226
Cult autók
-
#106 MILYEN AUTÓKAT SZERETNÉTEK LÁTNI CULT-BA???? -
#105 akkor Rólad nem is beszéljünk.... :))) -
#104 Te is! -
#103 amugy hülyeség stílus szerint tuningolni...inkább mindent saját izlés szerint... -
K.András #102 -
#101 SZPEMMER!!!!!! -
#100 100! -
#99 szeressük a tuningot, csak lokista barátunk nevetségre méltó -
#98 sokkal inkább bejön ez a tuningstílus, mint a Fast and the furious...az nekem túl távolkeleti, túl csillogó villogó manga-japán-neon...
nemtom láttátok-e a wasabi-t...na az abban levő játékteremre emlékeztetnek engem ezek a fast and the furious verdák... -
#97 ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ de hülye vagy... -
#96 illetve ha meglesz a pénz, colt meg és jön(ne) egy honda prelude... -
#95 sry -
#94 nonono...én szeretem ezeket a verdákat...szacsinak és catnak írtam a dolgot nem neked! lejjeb írtam is a coltról...figyelj oda! -
#93 elmész a kurva ...-ba? mi a faszér nézed a topicot ha nem tetszenek az autók? -
#92 üzenem minden tisztelt topikrombolónak, hogy vissza lehet húzni anyuciba, és nem teleszemetelni a fórumot.
szacsikám, te mégis mit tekintesz tuningnak, ha már ennyire az egekbe száll a tudásod e téren (is)..gondolom az AMG vagy a Pakfeifert tervezőmérnöke vagy és ezeknél SOKKAL szebb autók kerültek ki a kezed alól.... -
#91 Ez pl a kedvenc képeim közzé tartozik!
-
#90 Na én néha szoktam menni ilyen kiálitásokra!
-
#89 Mindenkinek más a véleménye én csak akkor látok tunning stereot ha elmegyek uncsimhoz már vagy 2 honapja hogy nem vettem semmiféle ujságot! -
#88 mindegy. az az ujsag egy fos. egyedül a képek értékelhetőek.... -
#87 -
#86 DA -
#85 A tuning sztereoban csak foszlányokban van cult s. de az is jo én nem hinném hogy ha neked felajánlanák azt a cult-os kocsit imgyen(mindegy mejiket pl golf) szerintem te nem utasitanád vissza! -
#84 TECCIG ÉJTENI MÁDZSÁRUL???? -
#83 az utolsó 3, ami a stílushoz tartozik, a többi nem...
gondolom tuning-stereo buzi vagy, unnan szeded ezt a sok faszságot... -
#82 amugy nem főként az autonkon van a hangsujj de ők is számitanak benne!itt a tuningolási forma a lényeg! -
#81 szerintem meg szar képeket raktál be... -
#80 OLVASD EL A 4. ÜZENETET!!! -
#79 ha nem tecci,, ne gyere be, ennyi. ld humoros és aranyos képek...idióta. -
#78 Jézusom de ronda csicsásak ezek, már csak a szivárvány zászló hiányzik... Elég ratyisak :( -
Cat #77 minek még egy autós topik? te sose tanulsz?
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1028113116 -
#76 Úgy tűnik még nem olvastak el -
#75 A japán autók is jól néznek ki Cult-ba, ha elkészül az autó tegyél fel képeket ide, mert kiváncsi vagyok rá, de szerintem nemcsak én -
#74 Ezt nézd meg:http://www.amotor.no/gallery/rudskogen-190903 -
#73 Ja aha!.. -
#72 Én megtettemm amit tudtam majd biztos vissza jeleznek -
#71 mindjárt jövök megyek megkérem a moderátor topicban a dolgot de ha vissza irsz látom szasz nem kell elmenned -
#70 Van valami érdekes képed ehez a témához pont a waffen-ből jöttem éredekes topic volt hát de ez van! -
#69 Admint a MODERÁTOROS szobában találsz.. -
#68 Ja nekem is van én minden kocsin szépnek látom de pénz nállam sincs bárcsak én nyertem volna meg az ötöst tavaj akkor most feltenném milyen kocsim lenne nézne mindenki! -
#67 hol találok egy admint