24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#536 Mivel balkezes vagyok így nem tudom mennyire jönne be az FPS irányítás DS-en... -
#535 Majd ha lesz DS-em nyomathatjuk a Metroidot multiban, biztos beszállnak még páran :). -
#534 Rosszul fogalmaztam, a lényeg az lett volna, hogy tudsz-e rendelni és hogy intézitek-e a cserét, ha rossz. Nekem megéri, mégha többe kerül is így. Majd dobok egy mailt, jövő hónapban lesz csak pénzem. Köszi :) -
#533 Hű, kipróbáltam az Amazing Mirror-t, gondolom ismered :D
Marha jó, hangulatos s nem nehéz :P -
#532 Látod, én még sosem játszottam multiplayert kézi konzolon. Éppen ezért félek,hogy a ds-ben lévő wireless-t sem tudom majd kihasználni sőt még kipróbálni sem. :(
Pedig kiváncsi lennék csak a baráti körömben nem nagyon csípik a kézi konzolokat, persze mikor átjönnek rajta lógnak... :P -
#531 Szerintem nagyon jók, főleg, ha nem vágysz sok szivatásra, mert nem túl nehezek. Többen a legjobb játszani őket, 2-4 játékos kooperatív támogatott :). -
#530 Nem lehet belelatni a gep dobozaba, hogy mi lesz rossz s mi nem. Ha kersz vmilyet, tudok rendelni, hozni, ha meg hibas, akkor varni kell mire cserelik... ez van sajnos. De nem olyan nagy a hibaszazalek. -
#529 Cheap, te tudsz hozni pixelhiba mentes színeset? :) -
#528 az is igaz ,hogy utoljára Snes emulatorral játszottam kirby-t, a GBA-sok jók??? -
#527 Pedig az össze Kirby nagy királyság! :) -
#526 Na igen, a Zelda az király lesz tuti!!!GameSpot-on láttam a Mario Bros-ról kisfilmet. Nkm tetszett, 2D-s volt s annyi volt benne,hogy az egyik ellenség is szedett fel gombát s nagy lett...Kb mint a képernyő annyira, aztán a touchscreen-en meg a mario lett marha nagy s végigrohan a pályán. Meg egy halom előzetes van ott DS játékokról akit esetleg érdekel.Regisztrálni kell. Nem is tudom, a kirby az ami nkm sosem tetszett. :P -
#525 Hat ha sokaig gondolkodnek.... Szerintem ami hamar kijon s meg hasznalja is a kiraly Touch szkreent jatekmenetileg, az a Kirby. Az ujszeru, szep csilivili 2ds grafikaju jatek. Nagyon erdekel. Ez a legjobb mi jelenleg kaphato (ha csak a jatekokat nezzuk, mert a Nintendogs, Electo Plankton nem igazan jatekok) szerintem. Ami kijons a legjobb lehet... haat en tennek egy eros voksot a MArio Brosra... most az E3on mutatjak be, meg semmit nem tudni rola, (csak azt hogy bemutatjak:P) de azert megelolegezem ezt:)
De nehez valasztas, mert ugyanigy lehet rohadt jo az Uj Castlevania, a Lost in Blue... vagy az uj Zelda. -
#524 Nem, az ilen Wario Ware szeru idiota csjozos minijatekaradat. Ennyi:) -
#523 Cheapboy, szted melyik most a legjobb DS játék???S szerinted melyik lesz jó azok közül amik majd jönnek?Számom megkaptad?
S miért nem tetszett a project rub? -
wertyx #522 az a tetris vélség vagy az melyik?? -
#521 Vegulis en sem estem hasra a Project Rubtol... -
#520 Köszi a tippet, sajna egyenlőre nincs lehetőségem esetleg cheapboy-nál. ;)
De nem tudom képek alapján nehéz következteni de nkm úgy nem tetszett. De remélem tévedek. -
#519 Ha van lehetőséged, vess egy pillantást a Project Rub nevű játékra is, hasonló a Wario-hoz, de nekem jobban tetszett annál. -
#518 Nem tudom nkm egyáltalán nem szimpatikus a PSP, lehet hogy szebb a DS-nél de a DS-nek nagy előnye a TouchScreen, meg ha javul hozzá a grafika akkor nem fogom megbánni,hogy emellett döntöttem.Bár így se bánom meg sztem mert nagyon tetszik.Mindenki szídja,hogy mekkora meg no design engem meg pont ez a két dolog fogott meg benne, mikor megláttam "élőben" akkor úgy döntöttem hogy ez kell.Nem is szólva, hogy szombaton töltöttem fel s azért eléggé nyüstölöm én is meg bnőm is s még nem kellett tölteni. :P -
wertyx #517 áhh...nem hinném,hogy így fog maradni de azért azt is figyelembe kell venni,hogy a PSP grafikája sokkal de sokkal jobb most és mi lesz később...elméletileg... -
#516 Félek, mert ahogy elnézem egy mini N64-el van dolgunk s abban nem lehet annyira sokat csiszolni bár én nem vagyok szakértő szóval remélem,hogy igazad lesz. :) -
wertyx #515 biztos sokkal szebb lesz ugye az első Ps2ös vagy Xes játékok milyenek voltak és most egy GT4 vagy SCCT hol vannak.de majd meglátjuk -
#514 Nem tudom, lehet az a baj,hogy én rengeteget jáccottam N64-el s ott sem tetszettek az autósok,de ott mintha szebbek lettek volna.. ;) Én nagyon remélem,hogy azért még csiszolnak ezen a grafikán hiszen még nagyon új a DS s sztem többet lehet kihozni belőle.Remélem rengeteg Another Code szintű ill jellegű játékot fognak csinálni, mert ha tényleg olyan lesz mint amilyen video-t láttam róla akkor jó kis game-el állunk majd szemben. :)
-
wertyx #513 és az Urbz...hehe nekem volt GBASP-m és azon megvolt hát ugyan az a grafika...a PSP-től írtó messze van igaz a PSP kb. most 2xer annyi itthon... -
#512 Nem olyan randa az az Asphalt Urban GT sem... jtsz sokat az NFS2-3al PS1en s utana majd csodaszep lesz:D -
#511 Na küldtem mailt, csatoltam képet is, jó lenne ha minél előbb tudnál válaszolni. Előre is köszi. S engem esetleg a Wario érdekelne, mert amik megjelentek játékok egyenlőre még nem az igaziak szerintem, pl az autósok olyan pixelesek, hogy megilyedek ha meglátom. Úgyhogy remélem csiszolnak még ezen a nintendo-nál. :)) -
#510 Milyen GBA, milyen jatek? Megoldhato minden, csak akarni kell:) (Ha emailt irsz: [email protected]) az jobb meg gyorsabb is, mert nem nezem egesz nap a forumot:P, najo neha igen:D
-
#509 Rendelestol szamitott maximum 2 het, altalaban. -
#508 Es Electroplanktont mennyi ido alatt s mennyiert? (erosen gondolkozom az importalason). -
#507 Kössz az infot Cheapboy, ezeket tudtam meg videókat szedtem le róluk s abból állapítottam meg, hogy érdekelni fognak. :) Asszem kb ősszel jelennek meg ezek, ha nem is az összes. Azt meg tudnád nkm mondani,hogy most mennyit ér az én GBA-m meg az egy game-m?(doboz nélkül).Esetleg csere DS játékra?Vagy ez lehetetlen? Meg esetleg fólia kéne nkm is a touch screen-re. Vagy ilyennel nem foglalkozol?
Válaszod előre is kössz. -
#506 amiket szeretnel gamekag meg egy sem jelent meg (another code igen, de csak japanul, s nem lett elvileg rossz)., velemenyt igy ne nagyon varjal roluk. elozetesen annyit, hogy azok igencsak jonak igerkeznek. -
#505 9000ftert tudnek legolcsobban. -
#504 Sziasztok!!Wario-t mennyiért lehet venni persze használtan ha van, doboz sem érdekel ha nincs.Végre beszereztem egy DS-t!!S lenne nkm sima GBA(lila) + Contra Advance-om eladó vagy csere is érdekelne DS játékra ;). Mert egyenlőre csak MarioDS van bár az nagyon klassz szerintem.Az az egy dolog zavar,hogy nem nagyon láttam olyan játékokat a megjelenésnél amik nagyon jók lennének.Engem összesen 4 játék érdekel egyenlőre:MarioKart,Another Code,Lost in Blue és a Castlevania természetesen.Ezekről hallottatok?Vélemény? -
#503 Inkabb 20%. De ha gari van ra nem edesmind1, csak turelem kerdese utana mar. PSPknel ez az arany azert jelenleg meg 89%...:( -
#502 Van PAc Pix 10.000ftért DSre egyenesen az Államokból.
-
#501 Na, megvan végre a DS em:) végül a hagyományos színű lett, igaz egyelnőre csak GBA s címekkel nyomatom, (abból is jó sok pótolni való van)
király a kis gép amugy...
nem tudja valaki, itthon hol lehet hozzá védőfóliát venni? csak mert nem akarom összekaristolni a touch screent az első hónapban... -
#500 Akkor az aprónetes jó lesz, nagyon köszi mindnekinek :) -
#499 Ezek a színesek már nem valószínű hogy pixelhibásak lennének.
Az apróneten van egy srác aki 35ért adja a fehér és a grafitszürke modellt, én is tőle szerzem a grafitszínűt
ezek amugy japánból vannak és márciusban jöttek ki
és garancia van rájuk -
orkenyid #498 4-5% hogy pixelhibás lesz -
#497 amit mi vettunk az elso gep olyan volt. a masodik mar nem.. (kicsereltettuk)