24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#296 És már meg is van az első flash kártya DS-hez...
http://coverlibrary.free.fr/t/dsdevkit.jpeg
Bár még kicsit nagy, de szerintem nem lesz ez mindig így... :) -
#295 CSOCSO: megnéztem ezt a western izét, akkor ha küldök lóvét hazaküldesz egy gépet? -
#294 Nem, game egyenlőre nem kell, csak a gép. Nekem részben a GBa része miat is kell, ugyhogy majd addig elleszek GBA gamekkel.... -
orkenyid #293 Ez megy a gba-s játékokkal is?
Vagy csak az új DS-esekkel? -
#292 nahja.. 200 dodo.. de jatek is kell vagy tolod 2 honapig a metroid demot. meg egyedul a piktocsetet?:) -
#291 pár darabrol volt csak szo. meghogy a felet ? a PS2oknek visszahivtak a felet anno az igaz, volt is botrany, most errol kozel sincsen szo.
Varjuk csak ki a fejcseres PSpket:)
Faj hogy viszik mint a cukrot mi?
-
Vers #290 azér nincs mer a felét visszahivták a hibás lcd miatt :D
-
#289 Amcis gepet kapok, de nem en rendeltem mas intezi a frankot, hogy vammentes legyen meg miegymas. Meg hogy tutira kapjak, mert nagyon fogyogat vagy mar nincs is az USAban, legtobb helyen januarban talalkozunk szoveg van mar. -
#288 "en speciel nem tudom hol (leven rohadtul nem erint az usabol rendeles) "
Miért, Te nem randeltél azonnal egy DSt magadnak?!
vagy japcsi a gép? mi a különbség amugy? -
#287 Jaja, ezen én is elgondolkoztam, deaz a helyzet, hogy karácsonyig van rá lóvém, utána már nbem lesz.. szal ha nem most lesz DS em, akkor egy jóideig utána sem.. nekem meg most kellene.
Amugy is a N nem valami fényesen állt ezekhez a képernyőhibákhoz, azt olvastam nem cserélik ki a gépet, hanem el kell küldeni, s javitják..
pff... -
#286 "nemhiszem hogy tesznek ra vamot. de ha igen.. akkor ez van"
Gondolom ez attól is függ, mit irsz rá, hogy mi a csomag tartalma..
A 2 hét pedig egyáltalán nem sok, nekem karácsonyra kéne, az EUs megjelenés meg ha jól tudom csak február végén esedékes, vagy mégkésőbb.. és itthon is lesz legalább 40 rongy a kezdőár..
Szal szvsz igy EUpremier elött nem annyira rossz az a 200dollár..
Utánanézek ennek a western unionnak akkor mer fogalmam sincs miez... -
#285 Nem akarok vészmadárkodni, de pont akkor, amikor pletykák röpködnek új DS képernyőhibákról SZVSZ nem célszerű importálni - mivel nem valószínű, hogy a garanciádat érvényesíten tudod. -
#284 nm hiszem, hogyen ilyesmit elneznek, pnt ma beszeltem emberkekkel akik 15 dollaros szallitasai dijjal rendeltek stuffkat amerikabol.. ez pont ma du tortent, azert 40 s15 dollar kozott a fulem is tud kulonbseget tenni. van ilyen megoldas, hely . en speciel nem tudom hol (leven rohadtul nem erint az usabol rendeles) meg hogyan, de ma mondtak siman ment ennyiert. nekem ez eleg volt -kamuztak volna? nem hiszem, leven erre semm okuk, alapjuk nem volt,. -
#283 viszont ket het mire hazaer... szal lehet hogy otthon is megtod addigra venni..szinte aligg dragabbert... -
#282 vamot nem itt raknak.. hanem nalatok...es nem raknak vamot ha nem teszek ra 100 dodo koruli biztositast...
15 dodo kuldes??? csipikem.. nagyon felreneztel valamit. amerikab beluli kuldes 15 dodo!!!...
it egy sima levelet amit of korz nem vamolnak meg.. az 15 -20 dodo magyarorszagra!!...es akkor meg jon ra az ilyenek hogy insurance.. ami kb 3-4 dodo.. meg tracking number.. masik 5 dodo.. szal egy sima levelet 25 dodobol kuld haza az ember..kb.. nahjo.. most nagy levelre gondoltam. nem kis kepeslapra.. azt olcsobban is lehet. de en kuldtem haza a4 meretu dokumentumot.. es 20 dodo volt..
nah mindegy...
manit a western union on keresztul lehet atutalni.. nemhiszem hogy tesznek ra vamot. de ha igen.. akkor ez van:)
(havernak nem tettek a cipojere) ami joval nagyobb e smajdnem olyan draga mint a DS... -
#281 Hát figyi, ha te megtennéd, nekem 200$ t megérne a cucc..
Hogytudnám a lóvét küldeni amugy?
A mi van ha vámot raknak rá? (baze ezekhez nem értek)
-
#280 s meg a vamot is elkaphatja. Vannak franko USA boltok akik vamkikerulosen kuldok a dolgokat, (van hol 15 dollar a posta) igaz ennek fejeben vmivel a hivatalos ar felett adjak a cuccokat. de meg mindig jobb mint az elkapott nem is magyar, hanem Unios vam:) -
#279 35-40.. nemtom hogyan van most a dodo... -
#278 FREAk nek mar kuldtem haza vakut a gepehez.. meg mas havernak is kudltem mar haza.. ha komolyan gondolod megoldhatjuk... de 150 a gep... kb 40 dodo lesz a kuldes... tehat 200 dodot kene atkuldened ( abbol meg levesz 5 dodot a western union vagy mi)
mondjuk az is csak 35-40 k HUF.. es vegulis nem regiokodos a cuccos.. ha akarod megoldhatjuk...
hja.. tuti 200 dodo kell mert ha meg adot is adnak a 150 dodos gepre akkor megorulok! -
#277 50 korul lehet jelenleg hozzajutni egy DShez, persze mar csak a japanihoz, az USASok mind elkeltek :))) -
#276 Hát ha komolyan mondja én vevő vok rá :D de csak ingyé! :D -
#275 Ezt amugy viccböl irtad vagy komolyan? -
#274 jaja -
#273 Mer engem komolyan érdekelne egy DS mostanában..
télleg régió független a cucc, mint a GBA, ugye?
-
#272 150 dolcsi es szombaton jelenik meg..
-
#271 ahoy reg lattalak! -
Ramza #270 Persze, addigra mindenki visszaviszi hozzá, és megpróbálja olcsón elpasszolni :) -
#269 Nem tudom hogy szarabb lesz-e a PSP, ez majd akkor dől el, ha kijön mind2.
viszont én akartam már régóta egy GBA SPt, és ha most kijön a DS, akkor már inkább azt...
Mondjuk ha hozzá lehetne jutni itthon, elfogadható áron karácsonykor..
CSocso ott már kijött? mennyiért dobják?
Engem amugy sem az nyügöz le egy handhelden, ha GT4 ezhatek rajta, ez szvsz olyan gamma, amit nagygépen kell tolni.
a PSP tök ugyanaz lesz, mint a PS2, csak kicsiben, persze baromi jó gép, na de akkor már inkább Ps2 nagy TVn..
a DS más mint a többi, sok lehetőség van benne.. és magában foglal egy GBAt is, s nekem rengeteg GBA game tetszik, ugyhogy én biztos DS mellett vok:) -
Dolphin #268 Cheap, sorry de elfelejtettem mailt küldeni. Túl lusta vagyok:)
Üdv néked is CSOCSO bajtárs:)
jó nézni hogy nem csak én tartok ki az N mellett:))
mb nek is üdv ha már közvetve ismerjük egymást:))
jah, és DS vs PSP... hát sztem sok sony fanatikus "csakazértis" inkább a psp-t fogja venni, pedig nem tűnik túl igéretesnek, max a külseje jó (bár ezt is csak más mondja én nem vagyok elájulva tőle). -
#267 kuldjek haza?:) konkurancsija -
#266 Te Cheap, nálad nem lesznek import DS ek karácsony táján? -
#265 nekem mindketto masina tetszik, de a DS az ujdonsagai miatt jobban erdekel. -
#264 hja ha veszik azt ami jo s veletlenul nem sony van rairva akor az mar homalyt jelent...:D A ojoslataid most sem fognak bejonni, de nem am:) Tarolas lesz, pedig kisebb sikernek is orultek mar volna a nintendonal:) -
#263 "élöben látod a 2 gépet le fogod szarni a ds-t ez tuti"
nagyzolos okoskodas full felesleges... max ellenszenvet szenvedsz ki magadnak -
#262 grafika nem minden.. lasd Dc es N64 se tudott mit kezdeni a grafikaval...
PSP.. hurra.. dejo grafikaja van..oszt annyit tud mint egy sima GBA + lehet wireless jatszani...
ugy vagyok vele hogy ha katszani akarok akkor pc vagy konzol.. handhld nekem nem kell... -
Vers #261 a DS kb 6 orát bir full grafon, a psp 3-4-et
azt hiszem a DS-nek azért pozitiv a visszetetszése mert full homály van a ffejekben, ha élöben látod a 2 gépet le fogod szarni a ds-t ez tuti
-
#260 Hát mondjuk PSP elég brutál de 2-3 az nagyon nudli, egy hosszabb unalmas melónapon nekem még a GBA SP-met is töltenem kell...pedig az vagy 9-10 órát bír :)
Szerintem a Nintendo-nak van akkora tapasztalata, hogy nem nyúl mellé és ez az érintőképernyős megoldás rengeteg dologra jó, amire majd fokozatosan jönnek rá a programfejlesztők. Lehet ( nem lehet, biztos!) hogy a PSP-nek sokkal jobb a grafikája, ellenben tudom mennyire nem csak a grafika ( hanem a játszhatóság ) dönt egy játékban. Ha a Nintendo meg tudja tartani a fejlesztőit a DS platformra akkor nálam majd jó 6-8 hónap múlva nem kérdéses melyik gépre fogok upgradelni, lévén nekem azok a movie-k ( pl. MARIO ) láttam bőven jó a 3D-s megvalósításban és egy kézi konzolnak sokkal jobb mint amit ellenfele produkál, lévén a PSP feature-ökhöz azért kell proci + kakaó ami meg is eszi az aksit :)
-
#259 Nem tudom volt-e itt, de nagyon tuti a MarioDS oldala.
http://nintendods.com/sm64ds/final/ -
#258 Baze karácsonyra akartam egy GBASP t beújítani, de ugylátom DS lesz belöle, nagyon bejön a cuccos!
Azzal szívünk mindössze hogy nem lesz még karácsonykor DS... én meg nemakarok még több hónapot várni rá :( -
#257 ez a thumb trap nagy okossag!!!
rahuzod az ujjadra es nem kell a zsiros kezeddel osszefogdosni a tacsszkrint...
plusz.. igy az L es R gombhoz is hozzafersz..sot a normalis gombokat is tudod nyomkodni!
kenyelmesebb az iranyitas is, es nem kell mindig letenned felvenned a cerkat ha valamiert nyulsz.. hisz az ujadra van erositve a cuccos... ja es balkezesek is tudjak siman hasznalni a gepet!! COOL