4278
-
#4238 "kivétel ha direkt kibasszák- anno amikor a fradit kizárták"
idén a fradi,meg az újpest is úgy eshet ki,hogy nem kell hozzá "zöldasztal",elég a zöld pályán való "teljesítmény" -
#4237 szerintem az MTK-ról se sokan gondolták volna -
#4236 Nem fognak kiesni, és az ute se. Normális csapat nem esik ki nb2-be. (kivétel ha direkt kibasszák- anno amikor a fradit kizárták ilyen alapon évente több csapatot is kilehetett volna, de hát ez van, kinek a pap kinek a papné, grat az új stadionhoz!) -
golvago99 #4235 csak azt sajnálom,hogy a fradit jövőre nem tudjuk megverni,mint jégeső a határt,mivel nb 2 lesznek -
golvago99 #4234 ismét bajnokok lesztek -
Grenzjager #4233 :)
nem kötekedésből, de volt
az Újpest is triplázott majd később zsinórban nyertek 7 vagy 8 bajnoki címet (ami ugye magában foglalja a minimum triplázás tényét), valamint a Fradi 5ször nyert zsinórban majd 3szor zsinórban -
#4232 mondjuk olyan még nem volt,hogy egy csapat 2x is triplázzon :) -
#4231 Steaua Bucureºti játszunk majd felkészüli meccset.
Itt is látszik, hogy mennyit számít az, hogy szereztek egy kis "hírnevet" európai szinten, gondolom így sokkal könnyebb leszervezni edzőmeccseket nagyobb csapatok ellen -
#4230 nyugalom.tudom hogy fáj -
Grenzjager #4229 szerintem nyugodj le szépen
próbáld meg, menni fog
mi bajod a fővárosi egyesületekkel?
szóval azért ne úgy állítsd be a DVSC-t mintha az ETO után a DVSC lett volna az első nem fővárosi bajnok.
DVSC, ZTE, Dunaújváros, Vác, Győri ETO, Nagyvárad
(abba ne is menjünk hogy Újpest, Csepel mióta is része a fővárosnak? :P )
a másik
amennyiben a DVSC lesz a bajnok, akkor a DVSC zsinórban 3 bajnoki címet nyerne, tehát triplázna.
a már egyszer triplázott csapatok:
DVSC, Ferencváros, Honvéd, Újpest, MTK -
#4228 tudod kedves barátom,a tudatlanság beszél belőled,ezt ne vedd sértésnek.de akkoriban,amikor ezek az eredmények születtek,hát akkoriban többek meglátása az,hogy nem lehetett bajnok vidéki csapat,csak a főváros.persze szemfényvesztésként talán az eto-nak lehetett bajnoki címe,de csak a főváros és senki más.szerintem nincs mivel büszkélkedni.büszke az lehet,az a csapat,akik a mai világban,amikor már tényleg a tudás számít,tehát most tudják megmutatni ki mennyit is ér.a fradi hány évig nem bírt felkerülni az nb kettőböl?????akkor miről is beszélünk?
elnézést kérek,de én szégyenlem magam -
IXEMGabeo #4227 még mindig a Fradinak van a legtöbb Magyar bajnoki címe ja és még az MTK, Újpest, de még a Honvéd közelébe se jöhet a Debrecen a 21. századi eredményeivel -
#4226 rettegjetek ám -
#4225 és most mit csináljunk? örülj neki inkább,az is lehet,hogy most pár év Videoton uralom lesz,ki tudja?! -
#4224 figyeld meg,hogy az új edző úrral bajnokságot nyernek immár hanyadjára is?zsinórban ám.nem igazán találsz hasonló magyar csapatot. -
#4223 a fia 32 éves,és a tatran presov-ban játszik -
karajjj #4222 most nem azért, de a lokinál ha a magyar átlagnál egy kicsit jobb külföldi játékos van próbajátékon, a nagy fizetésigénye miatt mindig elküldik, edzőre most viszont hajlandóak költeni -
#4221 magyar fociban eddig is volt,olasz zsenikre legalábbis,ilyen honvéd meg vasas féle dolceviták,meg enzok -
karajjj #4220 nafene, edzőre van pénz legalább :D -
#4219 hátha bajnok lesz vele a Loki -
#4218 "1996-ban a Sparta Prágánál kezdetben pályaedzőként, két évvel később pedig már vezetőedzőként dolgozott. A csapattal zsinórban kétszer megnyerte a cseh bajnokságot. "
"...majd 2004-től a görög sztárcsapat, a Panathinaikosz kispadjára ült le. A Bajnokok Ligája csoportkörében szép eredményeket értek el. Például kiütötték hazai pályán a PSV-t (4-1), legyőzték 2-1-re a Rosenborgot, az Arsenal ellen mindkétszer döntetlent értek el"
"...visszatért Csehországba, és a nehéz helyzetben lévő, kiesés ellen menekülő SIAD Most együttesén próbált meg segíteni. A csapatot benntartotta az élvonalban, sőt, meglepetésre a 10. helyen végeztek. A következő idényben is biztosan maradt bent a gárda, majd megváltak Scasnytól, ami rossz lépésnek bizonyult, mert a SIAD Most utána kiesett az élvonalból. "
nem semmi a csávó,szerintem laza ujjgyakorlat lenne neki egy magyar bajnoki cím,és egy BL főtábla is
-
#4217 szép eredményei vannak az biztos, szóval nem egy senki az már jó jel....:D viszont igazi vándormadár.....megy mindenfele..:D a statisztikák szerint jobb mint a magyar edzők...:D -
#4216 "1996-ban a Sparta Prágánál kezdetben pályaedzőként, két évvel később pedig már vezetőedzőként dolgozott. A csapattal zsinórban kétszer megnyerte a cseh bajnokságot. Ezt követően három szezont töltött a Viktoria Zizkovnál, amely gárdával évről évre egyre jobb helyezést ért el. Először kilencedik, majd ötödik lett az együttes, ezt követően bronzérmet nyertek, amely a klub történetének eddigi legnagyobb bajnoki sikere. Emellett 2001-ben a Cseh Kupát is elhódították."
"A Zizkov után Görögországban folytatta edzői karrierjét. Először az OFI Kréta gárdáját irányította, majd 2004-től a görög sztárcsapat, a Panathinaikosz kispadjára ült le. A Bajnokok Ligája csoportkörében szép eredményeket értek el. Például kiütötték hazai pályán a PSV-t (4-1), legyőzték 2-1-re a Rosenborgot, az Arsenal ellen mindkétszer döntetlent értek el. Ebben a nehéz csoportban 9 pontot szerezve végül a harmadik helyen végzett csapata, így folytathatták a küzdelmet az UEFA-kupában, ám már nem Scasnyval. Ő ugyanis visszatért Csehországba, és a nehéz helyzetben lévő, kiesés ellen menekülő SIAD Most együttesén próbált meg segíteni. A csapatot benntartotta az élvonalban, sőt, meglepetésre a 10. helyen végeztek. A következő idényben is biztosan maradt bent a gárda, majd megváltak Scasnytól, ami rossz lépésnek bizonyult, mert a SIAD Most utána kiesett az élvonalból.
Következő állomáshelye az FK Mladá Boleslav volt. A csapattal az UEFA-kupában indult, a Palermo kiverésével bejutottak a csoportkörbe, ahol a negyedik helyen végeztek a Villarreal, a Fiorentina és az AEK Athén mögött. Scasny a 2008/2009-es szezon felélnél, a tabella utolsó helyén álló Viktoria Zizkovot vette át, ám már nem tudta megmenteni a gárdát a kieséstől. "
Szerintem nem rossz edző, látok benne fantáziát -
#4215 Zdenek Scasny a DVSC új vezetőedzője -
#4214 :D -
karajjj #4213 inkább erre, mint a segíjekre :D -
karajjj #4212 de akkor a vidihez jön -
#4211 az én adómat nyugodtan ráfordíthatják -
#4210 orbán már intézi az IMF-el a pénzügyeket,hogy előteremtse a kellő összeget az idecsábítására :DDDD -
#4209 :DDDDD -
#4208 egyértelmű a dolog....csak a lokihoz mehet...:D -
#4207 "Az Inter menesztette Rafa Benítezt"
ugye tudjátok, hogy mire gondolok?:D -
Tominho94 #4206 Sziasztok, szép estét!
Ismét egy fiatal labdarúgó.
Remélem nem off, hiszen Debreceni játékos volt.
Nyugodjon Békében! :( -
#4205 Malinauskason egy egyszerű kapusedző már nem segíthet -
karajjj #4204 több esze van neki annál, hogy ide jöjjön :D -
#4203 nem hinném, hogy Bölöni ide jönne.... -
#4202 Bölöninek én is örülnék -
karajjj #4201 egy komolyabb edzőnek -
#4200 egy edzőnek meg van a komplett stábja:) -
#4199 illetve szerintem nem csak edzőt, hanem egy komplett csapatot kéne szerződtetni, kapusedző stb..., bár annyira nem vagyok képben a jelenlegi helyzettel, hogy ezen a téren kik vannak a lokinál