24434
Nintendo DS/DS Lite
-
Dante2 #256 A Nintendo Ds kibontva:
http://www.b13.hu/index.php?f=5&s=1&cikk=306 -
#255 LAsd majd mikeppen teljesul be a jovendoles:) -
Ramza #254 Igaz, hogy egyelőre még élő ember nem játszott egyikkel sem (na jó, néhányan igen), de prófétából már van elég a világon... -
#253 de azért a nds ezerszer jobb lesz mint a psp kiderült, hogy a psp aksija max 2 órát bír játékkal. -
#252 jól van cheap csak a nevéből következtettem... -
#251 és szex lesz benne? :) -
#250 Dehogyis, Inkabb Ahogy IGNék preferálták: Erotikus Wario Ware szeruseg lesz, (elvegre csajozos jatek, ahol a tulberugott csavot az egyik jatekban pl hanytatni kell.. ehh ego:D) Rengeteg erdekes tácsszkrines megoldassal, (van ahol majd fujni kell a kepernyore, ezzel elerve a kivant hatast.) -
#249 nem tom , szerintem szerepjáték / rpg -
#248 Ez a feel the magic ez milyen játék lesz? -
#247 szerintem ubermeredek a kezeles... SZVSZ egy konzolon nem lehetett ilyen jol kezelni az FPS-t..... kicsit tobb energia kene a DS ben... FPS ben ultrabrutal lehetne.. foleg a kezeles miatt. nomeg autosjatekokban az analog kormanyzas miatt.. -
#246 Off: jelentem túl vagyok egy 20 perces Metroid Prime videók - most már biztos, hogy megveszem, mégha csak egy hétig lesz is kölcsöngépem.
on: most néztem meg az e3-as metroid hunter ds prezentációt ,félelmetes ez a kezelés és megvalósítás. -
#245 -
#244 Sry, épp most kezdek belecsöppenni a Nintendo világába (GC vásárlásra készülök), gyorsan megkeresem a topicot :) -
#243 Nézz be a Metroid Prime 2 topicba. =) Az N fasza reklámkampányokat csinál mostanság. =) -
#242 Csúcs :)
-
#241 erdekes ez a psp es nds dolog.. en amondo vagyok hogy a psp sokkalta jobb!!!
ha a Nintendo csinalta volna a psp szintu cuccot es a sony az nds-t akkor mindenki itt rofogne hogy a N PSP mennyivel zsirabb...
el kel fogadni.. a sony csinalt egy gyilkos handheldet...
az N meg csinalt egy nagyon jo 5lettel biro handheldet.. majd meglatjuk mire lesz eleg...
a ps1 es n64(DC) idejeben sem az volt a lenyeg hogy melyiknek milyen a grafikai tudasa..
de az N REVO hir elegge zsir:)
allitolag 1.8 g proci 800 mhz graf
15 giga merevlemez
on line playing meg minden -
#240 nahja valakinek bejon... en nemtudnam kihasznalni.. -
#239 Nem fejleszt NDS játékot a Microsoft
Nintendo DS - 2004-08-11 09:05:00
Az első szóbeszéd még az idei E3 -on kapott szárnyra, miszerint a Microsoft azzal vágja a fát a Sony alatt, hogy a Nintendo új handheld gépére fejleszt játékokat. Aztán egy nagyszájú Rare programozó célozgatott valamiféle készülő NDS játékukra - amivel heveny izgalmi állapotba hozta a fejlesztőcég játékainak rajongóit. Az MS azonban lehűtötte a kedélyeket, és határozottan cáfolták, hogy bármiféle idegen platformos fejlesztésük lenne - minden idejüket és pénzüket minőségi Xbox -os és PC -s címek létrehozásába fektetik, mondta a szóvivő, és ezalól csak a Rare GBA -s fejlesztései a kivételek. Persze, sokszor hallottunk már ilyen elhatárolódásokat a videojátékok történetében: a GameCube -os és PlayStation -ös Sonic korában azonban semmi sem lehetetlen.
By:576Online
Én személyszerint örülök ennek a dolognak, és nem tudom elképzelni , hogy a psp-s gt4 95% ugyanaz legeyen mint a ps2-s.
Meglehet csinálni de szerintem szét fog robbani.
Mekkora nagy kampány fogás a psp!!
Nem kell nekem +1 ps2 :D !
Ez már nem kézikonzol (psp)!!
Én a DS mellett szavazok.. -
#238 Csocso nekem sokszor nagyon jó. Egyrészt a retro / konzol játékok nagybetüs JÁTÉKOK(igaz nem csillivilli de mint játékoknak nincs párjuk föleg a nintendoknak) másrészt sokszor nagyon jól jön. Pl ha leutazom anyámékhoz, vagy pl most nyaralni voltam és 18 óra volt a buszút...:) stb.
Mondjuk nekemis csak töredék szabadidöm van GBA SP-zni mint amennyit szeretnék(pláne hogy mostanában csak doom3azok) :)
-
#237 nemtom hogy vagytok vele de nekem egyaltalan nem kell handheld...
1)ugyis ha megyek vhova en vezetek...
2) de ha nem en vezetek a boltig had ne toljam mar a kurva psp*t meg a DS-t
3)ennyi.. full felesleges a handheld.. -
Vers #236
-
#235 Na igen de eddig a PSP re csupa olyan (megjegyzem ász) játékot jelentettek be, amit egyértelműen nagygépen kell nyomni (Gran Turismo a legjobb példa)
Meg a másik hogy szivesebben nyomok N gamekat, főleg handhelden..
Amugy a N tényleg önygyilkos egy cég baze -
#234 nah IGN en volt osszehasonlitas.. PSP -t talaltak jobbnak.. jobb design, jobb tudas mi kell meg mas??> jatekok ugyis jonni fognak mert ki csinalna jatekot egy nyugos tacs szkrines n64 tudasu gepre ha van fasza 9722 millio poligont tudo SONY gep?.... no errol ennyit... Nintendo egy ket emberevel szivesen elbeszelgetnek.. -
#233 Mikor lehet már itthon kapni? :) -
#232 "nem valószínű hogy a nintendo eladja magát mert olyan mint egy nagy családi válalkozás" -
#231 ez egy bullshit,sonyt nem akarják megvenni véletlenül? -
#230 neeeeeeeeeeee! -
#229 cool! -
#228 Microsoft és a Nintendo?
[2004-08-04 @ 19:01 - sHadeS] (kommentek: 5)
A német illetőségű Wirtschafts Woche magazin érdekes információval szolgált. Olybá tűnik, hogy a szoftveróriás Microsoft tovább evez konzolos vizeken. Az Xbox után ugyanis most szeretné megszerezni magának valahogy a Nintendo előállítási jogait, mihelyst a multimilliomos Hiroshi Yamauchi, a Nintendo feje készen áll az eladásra. Hogy mi sül ki ebből? Retteghetnek a Nintendo tulajok... jön a Windows Console Edition :D (Thanks Teambox) -
#227 en a kazettas dolgot sokkal praktikusabbnak talalok egy ilyen kis konzolnal mint a PSP lemeze...plusz gyorsabb loading:) ami fontos.. majd jokat rohogunk itt a fourmban mikor a 3 oranyi elem kapazitasbol 1 ora csak loading volt:))) -
#226 Ja ez azért sokkal szebb mint az eddigi modell. Mostmár csak jó start és kirr (és sok) game kell hozzá.
(mongyuk kezdésnek a NewSMB miatt egyből kéne a gép..) -
#225 amugy egesz csinos lett!!! vegre nincs gagyi muanyag feelingje -
#224 kisebben:
-
#223 Ez egész cooool :) -
#222 Ki mondta hogy szarul néz ki a DS?:P -
#221 megelőztél grrh. -
#220 itt a végleges dizájn
-
#219 szerintem meg az a jo amit en PS eztem:) -
#218 na szóval (ilyenkór már nehezen megy a fogalamazás) : az lenne a jó ha olyan lenne majd mint az első hozzászólásban lévő kép csak ne legyen benne törés és más színe legyen... -
#217 Szerintem be van rugva...:)