226
Cult autók
-
én aakkoorr nem tudom berakni sehogy -
Jajj fiam! azt úgy hyvják hogy BANNER! és én nem tudom feltenni oda.. de ha szépen megkérsz egy adminbácsit akkor valszeg be tudja rakni bannernek... -
van ez a logo amit betettem és ezt fel kéne tenni cimnek ugy mintz ask-ba amikor jobb-ról balra mennek a képek meg minden de mindjárt lefotozom hogy hova akarom tenni -
a cult engem is nagyon érdekel, bár nem a német, hanem a japán. egy mistubishi colt CA0 lesz egy kicsit megpöckölve, (mitsu topikban leírtam). nem sok motor (sportszűrő, sportgyertya, leömlő, új kipufogók, sportfutómű, és ha lehet csiptuning) tuning, inkább optika: összes zár/kilincs levétele, morosítás, elsú hátsó szakállégterelő, összes típus és márkajelzés levétele, szélesebb felni, 40-50mm-es ültetés, így gyakorlatilag teljes csupaszítás. Ja és persze új szövet, kívül sötétbordó, a műszerfal szintén...szóval ötlet van, csak pénz kéne :D -
Értelmesen ird le mit szeretnél... aztán lehet tudok segiteni.. -
Engem minden! -
Ez kéne! -
na? ezt kéne? -
be akarok tennia cult alá és a lokista12 főlé egy cult-os logot nem tudod hogy kell? amugy ezt akarim:
-
np=no problem... -
Corrado G60 gyorsulására lennék kiváncsi. -
tiszta old school -
Azért szokták leszerelni a külső tükröket az autóról, hogy még egyszerűbbek és egyedibbek legyenek -
Itt egy Golf, amelyken nincsenek külső tükrök:
-
Milyen autók érdekelnének titeket ilyen stílusban? -
és végre Valaki értékeli ezeket az autókat és a topicot -
Jetta szerintem is gyönyörű -
Na ezt most nagyon érdemes volt ide betenni!
Témába vág... -
-
Nem unod még?
(új nick,régi ember)
-
Az itt beszórtakból a Jetta viszi nálam az első helyet. Az gyönyörű. -
Egész yo ez a topig, pláne ha nem anyázna senki-senkinek... 
NEkem tetszenek ezek a szekerek még golfos koromból/tehát nem tegnap láttam ilyet először/. Viszont egyre nem tudok rájönni. Wörthersee-nél majd az összes Hans-Jürgen cult autójáról le volt bombázva a 2 külső tükör. Ez sztem kurv@ nayg baromság! Attól mé' jobb a kocsi? -
-
magnum #43 "BÉNA FASZ vagy és nem érted a lényeget" -
mi? -
magnum #41 ÁZ! -
np? -
magnum #39 np -
Bocs a két ugyanolyan képért -
-
És a folytatás:
-
Mára:
-
-
magnum #33
-
nem fújtatjuk, hanem folytatjuk. Na, Csá! -
Mentem majd holnap fújtatjuk. Jó éjt és a Cult legyen Veletek! -
Amúgy nem foglalkozok veled ennek a topicnak nem vitáról hanem a Cult Society-ről kellene szólnia -
amúgy látom az eddigi topicjaidban való üzenetek száma mindig 13-om volt, ez egy szerencsétlen szám úgy mint te
-
magnum #28 Mivel más nem is olvassa ezt a slágertopikot :D -
Direkt neked írtam, hogy jövőre le ne maradj róla