24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#616 nekem van sp-m, de nem nagyon játszottam vele csak a zeldát és most fogom megvenni a minish cap-et, az emuval csak a simt próbáltam -
Alblink #615 En meg nem jatszottam gba-el,csak emuval de nem gondoltam volna hogy iylen jo kis gep a gba is.a tekken grafikajan meglepottem a mario kart is nagyon jo rajta.remelem ds-re is kidnak egy tekken valtozatot jo lenne. -
#614 letöltöttem egy mariot, de nem megy :\ -
#613 engem is érdekelne játék -
#612 köszi, leszedem... -
Alblink #611 engem is erdekelne ds-emum van pl: innen szedtem le:http://www.exdee3.hu/layout/emu/?ident=00123
-de gamet is lattam a neten pl:m64full csak nem engedte letolteni,valami gamet honna lehet leszedni?
GBA emulator is jo,van egy ket nagyon jo game. -
#610 Ideas DS emulator -
#609 hol? és a demók hol? azért kipróbálnám -
#608 Van DS emu, de még nagyon kezdetleges, a bolti játékokat még nem futtatja, csak néhány demót. -
#607 nincs ds emu (ha jól tudom), valaki lentebb ezt írta, különben kipróbálnám.. -
Alblink #606 http://www.nintendo-ds-roms.com/
Szerinetetek ami itt van rom kartya azt siman berakod es veszel egy usb-s kabelt oszekotod a gepel es masolhatod is fel ra a gameket ez igy mar mokodne?
persze ha lehetne kapni de ha ez mukodni fog biztos elterjed. -
Alblink #605 Hat akkor hadjad,vegyel olyat amit mindenkepp beakarsz szerezni.
A neten meg ugy is kitudod probalni a mariot emulatorral hogy milyen ds,vagy n64-en.de szerintem mar ds-emu is van. -
#604 Csak tudod, tök idegesítő, mikor utazom valahova és nem itthon vagyok, aztán elakadok és nincs, aki segítsen :( Amúgy jó játék volt persze, de csak az első pályákig bírtam... -
Alblink #603 talaltam egy ilyen oldalt: http://www.nintendo-ds-roms.com/
-ugylatszik mar megoldhato hogy masolt gamek is fussanak,mar csak bekene szerezni egyet,szerintem 1-2honapon belul mar magyarorszagon is hozza lehet jutni.
Anna:ha tetcik a mario vegyel azt,en foleg az miattr veszek ds-t,ha meg elakadnal vayg ilyesmi vannak forumok ahol segitenek tovabjutni. -
#602 Miért, a Zelda nehéz? Marioba volt egy olyan vár, ahol kétszer kellett átmenni egy ajtón, mert, amikor először mentem, úgy nézett ki, mintha ugyanoda kerültem volna - na ott adtam el a játékot :) Ez már nem az első volt, amivel órákat görcsöltem és nem jöttem rá..egyébként biztos hülye vagyok. Zeldában egyetlen dolog nem ment, amikor vmelyik bossra a hálóval kellett visszaküldeni a saját támadását... -
#601 Marioba hogy a búsba lehet megakadni, Zelda meg megy, nanemá -
#600 Super Mario Advance 2-m volt és azért nem tetszett, mert nem tudtam vele játszani. Egyszerűen nem bírtam rájönni bizonyos dolgokra és így, ha nem volt kéznél leírás, nem tudtam továbbmenni. Tipikusan béna játékos vagyok, PS2-n a Final Fantasy X-et 250 óra alatt nem sikerült végigjátszani és ugye ebben nincs benne az, ahányszor meghaltam :)) Általában nincs sikerélményem, hiába szeretnék valamivel játszani.. GBA-n egyedül a Zelda Link to the past ment. A Trace Memory-t várom nagyon DS-re, az Animal Crossingot és a Nintendogst. -
#599 GBA ra melyik Mario? mert van elég sok..
A DS re a Mario64 lett portolva ami azért nem teljesen olyan mint a régiek, eleve 3Ds, tehát sokkal nagyobb tér, nagyobb szabadság...
Mondjuk nekem a régiek is nagyon bejöttek, ez az új is, azért minden idők egyik legjobb platform játékáról van szó.... -
#598 Na látod, én ezért nem veszek DS-t. Van két minijáték-kollekció (WarioWare Touched, Project Rub), ezek jópofák, de szerintem megunja őket az ember pár nap alatt. A Mario az egyetlen tartósabb szórakozást ígérő játék a mostani kínálatból, de ha a régiek nem tetszettek, nem tudom, ez fog-e (azokkal mi volt a baj?). Még esetleg a Yoshi Touch&Go lehet érdekes, de azt még nem próbáltam. -
#597 Lesz rózsaszín DS-em (köszi Cheapboy ), de egyik játék sem jelent meg azok közül, amiket szerettem volna, viszont játék nélkül nem akarom megrendelni. Szerintetek ha a GBA-s Mario nem tetszett, akkor ez sem fog? Letöltöttem videot, de abszolút tanácstalan vagyok.. Mivel játsszak most? -
Alblink #596 oké koszi.pedig nem lenne rosz. -
#595 comapct fless kárd a gba movie pléjerbe való, sztem az nem jo a ds-be -
Alblink #594 Koszi a tancsot,meg varok 1-2honapot asztan meglatom hogy veszek e.Amugy en lattam egy masik old egy ilyen flash kartyat:http://www.lik-sang.com/list.php?nav=left_sub&category=246& -Compact Flash Card 1GB ez is jo lenne hoza?mert ilyen lenne a jo. -
#593 Egyelőre az az egy flash megoldás létezik, amit írtam, de az drága, otrombán nagy, gusztustalanul körülményes és kiforratlan. Ezzel a memóriakártyás kérdéssel még legalább fél évet várni kell szerintem. Addig játssz eredeti játékokkal, vagy várj a DS vásárlással. -
#592 Hát, két játék már van letölthető formában, az egyik a mario 64 a másik a metroid demo.Legalábbis én ezeket találtam meg,sajnos még emulator sem műxik. -
Alblink #591 Koszi az infot,megneztem elvileg letezik USB-Ladekabel für GBA-SP (auch für DS)kabel amivel gondolom a gepet es a ds-t oszekotve a memoriakartyara lehet felrakni cuccokat,szerintetek is jo lenne ez a kabel hozza?Es szerintetek mukodne ugy ha lennenek masolt jatekok,hogy egyszere mondjuk egy 512-re 4gamet felteszek es valtogathatok a gemek kozul?Szerinetetek 1-2honapon belul varhatok masolt jatekok vagy mar van is?Es mennyi ido mulva kerulhetnek forgalmazasba a memkartyak meg kabel magyarorszagon.Sorry a hulye kerdeseimert csak ha hamarosan letezni fog,vagy mar letezik a masolt jatek biznisz akkor en is veszek mostanaba egy ds-t.elore is thx. -
#590 Létezik, de nagyon kezdetleges és drága is.
NeoFlash -
#589 Nem letezik se memoriakartya, se kabel DS-hez. -
Alblink #588 Valaki tud arro infot hogy,kb mikor lesz lehetoseg netrol letolteni masolt jatekokat hozza? gonolom a memoriakartyajara.Mert mostanaba keszulok ds-t venni de csak ha majd lesz erre lehetoseg.Es adnak e hozza valami kabelt amivel oszelehet kotni a geppel?es a memoria kartya +40-50ft az alapgep melett?es ezt vagy meg kulon kabelt lehet kapni magyarorszagon?elore is koszonom. -
#587 :DDD
Én a Wanted-et szeretem a legjobban! Csak már magasan van a léc, nehéz megdönteni!! -
#586 Jah, azok jópofák, amikor azt vettem észre, hogy már fél órja nyomom az "itt a piros, hol a piros"-t, kicsit elgondolkodtam, hogy mit erőlködik Sony a Final Fantasyval meg az MGS-sel :). -
#585 Hozzáteszem itt se maga a játék teccik neki hanem a minigames! -
#584 Na akkor ez ígéretesnek hangzik :P . Bár nem tudom mit elégtelenkedek mikor a MarioDS-el is jól elvagyok :P. Meg a barátnőm (21) is akit eddig semmilyen pc-s vagy konzolos játékkal nem lehetett lekötni, na jó a Silent Hill sorozat teccik neki,de azt is csak nézte :) . Viszont alig bírom megkaparintani a DS-t ha kézbe veszi. -
#583 Bevallom, én is elvoltam vele amikor még több időm volt, nagyon jól kikapcsolja az embert! -
#582 Hát nem egy Doom 3 az tuti de a 20 éves húgom meg a 18 éves barátnőm mindig hosszú órákon át bogarásztak benne, a kontrollert ki se lehetett venni a kezükből ha ezzel játszottak... :) -
#581 Hehe, köszönöm a részletes bemutatót, kiváncsi leszek rá. Így jól hangzik bár még mindig fenntartásaim vannak azzal kapcsolatba,hogy picit kisgyerekeknek való. De remélem nem így van. :P -
#580 A Gamecube verzióról tudok beszélni: Úgy kezdődik, hogy ülsz a vonaton, és egy macskával beszélgetsz arról, hogy végre elköltözöl otthonról. Közben megkérdezi a neved, meg hogy hova utazol, meg a nemed (ez persze elég ciki neki, hogy nem tudja eldönteni ránézésre :)). Aztán megérkezel a véletlen generált településre. Minden játék kezdésénél más állatok élnek itt kis házaikban, más gyümölcsök nőnek a fákon meg ilyenek. Házad a helyi boltostól, egy mosómedvétől veszel, de mivel nincs rá pénzed, először dolgoznod kell neki (virágültetés, csomagkézbesítés), később meg más módokon törleszteni az adósságot. Innentől a játék arról szólsz, hogy élsz a városban, gyűjtöd a pénzt, és törlesztesz meg csinosítgatod a lakásod. Lehet bogarakat fogni ha veszel lepkehálót, van rengeteg féle, ásóval a földből kiáshatsz kincseket és fosszíliákat (amiket a múzeumba kell küldeni azonosításra), lehet horgászni, gyümölcsöt szedni, beszélgetni az állatokkal akik mindig küldeni akarnak cuccokat más állatoknak, időnként pedig vendégek jönnek a városba, akiktől különböző ritka cuccok szerezhetők valamilyen feladat teljesítéséért. A lakásba nagyon sok látványos cucc vásárolható, és később a házad bővíthető. Cube-on négy lakás volt, és lehetett levelet vagy ajándékot küldeni a többi játékosnak a postán keresztül. Ráadásul az élet real time zajlik, amikor a valóságban este van, akkor a játékban is, télen havas a táj, nyáron meg nyári, és vannak időről-időre különleges ünnepek és események. Cube-on egy nagyon eredeti kódos rendszerrel lehetett cuccokat cserélgetni egymás közt, ami azért volt jó, mert bizonyos dolgokat máshogy nehéz megszerezni. Lehet amúgy fákat kivágni és ültetni is, ami aztán szépen növekszik. Tök jó, tényleg egy élő kis falud van. Cube-on a memóriakártyát a haverhoz átvive elutazhattál az ő városába, ahol mondjuk másfajta gyümölcs volt, mint a tiedben. Azt hazavitted, elültetted, és máris megszedhetted magad vele :). Most ezt nyilván az online oldja majd meg.
Ha tömören akarok fogalmazni, ez a Sims és a Harvest Moon keresztezése, + csomó aranyos apróság egyedi hangulattal. -
#579 Elmondod nkm hogy az miről szól ill mit kell csinálni abba az Animal Crossing-ba??Mert láttam movie-t belőle de nkm gyerekjátéknak tűnt. -
#578 Animal Crossing az ingyenes online multival iszonyat nagyot fog ütni, azt ugye tudjátok? :) -
#577 Ja most nézem nem is hagyták ki, csak új neve van ezek szerint : Trace Memory...
Szerintem amsik cím sokkal jobb.