24434
Nintendo DS/DS Lite
  • guardian hero
    Azta, ez durva jó lesz! Kezdek gyűjtögetni DS-re :).
  • Csibe001
    Ja , s ezt kihagyták a listából : Another Code - Two memories

http://www.cube-europe.com/movies/AnotherCodeTeaser.mov

Ez végre angol trailer!
  • Csibe001
    "A Nintendo DS váratlan sikere alaposan felkavarta a handheld piacot, így a japán cég teljes körű támogatását tervezi a platformnak. A hot spotok segítségével Reggie reményei szerint a DS tulajok megközelítőleg 90%-a férhet hozzá a teljes körű online élvezetekhez. A játék kavridzs olyan neveket fog tartalmazni ebe az évben, mint: Fire Emblem, Yoshi Topsy Turvy, Pokemon Emerald, Nintendogs, Mega Man Battle Network 5, Mario Kart DS, Need for Speed DS, Pac'n Roll, Trace Memory. Phoenix Wright, GoldenEye, Mario and Luigi 2, Advance Wars Dual Strike, Spyro, Kirby Kanvas Curse, Meteos, New Super Mario Bros., Castlevania, Trauma Center, Viewtiful Joe DS"

Nekem tetszik a DS, de ha nem annyiért jutok hozzá mint amennyiért akkor nem vettem volna. Meg félek,hogy csak N64 szintű grafika lesz, mind1 egy-két nagy nevet megvárok s meglátjuk hova fejlődik ez a dolog. :D

Cheapboy, azért az Another-es dolgot remélem összehozzuk mikor aktuális lesz. :P
  • CHEAPBOY
    kerdezd oket:)
  • kzalaba
    es azt hogy fogja megoldani a nintendo?
  • CHEAPBOY
    nemsokara lehet.
  • kzalaba
    Amugy a nintendo DS-en lehet netezni wifi-n keresztul?
    Van valakinek ilyen? megeri venni?
  • Duddits
    Vazze! Tényleg.
  • orkenyid
    Komolyan megoldható lenne? :) Annak örülnék...
  • CHEAPBOY
    Ha majd lesz, persze.
  • Csibe001
    De én a wariot majd cserélem Another-re, ok? :P:P
    Megoldható? :D
  • CHEAPBOY
    NYem is jelent meg meg...
  • CHEAPBOY
    Az pediglen nagyon jo egy Gamespottol... megjelent naluk???? Azonnal rendelek is egyet magamnak. Csakazer beirom:

Another Code 9000ft Nindentooo DSreeee!:D
  • Csibe001
    Hehe, akkor én is linkelek egyet :
    http://www.gamespot.com/ds/adventure/another/index.html
    Így előre 9.1 -et kapott vagyis Superb!!!!
  • CHEAPBOY
    Milyen underground? Ugye nem NFS?:DD

http://ds.ign.com/articles/613/613719p1.html

Tajekozottsag rulz:D:D:D
  • Csibe001
    Szerintem jobb is ha nem készül,mondjuk én nem is szeretem az autósokat. :P
    Én inkább valami nyomozgatósat szeretnék ami kihasználja a TouchScreent.Pl Another Code.Meg egyéb logikai jellegű játékokat várok.Meg persze Castlevania, bár ahogy néztem a grafika nem sokat fog javulni rajta.
  • Duddits
    Na jó, de azért Underground nem fog rá készülni...
  • Csibe001
    Jönnek majd rá újdonságok is, pl Lost in Blue, Another Code. Meg én várok egy-két multiplatformot is.Meg hagyni kell még kiforrni a DS-t. Néztem különböző fejlesztők megjelenési listáját s azért készülget egy-két jóság. :P
  • Duddits
    Jaja. Valami ujjat is csinálhatnának rá, nem csak ilyen Super Mariókat.
  • guardian hero
    Főleg ha jelenne meg valami az unalomig ismert nyitócímeken meg a multiplatform tucatszemeten kívül.
  • Csibe001
    Na mi történt??Meghal ez a fórum is??Pedig lehetne mondjuk a játékokoról beszélni.
  • Csibe001
    Na igen, szinte nem is merek wario-zni védőfólia nélkül mert ugyebár időre megy minden s egyszerűen félek,hogy összekarcolom.Erre nagyon alergiás vagyok.Szóval ha valaki tud helyet akkor szóljon már nkm is.Köszi
  • mb66
    Szerencsére nekem is "NEH109.... " van..
    De még így is akarok rá védőfóliát szerezni. sztem te is rakj rá minél hamarabb s akkor nem karcolódik tovább
    lehet hogy a nagyon korai modellekről egy védőréteget lespóroltak vagy inkább még nem raktak rá
    Az enyém már abból a szériából való amihez már Metroid demó sem járt..
  • orkenyid
    Enyém igen könnyen karcolódik, pedig kifejezetten vigyázok rá :((((((
    És nem is ugyanolyan az enyém mint egy másik :(
    Ezen mintha az érintőképernyőn nem is lenne védőréteg (lehet hogy nincs is, mivel teljesen átlátszó és sima a felülete)
    Jó véleményem van egyébként róla, eddig bejött. Játékból a Mario meg a Wario van meg, szerintem mind2 nagyon jól sikerült!
  • Csibe001
    Annyira karcosodik a tiéd?S amúgy mi a véleményed erről a kis masináról??Meg a játékokról??Ha érdekel az én véleményem akkor lejjebb megnézheted, csak azért mondom mert jó lenne picit ezekről beszélgetni bár ez csak az én véleményem.
  • orkenyid
    Az szerintem csak hogy európai, az 1-esnek számít.

Ugy néz ki azért nem karcolódik akkor tényleg senkinek mert csak nekem van 4-es :(((
  • Csibe001
    "NEH 105...." Nkm nincs is NU, az akkor most mi? :)
  • orkenyid
    A gép hátán lévő sorozatszám eleje
  • Csibe001
    Bocsi, de ezt a számot a model Number-nél kell nézni vagy hol???
    Cheap minden ok a cuccokkal?Remélem igen, nkm ok.
  • orkenyid
    Az hogy lehet? Ezt még tőled vettem az elején...
    És neked nem is karcolódik ugye?
  • CHEAPBOY
    nekem 1es.
  • orkenyid
    Találtam egy érdekes dolgot a DS-ről:

NU1xxxxxxxxxxxx series
    Much stronger touch screen cover, tiny lines(small fibers in touch screen cover?) going across screen, fuzzier screen image, shoulder buttons don't click audibly

NU4xxxxxxxxxxxx series
    Pretty weak touch screen cover, clearer screen, shoulder buttons click audibly.

Nekem NU4-el kezdődik a sorozatszáma, szerintem azért karcolódik ennek a képernyője sokkal jobban mint a tieteké...
  • CHEAPBOY
    Nekem meg is van. Azt mondanam ra aranyos. Meghatarozas szerint Arcade plattform szeru jatek. INkabb ugyessegi, elegge sokat kell babralni a kepernyon.. rohadt nehez. A kihivas a minel magasabb pontszam/tavolsag elerese a jatekban. A palyak hasonloak, de gyk. sohasem adja be ugyanazt, allandoan a teljesitmenyedtol fuggoen/veletlenszeruen generalja a palyaszakaszokat, csakugy mint az ellefelek szamat es helyet. Szoval nem lehet egyhamar megunni. De nem egy 50 palyas plattformgame. Aki ezt varja az nagyot csalodhat. De attol meg rohadt jo moka.
  • mb66
    Ezt szvsz mindegyik játékba beleteszik, a stylus miatt nem mindegy. a WarioWare is azzal indít, jogy jobb v bal kezes vagy-e...
    Amugy én is azt a NewSuperMarioBros. t várom nagyon.
    A Yoshi's Touch&Go n gondolkozom még, játszotta már valaki? Vélemény róla?
  • CHEAPBOY
    Mindket kezre allo iranyitasok kozul lehet valasztani.
  • Csibe001
    Most megnyugtattatok. :P Akkor mégis tudok majd jáccani multiban :PP
    A mario-ban mondjuk tetszik a sima gombkiosztás.
  • guardian hero
    Ne aggódj, gondoltak rád is. Ha megfigyeled, a DS gombkiosztása teljesen szimmetrikusa, az akciógombok simán funkcionálhatnak D-padként, és vica versa. A Metroid-ban is van pl. balkezes kiosztás.
  • Hesha
    Amelyik játékkal eddig játszottam(Mario64ds és Metroid)mindegyikben volt balkezes beállítási lehetőség!
  • Police88
    LOL!!
    Hogy lehet valamit így el**szni??
    szégyen...
    http://www.576.hu/?action=preorder&melyik=151
  • Seth
    Most hogy mondod ez tényleg gáz lehet, erre nem is gondoltak a nintendonál?