226
Cult autók
-
#66 én aakkoorr nem tudom berakni sehogy -
#65 Jajj fiam! azt úgy hyvják hogy BANNER! és én nem tudom feltenni oda.. de ha szépen megkérsz egy adminbácsit akkor valszeg be tudja rakni bannernek... -
#64 van ez a logo amit betettem és ezt fel kéne tenni cimnek ugy mintz ask-ba amikor jobb-ról balra mennek a képek meg minden de mindjárt lefotozom hogy hova akarom tenni -
#63 a cult engem is nagyon érdekel, bár nem a német, hanem a japán. egy mistubishi colt CA0 lesz egy kicsit megpöckölve, (mitsu topikban leírtam). nem sok motor (sportszűrő, sportgyertya, leömlő, új kipufogók, sportfutómű, és ha lehet csiptuning) tuning, inkább optika: összes zár/kilincs levétele, morosítás, elsú hátsó szakállégterelő, összes típus és márkajelzés levétele, szélesebb felni, 40-50mm-es ültetés, így gyakorlatilag teljes csupaszítás. Ja és persze új szövet, kívül sötétbordó, a műszerfal szintén...szóval ötlet van, csak pénz kéne :D -
#62 Értelmesen ird le mit szeretnél... aztán lehet tudok segiteni.. -
#61 Engem minden! -
#60 Ez kéne! -
#59 na? ezt kéne? -
#58 be akarok tennia cult alá és a lokista12 főlé egy cult-os logot nem tudod hogy kell? amugy ezt akarim:
-
#57 np=no problem... -
#56 Corrado G60 gyorsulására lennék kiváncsi. -
#55 tiszta old school -
#54 Azért szokták leszerelni a külső tükröket az autóról, hogy még egyszerűbbek és egyedibbek legyenek -
#53 Itt egy Golf, amelyken nincsenek külső tükrök:
-
#52 Milyen autók érdekelnének titeket ilyen stílusban? -
#51 és végre Valaki értékeli ezeket az autókat és a topicot -
#50 Jetta szerintem is gyönyörű -
#49 Na ezt most nagyon érdemes volt ide betenni!
Témába vág... -
#48 -
#47 Nem unod még? (új nick,régi ember) -
#46 Az itt beszórtakból a Jetta viszi nálam az első helyet. Az gyönyörű. -
#45 Egész yo ez a topig, pláne ha nem anyázna senki-senkinek...
NEkem tetszenek ezek a szekerek még golfos koromból/tehát nem tegnap láttam ilyet először/. Viszont egyre nem tudok rájönni. Wörthersee-nél majd az összes Hans-Jürgen cult autójáról le volt bombázva a 2 külső tükör. Ez sztem kurv@ nayg baromság! Attól mé' jobb a kocsi? -
#44 -
magnum #43 "BÉNA FASZ vagy és nem érted a lényeget" -
#42 mi? -
magnum #41 ÁZ! -
#40 np? -
magnum #39 np -
#38 Bocs a két ugyanolyan képért -
#37 -
#36 És a folytatás:
-
#35 Mára:
-
#34 -
magnum #33 -
#32 nem fújtatjuk, hanem folytatjuk. Na, Csá! -
#31 Mentem majd holnap fújtatjuk. Jó éjt és a Cult legyen Veletek! -
#30 Amúgy nem foglalkozok veled ennek a topicnak nem vitáról hanem a Cult Society-ről kellene szólnia -
#29 amúgy látom az eddigi topicjaidban való üzenetek száma mindig 13-om volt, ez egy szerencsétlen szám úgy mint te -
magnum #28 Mivel más nem is olvassa ezt a slágertopikot :D -
#27 Direkt neked írtam, hogy jövőre le ne maradj róla