fejlõdésével - autodidakta módon - elsajátította a gépi tervezés tudományát, így ma már ilyen jellegû munkákat végez. Olvasónk elmondása szerint már a megszületése elõtt "kijárt" a Loki-meccsekre, mivel szülei, sõt nagyapja is nagy
rajongói voltak a csapatnak.
A Csordás Mihály Géza által elképzelt stadion kb. 15-18 ezres lenne. A nézõtér alatt a földszinten (mind a négy oldalon) - kb. 3400 négyzetméteren – kiszolgáló helyiségek (öltözõk, kondi termek, orvosi szobák, nézõk mosdói, butikok, árudák stb.) lennének, az egyik hosszanti oldalon - a kiszolgáló helyiségek felett - közvetítõ állásoknak, továbbá a sajtó képviselõinek biztosítana helyet. Ezen az oldalon lennének a VIP-páholyok is. (A kerekesszékesek is innen nézhetnék az összecsapásokat, számukra lift biztosítaná a feljutást.)
A létesítmény négy sarkának földszinti része összesen, nyolcfelé biztosítaná a nézõk bejutását, az épületek felsõ két szintje - kb. 3000 négyzetméteren - adna helyet a sajtótájékoztatóknak, szövetségi-, és klub irodáknak, pihenõ-, és rekreációs helyiségeknek. A tetõ, tetõteraszként mûködhetne jó idõben.
Olvasónk - ha rajta múlna – a stadiont a régi helyén, a Nagyerdõn valósítaná meg, alatta mélygarázzsal. A Nagyerdei körúton belülre csak "mélygarázs-jeggyel" lehetne bejutni. Megvalósítaná a P&R rendszert. Vidékrõl érkezõknek a Petõfi tér alatt építene mélygarázst. Régen is a villamos oldotta meg a vidéki nézõk ezreinek a beszállítását a Nagyállomásról. (25 000-en voltak egy-egy mérkõzésen a 60-as évek elején.) A város parkolási gondján is sokat segítene ez a megoldás.

Sokan bizonyára megelégednének egy ilyen létesítménnyel. Hogy mikor épül fel a már évek óta csak ígért stadion, nem tudni. Mindenesetre álmodozni addig lehet.
Íme néhány verzió a Csordás Mihály Géza által tervezett stadionra:

Sheva
hmmm akkor honnan vettem ezt <#fejvakaras>
bocs én voltam a hülye sry <#falbav>

szanics
Mit? a Loki-Újpestet? Ilyet biztos nem írt a Sport1, nincs is náluk a jog.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Kaplan
Jó anagyúak a mezek 😄

Sheva
6. DVSC-AVE M:4 GY:2 D:2 V:– KG:8– 6 P:8

Sheva

Sheva

Sheva
áhhh én itthon tomboltam mivel a sport 1 azt írta egy héttel ez elõtt h közvetíti oszt baszott közvetíteni

Kaplan
LOL , megsem lepõdök már rajtuk :p

Jah, ayt még nem mondtam, hogy az újpesti cigányok ismét hozták a formájukat...

Nah, szerencsére mégsem komoly, de érdemes végigolvasni a cikket..

A csatár a második félidõben rúgást kapott a lábára, majd óriási kínok között percekig fetrengett a földön.

Bár nem tisztünk ítélkezni mások felett, ráadásul honlapunk nem szokott foglalkozni a játékvezetõkkel, ezúttal mégsem mehetünk el szó nélkül a ma esti, Újpest elleni mérkõzésen történt bírói tévedések mellett. A találkozóra kijelölt Bede Ferenc sorozatos rossz döntései miatt nemcsak feszültté vált a mérkõzést, de alaposan beleszólt a végeredmény kialakulásába is. Mindez a találkozó után megtekintett visszajátszásból egyértelmûen kiderült. Az Újpest büntetõje elõtt például nem történt szabálytalanság, ugyanakkor a másik oldalon Kovács Zoltán a tizenhatoson belül hátulról belerúgott Brnovicsba, aki már nem is tudta folytatna a játékot. Bede sípja ekkor néma maradt. Mivel Supka Attilának több cserelehetõsége nem volt, elõbb tíz fõre, majd Halmosi kiállítása után kilenc fõre fogyatkozott a Loki.
Dr. Varga Lehel csapatorvos a mérkõzés után elmondta, hogy Brnovics lábán egy ideget ért a rúgás, ezért volt annyira fájdalmas, ám ez elsõ diagnózis szerint nem annyira komoly a sérülés. Mindenestre holnap tüzetesebben is megvizsgálják a csatárt.

1. kovács, tóth végig magyarázott-->Halmosit 1bõl kiállítja...
2. mészölyhöz csak 2szer ment oda a bíró, semmi....1szer majdnem felpofozta a partjelzõt, nem baj....
3. nekik befújják a 11-est, nekünk nem....csak 2 játékosunk sérült meg, a Brnovicsé nagyon komolynak néz ki.
soroljam még?

szanics
Kusssssste!!!! 😄D

szanics
Ja stimmel, csak N. Toth

franco
most mesélsz épp podolskiról
hogyisvanez?D😄😄😄😄😄

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

szanics
Nem baj, Nektek a lilák mumusok, mostanában mindig oda-vissza vertek Titeket, nem?

franco
FT Debrecen <2 - 2> Ujpest
5' <1 - 0> P. Mate
39' <1 - 1> Z. Kovács
59' <2 - 1> B. Brnovic
77' <2 - 2> B. Toth

Sztem ez mindent elmond, meg az, hogy 6000 ember skandálta, hogy BEDE TE ÁLLAT, BAZD MEG AZ ANYÁDAT: Supka Attila (DVSC): - Fáradtabbak voltunk a kelleténél, de még így is kétszer vezetést tudtunk szerezni. Úgy érzem, hogy a fiúk mindent megtettek a gyõzelemért, ám ez ma nem sikerült. Nem szoktam a bírókkal foglalkozni, de a mai mérkõzést nem a csapatok döntötték el.

Taranov
Nincs akkora múltja, de ahogy a MU egyre rosszabb helyezéseket ér el a BL-ben, úgy a Shakhtar egyre jobbakat fog.
A BL 2004-2005-ös idényében sokszor Abramovicshoz hasonlították a Shakhtar tulajdonosát.

szanics
2-2, vége

franco
vezet az ute?

Sheva
akkor kapja be a nagy FASZT!!!

szanics
befújt egy tizit a lilákoknak