24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#56 pandora tomorrow nem jött ki n-gage-re,gba-ra viszont igen -
#55 igen fél év alatt kijött rá 20 játék,nem semmi
...
Más:Nem tudja vki,hogy GBA SP-t is rá lehet kötni GameCube-ra? -
#54 n-gage ?
most is jött ki pár új játék:
Sp pandora tomorrow
Tony Hawk underground
stb.
-
#53 Tévedés,n-gage-nek hívják.
Dreamcastra több évig jött ki sok jó game.Játék felhozatal nem lesz gond DS-nél,E3-ra 30 játékkal mennek,arra azért kiváncsi lennék hol kapsz GBA SP-t 22 rongyért újonnan... -
#52 Sztem most még nem lehet (szerencsére nem is kell :)) eldöntetni, hogy melyikbe lesz érdemes befektetni. Az E3 után talán többet lehet tudni az induló címekről, de én biztosan nem rohanok a boltba egyikért sem. Elleszek a GBA-val még legalább egy évig, vagy még tovább. Majd ha lejjebb megy az áruk, és lesznek infók a játékokról, lehet dönteni. -
#51 Dehogynem. Nintendo Virtual Boy. Hasonlóan innovatív mint a DS, és totális bukás. -
#50 Hanem Dreamcast néven (SEGA)
Nem tudom vagy Nintendo DS-t , vagy PSP-t veszek.
De szerintem olyan áruk lesz, hogy egy csomó ember nem tudja megfizetni....
Lásd a GB SP 50000ft volt már 22000ft.
A Gamecubet 50000ft-ért vettem most 15000ft használtan, újonnan 20000ft.
A Ps2-t olcsón vettem 30000ft.
Kiváncsi leszek a játék felhozatalra.
Vélemény?
-
#49 láttunk már ilyet,hogy fél év után nem jött ki rá semmi,csak az a vmi nem nintendo néven futott -
#48 ismerős a helyzet......én is "beszívtam" a gamecubeval meg a GBA-val....... -
#47 Sztem meg a hardver elég erős, de azért egy emu összedobása nem olyan egyszerű, főleg, hogy ezt csak szabadidejükben hobbiból csinálják az emberek. De ha elnézel mondjuk a http://www.pocketsnes.net -re láthatsz már egész ígéretes próbálkozást. -
#46 "Az a baj ezekkel a cuccokkal, hogy hiába van meg a legújabb, akkor is már a következőn töröd a fejed.
Nekem is csak addig kellett GBA, amig meg nem vettem.Aztán meg ott porosodik, a fene se jáccik vele."
...biztos, hogy Te akarsz játszani? -
#45 Hát nem tudom de nekem nagyon úgy tűnik, hogy a GBA SP nem alkalmas a snes emulálásra...máskülönben miértnem csináltak már hozzá tökéletes snes emut? Pedig milyen jó lenne final fantasy 1-6 al nyomulni gban snes emuval :( -
#44 Én a helyedben nem várnék a DS-re. Egy nagy bukás is benne van a pakliban, és ha fél év múlva már nem adnak ki rá több játékot, akkor nagyon beszívtad (láttunk már ilyet). Ráadásul én elég szkeptikus vagyok a handheld 3D-vel kapcsolatban. Majdnem kidobtam a taccsot, mikor megpróbáltam buszon egy FPS-el játszani (bár lehet, hogy a 10 képkocka/másodperc is hozzájárult, amit az N-Gage produkált). GBA-val még akkor is jópár évig el lehet lenni, ha több játék nem jön ki rá (amit azért kétlek). Ha pedig végre a SNES emulátor is kiforrja magát, az maga lesz a kánaán! -
balu87 #43 Ok,akkor add nekem a GBA-t! :)
Amúgy ,eg egy konzol kifutási ideje min. 4-5 év.
Nem tudom,hogy egy 4-5 éves PC konfigon menne-e
pl.a legújabb FPS! ;)
Melyikre is kell többet költeni?
Némely PC-s videókártya többe kerül,mint egy
mai konzol. -
#42 nem így fog kinézni a végleges változat -
#41 Hát egy darabig nem lesz új kis nintendo szerintem... Szal ahogy nézem lenn a képet az ott valami final fantasy szerü gamma méghozzá 3dben... Nekem jó lesz ez bőven :D
-
#40 Az a baj ezekkel a cuccokkal, hogy hiába van meg a legújabb, akkor is már a következőn töröd a fejed.
Nekem is csak addig kellett GBA, amig meg nem vettem.Aztán meg ott porosodik, a fene se jáccik vele.Én mindig is nintendo párti voltam, megvolt az összes gépük, most is ugye GBA, meg gamecube is.De hát mindig jön az új és bukod a soksok pénzt elfele:) -
#39 Hát nem tudom én pct már nem akarok fejleszteni..Az igazán jó játékok(pl Squaresoftos final fantasyk, metroidok) úgyis csak konzolra jönnek ki. Lehet megvárom a Nintendo DS-t bár a GBA SP is egy alternatíva. Őszinténszólva nem tudom még :D -
#38 Szerintem megéri gyűjteni a malacperselyben a money-t a Nintendo DS-re legalábbis én már arra gyűjtök.
Na meg egy új gépre.
-
#37 Szóval nem tudom egyébként, hogy érdemes e várni a következő konzolokra...Én ha vennék is akkoris ezt a Nintendo DSt venném, de vajon érdemes? Kell e hogy egy kis kézi konzol profin nyomjon 3dt? Hiszen arra ott a pc nem? 2dben meg a GBA SP ott van a szeren ráadásul 1500 játék van rá most.. Megéri várni? -
#36 GBA SP rulz.. Úgy látom se ez se a SONY PSP nem kiszsebes cucc :( (PSP ről kép: http://www.gamespot.com/all/news/news_6078174.html ) -
#35 Nekem tetszik a design,csak az a törés nem kéne bele!És kevés gomb van rajta,amúgy gyönyörű!!! -
#34 LOL - Azt hittem, hogy a GC indigó színét nem lehet felül(alul?)múlni. -
#33 Elvileg mind2 még idén -
#32 PSP meg a DS mikor jelennek meg? Lehet tudni ? Még idén ? -
#31 Hát arra azért még szerintem várni kell. Bár a PSP teljesítménye nem semmi -
#30 Hát ez már nem fér el egy kis zsebben mint a GBA SP... :( Nekem egy GBA SP dizájnú masina kéne komoly 3ds teljesítménnyel :) Mondjuk egy ff10 , 10-2 vel eljátszanék ilyen kis masinán :D -
#29 Hát akkor is kib****tt drága nem? -
#28 igen mer ez a psp -
#27 Hát ez egy kicsit se olcsó -
#26 fogalmam nincs,de egyesek szerint 90-100e huf -
#25 miért az mennyi lesz? -
#24 a psp lesz drága,ez relatíve olcsó lesz -
#23 Csak nehogy ez is majd olyan drága legyen mint egy PDA -
#22 Amúgy a DS ezzel a touch-screennel PDA-nak is használható lehet, főleg, ha a valósidejű órát sem spórolják ki belőle. -
#21 hát az ngane árával eléggé elszáltak! -
#20 16:7 nagyon kevés az a 92!!! -
Zozo76 #19 Sracok most oszinten! Ki a f@sz akarja MEGEGYSZER vegigjatszani a Tomb Raider 1 (!) reszet meg a Red Faction-t? Anno megvolt mindketto es az RF se volt nagy durranas. Az N-Gage-n meg ugy is sokkal szarabb lesz akkor minek fizessek erte ezreket. -
#18 Amúgy N-Gage-en szinte az összes 3D-s játék durván szaggat...
A nemhivatalos specifikációk szerint a DS képernyői 256x92(!!) pixel felbontásúak lesznek. 92??? Ez mi a f*szom akarna lenni??? 16:9-es képarány?? De akkor is rohadt kevésnek tűnik... -
balu87 #17 :)
nagyon jó.
Nem csak a grafika számít.
Ráadásul N-gage-re lehet össz. kb 10-15 játék,
és azok között nincs egy normális se.
jah,és nem tudom ki mondta itt korábban,de
az Ngage soha nem ért a GBA közelébe,és
soha nem is fog,hiába a sok milliárd...