649
,no nem kétbalkezes, de a balkezesek is leírhatják ide tapasztalataikat az életről.
-
#121 és hogy szoktál át "normális" írásra? csak mert van nekem egy unokahugom aki szintugy bal kezes és bal felé ír... most elsős is egyszerűen nem tudnak vele mit kezdeni, tükörírással ír, pont mint te valaha, szal pls mondd már el te hogy szoktál le róla! amúgy jó az a kutyás kép, minden jobbkezes létem ellenére láttam (mondjuk elvileg én is rejtett balkezes vagyok) -
#120 én is sőt az osztályunk fele is -
Gandibá #119 Jómagam is balkezes vagyok.. -
#118 Fain lehet... nem szeretném így érezni magam... -
Aspyrin #117 Balkezes vagyok, a véleményem az életről pedig = -
#116 Persze, csak akkor már pl. definiálnunk kell, hogy melyik nemről beszélünk. -
#115 113: elsődlegesen természetesen az utolsó kromoszóma X vagy Y állapotától, de sokminden alakul még utána is, és nem csak ez számít - viszont "kezesség" szempontból mérések szerint szintén az ösztrogén is felelős. (lásd mindentudás egyeteme, eheti előadás - A nemek kialakulásának zavarai az emberben) -
#114 de az azért nem rossz, hogy alig egy nap alatt több mint 100 üzi termelődött itt:-) -
#113 #58: Az embrió neme nem a bejutó női hormonoktól függ (első körben). :) -
#112 Én jobbkezes vagyok, de a kést-villát balkezesen fogom. :) -
#111 Üdv! Én is balkezes volnék...
Bár az olló az csak jobbkéz, ugyanígy az egeret is azzal használom, illetve "normál" jobbkezes gitáron játszom(valszeg azért mert mikor kezdtem, nem is gondoltam arra, hogy balkezesen kéne kezdenem.)
És ez az összekulcsolás dolog szerintem teljesen megszokás kérdése, nekem pl. a jobb hüvelykujjam van fenn.
-
#110 Balkéz 4 life!
Eddig csak annyi hátránya volt hogy nemlehet mx500 am... -
#109 ha a kulcsolásos igaz elvileg balkezes vagyok, de csak kajáláskor cserélem fel a kést/villát... -
#108 az egész családom jobbkezes, és mindenkinek a bal hüvelykujja van felül, kivéve anyukámnak:-) -
#107 ez arra utal hogy kezdesz hasonulni a logóddal és lassan 2 én-d lesz :)))) -
#106 nah végigolvastam az egészet, tök érdekes dolgok vanak benne! én jobbkezes vagyok, de ha összekulcsolom a két kezem, mintha imádkoznék, akkor a bal hüvelykujjam van felül..... hogy is van ez akkor? -
#105 Én is azt láttam amit a többiek, pedig fullra jobbkezes vagyok.Gagyi -
DePreSsZYo #104 Én is ^^ -
#103 Hát ez nem votl nehéz. Ránézésre látom, hogy egy repülőgép repül a víz alatt, és közben mérges cápák kergetik. Mutass nehezebbet!
Egyébként egy kutya szaglászik a földön valami a háttérben meg valami bokor féle. -
#102 Én is balos vaok... -
#101 ezek szerint lehetséges :) -
#100 #53... -
#99 fogaggyunk te is rejtett balkezes vagy! :D -
#98 Itt megcáfoltam az elméletet, mert én jobbkezes vagyok :PP -
#97 hehe majdnem. ügyesek vagytok! :)) (aki kíváncsi, hogy mi a válasz, az nézze meg a link alját) -
#96 wazzeg, megnéztem a megoldást. aki azt mind látja, amit írtak, vagyis így logikailag összerakja, az már zseni... -
#95 lol ! tehát egyformán gondoltuk,
vajon helyes -e ? -
#94 Egy kutya szimatol, a földön talált valamit. -
#93 egy kutya szagol valamit a földön szvsz. -
#92 na egy kis játék:
"Mivel agyuk másként szerveződött, a balkezesek másként látnak és gondolkodnak. A különböző agy-tesztekben eltérően teljesítenek. Az olyan tesztekben, amelyek a kreatív gondolkodást, a komplex képek felbontását és a 3D képek manipulálását igénylik, rendszerint jól teljesítenek."
tovább nem fordítom
Mit látsz a képen?
kíváncsi vagyok ti kitaláljátok-e... :)
itt az eredeti link -
#91 Na, eddig bejelentkezett balkezesek :
Dzsini
Depresszyo
I.C.Ram
Voltan
Ftranx
[NST]Cifu
Oppika
Pretorian
Gyadi
Cat
Takigabi
LittleL
várunk még balkezes zseniket. -
#90 persze :) kivéve a világbajnok válogatott 4-5 tagja :o)
-
Takigabi #89 a balkezes kézilabdások és bénán dobják a labdát mi ?:))) -
#88 Takigabi: ha visszaolvasol rájössz, hogy abszolut nem vagy az.
Cat: az átnevelés ugyanaz marad, függetlenül attól, hogy ki végzi el. de lényegtelen, és felesleges itt ez a téma. -
#87 én is jobb kézzel egerezek.
Isten hozott a klubbban -
Takigabi #86 ja és az egeret is jobb kézzel görgetem :P -
Takigabi #85 Én bal kézzel írok és eszek de például a jobb kezemben tartom a teniszütőt meg a ping-pong ütőt,jobb kézzel dobom a labdát úgyhogy egy orvosi csoda vagyok :) -
Cat #84 az átnevelés szót hülyeségnek tartom, mert sztm ha szülők végzik az teljesen más, mint kinában pl. ahol iskolában kényszerítették a gyerekeket, és többszázezer "átnevelt" van
utóbbi garantáltan baromság, de hát tökéletesen beleillik a kinai kommunista egyengondolkodás irányzatába -
#83 hát, kar-összefonásnál is van 2 féle, van egy olyan, hogy egy előtted középre lerakott, függőlegesen álló pálcát melyik kézzel veszel fel...
lábra ott van, hogy melyik lábad erősebb alapból - ez az a lábad, amelyikkel pl. lépcsőre/létrára elkezdesz fellépni, amelyik lábbal álló biciklit elkezdesz inkább tekerni, amelyikre támaszkodsz, ha egy lábon állsz (a másik ellazítva, alias "pihenj")... -
#82 Kösz Dzsini a kielégítő magyarázatot :D