Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. a dsi shopba nem lehet belépni? azt írja nem jó az országom (tudom én azt😄), válasszak akkor más országot?
Waaaaaagh!
Waaaaaagh!
szeretnék dsi-t venni.
van pár kérdésem.
1. mi a különbség a ds lite és a dsi között? megéri a felárat a dsi?
2. hol a legolcsóbb a dsi most?
3. milyen warezkarit érdemes venni bele? olvasom itt a hsz-eket, az derült ki nekem, hogy az acekard 2i a legjobb.
köszi a válaszokat elõre is😊
Waaaaaagh!
Persze a kártya is totál beállt, mert 5% nál fagyott bele a firmware frissítésbe.
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Gyakorlatilag bármilyen mûködõ kártya jó.
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Mint írtam, ez a régi DSTT-hez jó.
A régihez van javító program, de kell hozzá egy mûködõ kártya is.
www.digimomentsvideography.com
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
mellesleg a Nintendo DS is 2004ben jött ki, mégis 2006ban jött ki az FF6 és a mother 3 (earthbound 2) GBAra, ahogy elnézem még mindíg jól fogy a DS hardver, a 3DS ellenére, szerintem még 2-3 évig lesznek DS játékok...
A
Nameg ahhoz valami okosság is kell, hogy emut futtassak
PSN ID.: Beegabor
PSN ID.: Beegabor
PM -be küldje a mail címét akit érdekel.
Köszi.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
További információk ITT!
(Az elõzõben rossz volt a LINK)
Meg jócsomó játék is, jövõ héten lesz részletes lista ha valakinek kell.
További információk itt:
http://www.expressz.hu/secure/showAdvert.do?rid=1&aid=26555740&cid=2029
A4000T \"Only amiga makes it possible\"
Ami a privát üzeneted illeti, igen olvatam és már akkor sem tudtam válaszolni mert le voltam tiltva Nálad.
Üdv,
Balázs
tudtog még jó kari rendelõ helyet, mert a ndscardsale kinálatáról lekerült a supercard.... a taobaodao oldallal meg tele a hócipõm.
??????????
aki hazudik, az lop is. és még mossa magát. szánalom.
A kommunikáció-képtelenségem pusztán abban merül ki, hogy nem minden nap olvasom a fórumot. Köszönöm a felajánlásod, de útközben megoldódott a "problémám". Sajnálom ha a késõi válaszommal törést okoztam volna.
Balázs