24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#24234 Nekem 1.3 van és semmi gond, simán indul -
Mathiasse #24233 a frozen-roms-os pokemon white-ot is kiprobáltam de semmi... Loading sárgán örökké.. nemlehet hogy 1.31-el nem indul el? (DSi) -
#24232 Hívd fel őt, tőle vettem kártyát is,nagyon segítőkész -
#24231 kijött az új update az acekardhoz. de az én dsi-m már 1.4.3-as és nem lehet vele frissíteni. valaki nem tudná nekem frissíteni? holnap még pesten vagyok, elvinném akárhova pesten a karit. -
#24230 Szuper! -
#24229 Zsebaliens szeptemberben :) -
#24228 Amennyi volt. 19 990.- -
#24227 ár? -
#24226 Én most vettem a gyereknek 13-ért r4-el +1giga kártyával, jó állapotút.
-
#24225 Én még nem tudtam eldönteni, hogy DSL-t vagy DSi-t vegyek a 3DS mellé :)
Mivel van GBA-m meg egy rakat kazim, lehet a DSL-el járnék jobban. -
PHM #24224 Ezt én is tanúsíthatom.
Viszont, ha már itt vagyok, van egy fölös G6 Lite flashkártyám.
Ha valakit érdekelne, privizzen már rám.
Ezen kívül keresek megvételre egy EZFA 256-os GBA kártyát, akár tartozékok nélkül is. -
#24223 Hehe, pont annyival, én egy fehéret vettem ugyanúgy R4-el 17-ért kb fél éve. :) -
#24222 Jah, Én is azt akartam írni :)
Még a Media Marktban is csak 29.990 a DSi ... cseppet el van árazva ... egy jó 20-assal :) -
#24221 Szereztem még pár darab fekete DSi-t... :) -
#24220 35k ? Kicsit húzós -
#24219 Eladó fekete Nintendo DS Lite R4i kártyával + 4gb microSD -
#24218 frozen roms -
Mathiasse #24217 feltettem még az fw-t is, akaio 1.8.7 de van egy ami elindul a pokemon kiirás után fekete lesz a kép.. ti honnan töltötök játékokat? -
#24216 na elvileg jövő héten jön a frissítés az acekard-hoz. úgy legyen... -
#24215 csak akaio t tegyen, firm nem kell. -
#24214 Frissítsd az acekard firmware-jét, meg rakd fel az Akaio 1.8.7-et -
#24213 nálam miért ment? pont azt mutattam meg. talán ujabb sw kellene a karira. -
Mathiasse #24212 Srácok a Pokemon Black-et hogy lehetne működésre bírni? Bármelyik verziót töltöm le nem jó vele...
DSi 1.30E, AceKard 2i -
#24211 vágom, de majd remélem vmelyik fórumos kolléga kisegít:) -
#24210 Ha megjön az acekardodra a frissítés,akkor sem tudod frissíteni az 1.4.3-as DSi-vel,mivel alapvetően el sem tudja indítani az ac2i-det
Adapter 5-600 Ft-ért szerintem bármelyik számtech vagy mobil üzletben találsz, de akár használhatod a mobilodat is ha támogatja -
#24209 még nem. de pár hét múlva jön a frissítés. ilyen adaptert honnan tudnék szerválni? -
#24208 Csak ahhoz van amihez memóriát is rendelsz
Az acekard-odat 1.4.3-as DSi-n egyébként sem tudnád frissíteni. -
#24207 így nem tudom frissíteni sem, meg játékokat sem tudok az sd-re rakni... -
#24206 na megjött az acekardom. nem kellett volna kapnom memókari adaptert, amivel pc-hez tudom csatlakoztatni? mert elvileg kapnom kellett volna. így mégis mi a szart csináljak vele? -
Mathiasse #24205 irtam pm-et -
#24204 nekem pont van eladó acekard 2i..... :)
-
Mathiasse #24203 Rendben, köszi, akkor viszont meg is kérdezném, hogy van-e valakinek eladó acekard 2i -je? -
#24202 MicroSD kell és igen,felrakod rá a rom-ot , be az acekard-ba és kész, gépet nem kell buherálni -
Mathiasse #24201 tehát nekem csak egy SD kártya kell? mert az van itthon.. vagy mit tud ez az acekard egyáltalán?:D azhittem kell valami rendszerfeltöltés a játékok feltöréséhez, de ezek szerint letöltöm feldobom az sd-re és onnan futtatom? -
#24200 Én most rendeltem egyet hétfőn, 4GB memóval,olvasóval 5600 körül lesz. Már csak azért imádkozom,hogy ide is érjen :D (holidaycarts.com)Nem kell más,bár én rendeltem egy képernyővédő fóliát is,az 1385 volt. -
Mathiasse #24199 értem,köszi, neked mennyi volt az acekard 2i? ezen kivül és a gépen kivül semmi nem kell?
-
#24198 egy flash kari kell neked, mondjuk acekard 2i, én ezt rendeltem, olcsó és jó. update elcseszi, én már updateltem de be is szoptam, így ha megjön a flash karim, várhatok a frissítésére. ha megkapod a gépet, ne updateld! nekem volt psp-m is, jobban néztek ki rajta a gémek, de semmi hangulatuk nem volt. nekem nem a graf az elsődleges hanem a hangulat, na az itt megvan;) -
Mathiasse #24197 Srácok, énis belevágnék a DS bizniszbe, már beszéltem cloud-dal, DSi ügyben szóval a gép már mondhatni rendezve, de ha nem akarok minden játékot egyenként megvenni, hanem jailbreakelni, feltörni, vagy esetleg van erre valamilyen módszer, valamint mik szükségesek hozzávalóknak esetleg vannak-e ilyen Update trükkök miszerint updatel elromlik valami (feltörésnél persze) vagy apróbb kis trükköket.. sokáig elitéltem ezt a konzolt kistudása miatt, valamint kicsit viccesnek találtam, hogy az iPhone-omon jobban kinéző játékok is léteznek mint ezen..de ezmár változott így én is belevágnék, szóval hálás lennék pár tanácsért tippért főleg feltörés terén.. -
mardal #24196 Feltettem egy teljesen formázott kártyára a kernelt de ugyanúgy fehér képernyő,ezek szerint az r4-es kártyának vége -
PHM #24195 A kernelt kell a kártyára tenni.
Ha ugyanaz a hibajelenség, mint korábban, akkor a flashkártya valószínűleg kuka.